Na zdjęciu jest kępka Pierwiosnka łyszczaka.
W Wizytówce na zdjęciu pod koronami cesarskimi Szafirki Alba, identyczne jak kilka stron wcześnuiej w wątku.
Paradise Damian- jestem w jednej osobie, dlaczego zwracasz się do mnie 'podpisujcie'?
Pozdrawiam również i życzę osiągnięć w ogrodnictwie.
Edit. U Hani pytałeś o roślinę. Dla Ciebie Żeleźniak żółty
Cudne te kosze z siatki.A gdzie można takie kupić? Jarmuż na rabatach ślicznie wygląda.Może i ja spróbuję bo tak to gąsienice we warzywniku mi go zjadły.
Myślę ciągle co zrobić
Ewo, chciałam teraz kupić, żeby sobie je podhodować do czasu sadzenia w grunt, przygotowania im miejsca.
Byłam dziś u mnie w szkółce, gdzie kupowałam serby, wiem, że oni by mi pod dom przywieźli. Były takie pewnie ze 3 metry, po 120 zł, ale tylko dwie.
Do tymolu wystarczy 200 ml spirytusu. Dwa lata temu zakupiłam 2 opakowania po 50g tymolu. Muszę domówić. Kupuję tutaj
Ze względu na koszt przesyłki chyba zamówię teraz 250g.
serce mi Gosiu złamałaś tym ciemnym pełnym uwielbiam takie kolory mam jeszcze trzy, które posadziłam jesienią i jeszcze mi nie kwitły i nie do końca pamiętam co ja tam a czwarty szykuje dla mnie niespodziankę
w sumie mam 10 sztuk a 8 odmian i akurat ciemierników ciągle mi mało
ale z tymi sztukami to nie do końca tak bo policzyłam tylko dorosłe a mam całe poletka siewek