hehehe, Juzia... jakby to ktoś inny napisał to może byłabym w stanie uwierzyć, ale z Twoim zapałem do zmian, doskonale rozumiesz, jak to jest, jak coś Ci zaświta, że może by jednak... szpadelkiem, delikatnie - buch do przechowalnika!
Ta... na razie zazdrościsz, bo trawnik dopiero Ci rośnie, później role się odwrócą.
Kanty już zdecydowanie do poprawy, a nie znalazłam dziś szpadla do nich, np. w Prakti nie ma.
Ja powoli skłaniam się do myśli, że jak te żurawki zrobią się brzydkie, to zamienię je na carexy, w ramach ujednolicania roślinności, do donicy i murów żurawki nie pasują, są zbyt falbaniaste, jak dla mnie . No ale lubię je... co zrobić, to ta druga ja, mała romantyczna cząstka duszy .
Za kulkami miskanty Morning Light, przed kulkami carex Amazon Mist, te ciemnozielone to rozplenice Hameln.
Pomysły na pewno się znajdą, bo do tej pory fajnie Ci idzie . Coś sobie powtórz na nowej rabacie z już posadzonych traw, to zawsze ładnie "spina" całość (ale mądrala ze mnie )
Taki mam właśnie plan Sylwia, nie będę nic robić zanim Ice Dance nie rozrośnie się. Ma nadać tam puszystości, efekt będzie zależny od wysokości, jaką u mnie osiągnie...