Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

Syla 11:40, 09 lip 2014

A mogę Cię przy okazji nowych zdjęć poprosić o kilka ujęć z warzywnika .... please
leon60 13:21, 09 lip 2014

Jagodaa napisał(a)
Gdy patrzę na Twoje kanty, to zawsze się wgapiam, czy przypadkiem to nie jakaś przeróbka graficzna .

Czasem wspominam początkowe próby ustawiania roślin na rabacie frontowej, a teraz już na gotowo... i uśmiecham się do tej myśli. Super!

Pamiętam dokładnie wszystkie próby i jednak te fale mi nie pasowały porównanie i podsumowanie pewnie zrobię pod koniec sezonu wtedy najlepiej widać co się zmieniło
leon60 13:23, 09 lip 2014

Luki napisał(a)
"Małe bo małe" ale ty chyba wiesz co będzie za rok, a nie mówie już za dwa lata... po drodze na pewno dojdą jeszcze jakieś rośliny i z uporządkowanego posadzonego w linijke ogrodu zrobi się jeszcze leszpy geometryczny busz Czyściutko i elegancko bardzo mi się podoba.
O warzywniku już pisałem... dla mnie wzór do naśladowania, a dokładnie skopiowania w przyszłości

Na busz liczę a za jakiś czas na pewno coś dosadzę bo byłaby nuda
leon60 13:24, 09 lip 2014

malkul napisał(a)
Świetnie to wszytsko wygląda Olu, bardzo ladnei dopracowane i wykonanae. Jak Ci busz urośnei to będzie pięknie

Dzięki Gosiu, mam się na kim wzorować
leon60 13:29, 09 lip 2014

Syla napisał(a)

W tym miejscu trawnik wygląda jak rozłożony dywanik ... hortensje dają czadu ... aż nie do wiary , że niedawno sadzone ... Olu ... ślicznie ...

Sylwuś dywanem trudno go nazwać ale faktycznie rozłożony tu był przeszczep trawnika bo w zeszłym roku fal narobiłam
wiosna... ufff od samego patrzenia wszystko mnie boli

leon60 13:30, 09 lip 2014

Syla napisał(a)
A mogę Cię przy okazji nowych zdjęć poprosić o kilka ujęć z warzywnika .... please

pewnie jak zapomnę to krzycz
malkul 18:22, 09 lip 2014

Napatzryłam sie na te wasze szare warzywniki (twój i Magdy70) i samej mi sie zachciało też mieć szare.
Już pytalam Madzi czy się nei obrazi jaks e zgapię kolorek. Zgodział się hiohihihihihi

Teraz tylko męża musze przekabiacić
Jagodaa 18:29, 09 lip 2014

Nie wiem co cytować, bo mam takie samo zdanie jak poprzedniczki
Jagodaa 18:30, 09 lip 2014

Syla napisał(a)

W tym miejscu trawnik wygląda jak rozłożony dywanik ... ślicznie ...

Identyczną myśl miałam, tylko w pracy na szybko zaglądałam i już nie mogłam się specjalnie rozwodzić...
Jagodaa 18:33, 09 lip 2014

malkul napisał(a)
Napatzryłam sie na te wasze szare warzywniki (twój i Magdy70) i samej mi sie zachciało też mieć szare.
Już pytalam Madzi czy się nei obrazi jaks e zgapię kolorek. Zgodział się hiohihihihihi

Teraz tylko męża musze przekabiacić

Hehe, no mój też miał być szary, już nawet od Oli i Madzi mam numery farb, jeszcze nie wyszło, ale przy przenosinach skrzynek chyba wyjdzie... Plus taki, że męża mam z głowy .