Wszystkie piękne, ale ta najpiękniejsza do suszenia na bukiety.
Kocham ostróżki, ale u mnie takie miernoty rosną mimo dobrej ziemi
nie wiem od czego to zależy.
Mam ogród a kupuję ostróżki na bazarze do suszenia.
Wszystkie ładne. Na tle szarego domku ładny kontrast. Czy ten domek ocieplony można tam przeżyć w zimie? Co zrozumiałam, dojeżdżacie tam Państwo.
My też dojeżdżamy i nawet zimą siedzimy nad oczkiem gdyż ryby widać pod lodem jak powoli pływają. Teraz trochę śniegu napadało na lód wiec ich nie widać ale po tym pierwszym mrozie to lód był przeźroczysty.
Oglądałam relację z budowy basenu (stawu), miałam pytanie, ale nie pamiętam już o co mi chodziło muszę jeszcze raz zobaczyć to sobie przypomnę.
Ma Pani tysiące gadżetów w ogrodzie u mnie tego właśnie brakuje. Wybieram się od dawna na Koło i nie mogę dojechać. Może w przyszłym roku mi się uda coś zorganizować.
Bardzo dziękujęMam podobne iluminacje srebrno turkusowo niebieskie Myślałam o pudrowym różu w tym roku ale zbyt dużo bombek musiałabym wymienić i odpuściłam
Basiu 5 minut alejkami
Wjazd na moją alejkę
Nowy areał z tyłu mojej działki graniczy z małym laskiem .A za nuiim jest Zalew Dębowy Las
A to widok z drugiej strony tego lasku przed samym Zalewem
Piękna zimowa sceneria, u nas właśnie leci nowa dostawa śniegu.
O to fajnie, że masz znowu śnieżek.
U mnie wieczorkiem też drobniutki jeszcze padał.
Piękną zimę masz i cudne widoki, u nas też biało, oby wytrzymało jeszcze choć do świąt.
Zima jak ma biały puszek to wygląda wyjątkowo ładnie .Też chciałbym,aby na święta tak biało,śnieżnie,ładnie bylo.
Aniu, ależ masz piękną okolice, ten pomost i jezioro!
Nic tylko spacerować i delektować się widokami
Bombka w sam raz dopasowana do zaokiennej aury
Pozdrawiam
Okolica sielska, spokojna piękna
Lubie spacery nad Zalew ale i bycie w ogrodzie.Albo spacery na laki .
A tearz od tego wolne.Wsędie biało
A to Dębowy Październikowy
Tą druga bym Ci porwał Ale za każdym razem jak je biorę w dłoń to odkładam - drogie są straszliwie A za cene jednej lecę za mieisac do Londynu na weekend I coś czuje, ze zawsze wybiorę bilet
Następna scena jaka będzie kręcona, to będzie awantura małżeńska z tłuczeniem talerzy...
Zaraz, zaraz...ale żeby nie rozbijali tych talerzy o moje ściany...
Zastanówmy się o co mają je rozbijać...
Najlepiej byłoby, gdyby rzucali talerzami przez płot do sąsiada...