Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Miejsko & sielsko 12:02, 18 sie 2014

Do góry
jakie grzyby?
Mój kawałek planety 11:56, 18 sie 2014

Do góry
na razie oczko- w stylu Marty z Ogrodu pd trzema dębami - tylko i wyłącznie jest najcudniejsze
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:52, 18 sie 2014

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:51, 18 sie 2014

Do góry
Przedstawiam Sznownym Ogrodnikom komplecik minimalist

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:50, 18 sie 2014

Do góry
Jestem baby mam kabel mam zdjęcia mam chwilkę
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 11:34, 18 sie 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Po raz pierwszy w zyciu moje hakone ruszyły - sadzone w połowie maja nabierają ciała. Może za rok bedę miała kulki na poduchach? I tatrak przy tarasie oskubany ładnie odbił

Tfu tfu zurawki rosną jak szalone....

Bardzo to w moim guście superowe
Co z tym ogródeczkiem począć 11:33, 17 sie 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Brzydulinka jest cudniasta, kopciuszkowa tez bardzo mi sie widzi, jedynie kulki na pniu nie bardzo całuski zostawiam

Które kulki na pniu ?
Wersja mini mini 11:12, 17 sie 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Ale pieknei u Ciebie niby coraz "mniej" a dla mojego oka to "coraz więcej".

Ładne te fotele z IKEA ale jestem ciekawa jak oceniasz ywgode siedzenia na nich? ja się do niech przymierzałam ale srasznie mi było niewygodnie

Gosiu - teraz jest trochę inaczej Nie ma limek i Rh, są za to byliny (głównie szałwia w odmianach) róże i trawy. Teraz dopiero zaczęło mi się podobać to co mam za oknem

Do foteli robiłam dwa podejścia. Za pierwszym razem usiadłam, wstałam i powiedziałam - nie bierzemy.
Jednak "przeprosiłam" się z Ikeą i pojechałam jeszcze raz. Tym razem testowałam je wraz z chłopakami i doszłam do wniosku, że nie jest tak źle jak za pierwszym razem. Do ideału brakuje mi podparcia odcinka krzyżowego szarymi poduchami.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:04, 17 sie 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Ty masz odmianową hakone?

współczuje szlifowania i malowania bo dwa dni mój em szlifował taras który zeszłej jesieni zaolejował olejejm Tikuriila i po zimnie wyglądał koszmarnie, cały czarny zalepiony (wstawię na dniach fotki )

a co do koloru to w sumie mam mieszane uczucia, mnei się ta twoja jaecznica podobało ale to w sumie okresle się jak zobaczę cąłość
Marzenko caluski dla Was pracusie dwa

Moja Droga nie jesteś obiektywna z kolorem pinia

Pokaż szybko tę Tikkurillę bo mialam ją kupić... A jeśli nie to kuię Fluugerra. Ciekawe dlaczego zlazlo. U mnie olej wodny fluugera dopiero po 2 latach zaczął się łuszczyć...

A co to jest hakone odmianowa? Ja mam stripe it rich. Kupiona w ubiegłym roku w ogóle nie rosła (przesadzana trzy razy)... Kupiona w tym roku mikra urosła pięknie, ale posadziłam w lekko zacienionym zakątku
Wilcza Góra 21:26, 16 sie 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Wilczurku-świetne poidelko - znam je dobrze widziałam w sieci nie raz

mam je od wiosny - super się sprawdza
...a na zimę ma daszek i będę ziarenka tam sypała

Wilczurek macha
Co z tym ogródeczkiem począć 21:00, 16 sie 2014

Do góry
Brzydulinka jest cudniasta, kopciuszkowa tez bardzo mi sie widzi, jedynie kulki na pniu nie bardzo całuski zostawiam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:59, 16 sie 2014

Do góry
Ty masz odmianową hakone?

współczuje szlifowania i malowania bo dwa dni mój em szlifował taras który zeszłej jesieni zaolejował olejejm Tikuriila i po zimnie wyglądał koszmarnie, cały czarny zalepiony (wstawię na dniach fotki )

a co do koloru to w sumie mam mieszane uczucia, mnei się ta twoja jaecznica podobało ale to w sumie okresle się jak zobaczę cąłość
Marzenko caluski dla Was pracusie dwa
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:54, 16 sie 2014

Do góry
Sebek a u mnie bys se nie poskubał chwastów?
Wersja mini mini 20:53, 16 sie 2014

Do góry
Ale pieknei u Ciebie niby coraz "mniej" a dla mojego oka to "coraz więcej".

Ładne te fotele z IKEA ale jestem ciekawa jak oceniasz ywgode siedzenia na nich? ja się do niech przymierzałam ale srasznie mi było niewygodnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:53, 16 sie 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Aha - chciałam dać Wam zdjęcia naszego nowego kompletu tarasowego bo już go użytkujemy ale mąż przesiał gdzieś kabel z aparatu

Nie będę skromna i powiem szczerze , że wyszło zajebiście!
Jestesmy zachwyceni wyglądem , wilekością, ilościa miejsca, jest mega wygodny, to był strzał w dziesiątkę.

...buuuu...szukaj kabla!....
Wilcza Góra 20:50, 16 sie 2014

Do góry
Wilczurku-świetne poidelko - znam je dobrze widziałam w sieci nie raz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:48, 16 sie 2014

Do góry
Aha - chciałam dać Wam zdjęcia naszego nowego kompletu tarasowego bo już go użytkujemy ale mąż przesiał gdzieś kabel z aparatu

Nie będę skromna i powiem szczerze , że wyszło zajebiście!
Jestesmy zachwyceni wyglądem , wilekością, ilościa miejsca, jest mega wygodny, to był strzał w dziesiątkę.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:46, 16 sie 2014

Do góry
Wybaczcie te ciszę ale trochę leniuchowaliśmy

Zbiorowo macham i całuski posyłam, dziękuję że zaglądacie do kokoszki

Groszki
– melduję, że temat nie tknięty, nic nie kupiłam i nie zrobiłam w temacie ceraty na stół plastikowy

Karolcia
- coś ok. 20 km od Oświęcimia.

Katiaxx - podłużne płyty betonowe to stąpania mają 100x20x6

Anita- strasznie to miłe co napisałaś, MERCI

Ewa- taki szacun mnie kopnął ze zostałam matką chrzestną Rabaty Kopciuszek ?
Oczywista oczywistość że jestem na TAK

Magda29- po cięciu niczym jej już nie nawozilam tylko wiosna cały ogród zjadł azofoskę.

Magda70- zadaszenia nadal brak

Ocia postaram się pstryknąć foto ale gdybym zapomniała to mnie obuchem wzrusz

Magdziam- jakoś bardzo sie nei pokładają, jedynie hortensji ciężkie łby gnie do dołu

Nicola- terminy wizyt powiadasz? poczekej dziołcha lukne do kajecika

Łyk inspiracji na dobranoc https://www.google.pl/search?q=tarasola&hl=pl&rlz=1T4GGLL_plPL372PL372&um=1&tbm=isch&tab=wi&oq=&gs_l=#hl=pl&q=tarasola&tbm=isch&um=1
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:03, 16 sie 2014

Do góry
Malkul pięknie u Ciebie. Cudne masz jeżówki, a nie pokładają Ci się po ostatnich deszczach?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:52, 15 sie 2014

Do góry
Malkul ale kreatywna bestia z ciebie !

Podoba mi się miejsce i pomysł na ognisko, u siebie też planuję takowe zrobić.

Możesz cyknąć fotke na tą ramę?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies