Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 16:34, 11 lip 2014

Do góry
Gabis - dzięki za info o żwirowisku doceniam
i czekam na markizę
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 16:28, 11 lip 2014

Do góry
No ale sie tu dzieje Szybko powstałą kolejan super rabata. juz zakupy nawet

Aga-dziekiz a foto berbeysów To iel by tak na oko było gotowych tych sadzoenk?

w sumie i tak bysmy jesiania lub wczesna wiosną robiły wysyłkę więc mamy czas

ps.ile one mają latek? te twoje?
Dla odmiany czas na zmiany... 12:57, 11 lip 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Musialabym zmartwic Magdę - Beatko zrobilas lepsze fotki, takich ujęć u Magdy nigdy nie widziałam i tyle pokazuja i zakararki i rzut ogólny miodzio.
Jednak cude oko patrzy inaczej

Gosiu, ale coś w tym jest...każdy na co innego zwraca uwagę...ile różnych osób, tyle różnych spojrzeń na ogród...ale jest mi niezmiernie miło, że zdjęcia się podobają..
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:29, 11 lip 2014

Do góry
Melduję, że Anitowy"mój" sumak tiger eyes
żyje, powstał i zieleni się trochę HURAAA
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 12:29, 11 lip 2014

Do góry
Jak tam? wróciliście?

Melduję, że twój mój sumak żyje, powstał i zieleni się trochę HURAAA
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 12:25, 11 lip 2014

Do góry
14-ty niedaleko
Dla odmiany czas na zmiany... 12:23, 11 lip 2014

Do góry
Musialabym zmartwic Magdę - Beatko zrobilas lepsze fotki, takich ujęć u Magdy nigdy nie widziałam i tyle pokazuja i zakararki i rzut ogólny miodzio.
Jednak cude oko patrzy inaczej
Dla odmiany czas na zmiany... 12:23, 11 lip 2014

Do góry
malkul napisał(a)

Najcudniejszy małżonek
?

a to już 'po"?
Dla odmiany czas na zmiany... 12:21, 11 lip 2014

Do góry
aleksandra_g napisał(a)
jak tak patrzę na te fotki to chyba jednak Magdy nie odwiedzę bo przecież w kompleksy popadnę i kto mnie leczyć będzie ?

Najcudniejszy małżonek
?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:19, 11 lip 2014

Do góry
Sonka-

Prośba aktualna a jakże! Nawet moja mam zaciera łapki że jej się też cosik dostanie od córci
Ja pewnei moje Incrediball tez będę musiała kiedyś podwiązywać, na razie małe więc nie muszę i jeszcze nie kwitły. w ogóle sa jakis marne
Mój M. z prac ogrodowych też nic nie pomaga, ale prace inżynierskie, techniczne i cięższe to zrobi i chwała mu za to.
Niech ta moja córcia szybciej rosnie to może i co pomoże mamuni.

Najlepje to pokaż zdjecie tej werbeny łatwo będzie po kwitnieniu rozpoznać.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:15, 11 lip 2014

Do góry
U nas dupa, ciągle leje, nie wysycha nie da się nic zrobić w ogrodzie

Marta -no brak słów na tego graba , już widać że będzie cudny, chmurki nabrały fajnie masy, wydaje mi się że od ostatniego zdjęcia które robilaś (27.07.2013) czyli rok naprawdę sporo "przytył". Brawo dla Nożycorękiego Adama

Ja sobie te twoej fotki skrzętnie zapisuję an kompie i powiększyłam kiedyś sobie tego twego graba i zauważyłam że masz obciążniki i przywiązane galęzie, dziś poleciaąłm (między opadami) i mojego też wreszcie podwiązałam , korygując tym połozenie gałęzi, no w końcu musze też miec ładnego a co!

Dwa ogrody 23:47, 09 lip 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
malkul dzięki, widziałam u Ciebie jeżówy, też niezły ich gąszcz masz
malutki, niziutki przetacznik, rośnie na skalniaku

Gdzie Ty takie fajne roslinki kupujesz ? , masz ich całą masę.
Dwa ogrody 23:33, 09 lip 2014

Do góry
malkul dzięki, widziałam u Ciebie jeżówy, też niezły ich gąszcz masz
malutki, niziutki przetacznik, rośnie na skalniaku

Poziomko, odgapiaj
Pierwsza limonkowa cynia, hm...

Agnieszko, rzeczywiście, podczas deszczu można nadrobić na O, chociaż jak niewielki, to wolę niż upał, bo można podziałać w ogrodzie, zawsze coś się znajdzie
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 22:23, 09 lip 2014

Do góry
Berberysy dla Malkul. Nie wiem o jakie ujęcia chodziło. Zrobiłam całe krzaki z boku i z góry.

W sprawie ukorzeniania berberysów: Dziś wykopałam 2 szt. Ukorzeniły się, ale problem jest w odnalezieniu ich, bo urosły już jak szalone. Niektóre kamienie widzę, że są odsunięte, więc nie będzie 100% sadzonek. Mogę jeszcze przycisnąć trochę młodych gałązek, te powinny się teraz szybciej ukorzenić, bo nie są tak zdrewniałe.
Moja "przyziemna" :) pasja 20:40, 09 lip 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Babo kancików pozazdrościć!
ja osobiście lubię żurawki bez kwitostanów

Ta... na razie zazdrościsz, bo trawnik dopiero Ci rośnie, później role się odwrócą.

Kanty już zdecydowanie do poprawy, a nie znalazłam dziś szpadla do nich, np. w Prakti nie ma.

Ja powoli skłaniam się do myśli, że jak te żurawki zrobią się brzydkie, to zamienię je na carexy, w ramach ujednolicania roślinności, do donicy i murów żurawki nie pasują, są zbyt falbaniaste, jak dla mnie . No ale lubię je... co zrobić, to ta druga ja, mała romantyczna cząstka duszy .
Moja codzienność - ogród Oli 20:06, 09 lip 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Napatzryłam sie na te wasze szare warzywniki (twój i Magdy70) i samej mi sie zachciało też mieć szare.
Już pytalam Madzi czy się nei obrazi jaks e zgapię kolorek. Zgodział się hiohihihihihi

Teraz tylko męża musze przekabiacić

Zgapiaj kolor bo szare u Ciebie bardzo pasują
Moja codzienność - ogród Oli 18:33, 09 lip 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Napatzryłam sie na te wasze szare warzywniki (twój i Magdy70) i samej mi sie zachciało też mieć szare.
Już pytalam Madzi czy się nei obrazi jaks e zgapię kolorek. Zgodział się hiohihihihihi

Hehe, no mój też miał być szary, już nawet od Oli i Madzi mam numery farb, jeszcze nie wyszło, ale przy przenosinach skrzynek chyba wyjdzie... Plus taki, że męża mam z głowy .
Moja codzienność - ogród Oli 18:22, 09 lip 2014

Do góry

Na Łowieckiej 18:03, 09 lip 2014

Do góry
Jezu te jeżówki przepiekne
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 18:00, 09 lip 2014

Do góry
Mam rozumieć, że kotek już jest z Wami?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies