Hej, cieszę się że wpadłaś Ten ciek odjazdowo wygląda ale chciałam trochę trawnika mieć dla mojego pieseła W ogóle woda to kwestia dyskusyjna cały czas (dyskutuje głównie sama ze sobą ) Do wyboru mam dwie wersje wody i nie potrafię się zdecydować Temat otwarty - dzięki
No i nie wyszło jak chciałam ale powalczę dalej .Nie przyszły do krążki do dobrej obróbki boków nie mam krążków pod tort i nie mogę kupić więc jestem zła .W yszło jak wyszło .
Pierwszy raz robiłam krem z mlekiem skondensowanym też mi nie wyszedł był za twardy ,coś sknociłam ale smakowo dobry.
Drugi jest bo miał być piętrowy ale nie miałam dużej tortownicy więc zrobiłam 2 .
Czekolada temperowaną zbyt cienkie warstwy położyłam to też do poprawy
Jak znajdziesz to pokaż.
A jak te rośliny dają radę w tych kamieniach ? Zielsko rośnie ??
Fajnie by było zobaczyć z bliska i dobór roślin .
A na samym wierzchu jakie masz posadzone rośliny ?
Dobrej niedzieli Jolu .
Nie wiem jak to się stało ale dopiero dziś okopczykowałam róże. Ziemia w workach mi zamarzła więc trzeba było ją odmrozić w garażu
Jeszcze wczoraj ogród wyglądał tak
Bo ja gaduła jestem i o psach i ogrodzie to mogę nawijać i nawijać ) a u mnie jak pewno w innych ogrodach z każdym kwiatkiem i każdą rabatą wiąże się jakaś historia, którą można opowiedzieć.
A aniołki to ja teraz dziergam i dziergam na zmianę z bańkami
Trochę się martwiłam jak to wyjdzie bo to piwniczka miała być najważniejsza i w sumie to ona jest najbardziej reprezentacyjna z całego ogrodu.
A tymczasem jej poświęcili malutki ułamek czasu. A zaczęli od części ogrodu, która dopiero czeka na swoje 5 minut
No ale dobra, taki sobie scenariusz na szybko wymyślili i w sumie nie było źle choć pominęli kilka kwiatów, które ładnie by się mogły prezentować. Z drugiej strony to było tylko 15 min programu więc wszystko być nie mogło
Na ogrodowisku znacie mój ogróg z ujęć, które ja robię i wybieram te, które wg mnie są najatrakcyjniejsze i fajnie się prezentują oni okiem kamery pokazali szersze kadry w których siłą, rzeczy przewinęły się i te miejsca mniej wypieszczone