Oczko masz chyba najładniejsze na forum, ale tylko Ty wiesz ile ono potrzebuje zabiegów żeby utrzymać ten wspaniały efekt. Pełny różowy ciemiernik masz piękny.
Pozdrawiam
Jaki piękno nowy awatarek.. aż nie poznałam. Dzięki za komplement dla mnie i dla oczka
A ciemiernikami nie mogę się przestać zachwycać.. są po prostu piękne i już I t wszystkie bez wyjątku Nawet cuchnące
Piwonia tylko jedna drzewiasta, albo dwie ..takie szybkie..
Myślę że glony nitkowate pojawia się wcześniej czy później, bo powstają w sprzyjających warunkach, a tych nie unikniemy w sztucznych zbiornikach. I to chyba nie tylko do rogatka zależy..
W każdym razie po jednym dniu od dodania środka woda już się zrobiła całkiem ładna, tylko muszę odkurzyć to co się wytrącił z wody. Ociepla sie to i rośliny ruszą .. widać to po trawniku i roślinach..
Woda wczoraj dolewana, nie było jej na tej półce , widać ile się wytrąciło osadu.
Moża nie histeryzować, ale nie po to mam oczko by patrzeć na brudną wodę.. na brudna popatrzeć to pójdę na sąsiednie stawy
Jeżeli o mnie idzie, to od wczoraj mogę uznać, że zaczęła się wiosna i jest już fajnie Zwertylulować trawnik, dociąć lawendy i hortki i plan minimum zrobiony..
Narobiłaś się, posprzątane i czyściutko
Piękna ta magnolia gwieździsta, ile liczy wiosen?
Ciemierniki masz super, ja mam tylko jedną sztukę a druga dochodzi. Na pewno na 2 się nie skończy haha
kwiecień - plecień ... nie ma tak dobrze by było pięknie.. ale miejmy nadzieję, że wróżbici się mylą.
Ile to może być temu ogrodnikowi w oczy.. a propo znów żerują mi takie podobne do opuchlaków, tylko działają w dzień.. i zżeraja wszystko..
Co to? Czym to ukatrupić.. bo nie do wytępienia ręcznie..
I coś milszego dla oka