Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Wielicka przygoda ogrodowo / remontowa 11:44, 09 gru 2018

Do góry
Toszka - dziękuję za radę
Wielicka przygoda ogrodowo / remontowa 11:43, 09 gru 2018

Do góry
Wzięłam też kilka siewek, rosły na macie biedne, są pięknie ukorzenione

I wsadzone
Wielicka przygoda ogrodowo / remontowa 11:40, 09 gru 2018

Do góry
Byłam zbierać nasiona werbeny
Oto miejsce 'łowów', pozwolenie od gminy dostałam oczywiście
Ogrodowe kreacje 11:31, 09 gru 2018

Do góry

Wklejam Ci moje zdjęcie, porównaj sobie.
Myślę, to jest to samo.
Przedziwny Ogród 11:14, 09 gru 2018

Do góry
2017rok

Z motyką na słońce 11:12, 09 gru 2018

Do góry
Anda napisał(a)
Ledwo się przywitałam i już smędzę, ale tu aż się prosi o coś na środku, może jakiś ciek wodny?

Hej, cieszę się że wpadłaś Ten ciek odjazdowo wygląda ale chciałam trochę trawnika mieć dla mojego pieseła W ogóle woda to kwestia dyskusyjna cały czas (dyskutuje głównie sama ze sobą ) Do wyboru mam dwie wersje wody i nie potrafię się zdecydować Temat otwarty - dzięki
Przedziwny Ogród 11:02, 09 gru 2018

Do góry
2017 rok

Przedziwny Ogród 10:54, 09 gru 2018

Do góry
2017 rok

Przedziwny Ogród 10:50, 09 gru 2018

Do góry
Może trochę wspomnień 2017 rok

Torty artystyczne - dekoracje tortów 10:09, 09 gru 2018

Do góry
No i nie wyszło jak chciałam ale powalczę dalej .Nie przyszły do krążki do dobrej obróbki boków nie mam krążków pod tort i nie mogę kupić więc jestem zła .W yszło jak wyszło .

Pierwszy raz robiłam krem z mlekiem skondensowanym też mi nie wyszedł był za twardy ,coś sknociłam ale smakowo dobry.

Drugi jest bo miał być piętrowy ale nie miałam dużej tortownicy więc zrobiłam 2 .

Czekolada temperowaną zbyt cienkie warstwy położyłam to też do poprawy
Gożdzikowa - wiejski ogród 09:57, 09 gru 2018

Do góry
Ewo taras dopiero bedzie..

po świętach nasptrykam fotek i ruszymy z zabawą w projektantki ,mam nadzieję ,że koleżanki forumowe dołączą do nas i stworzymy zespól

córka ma w marcu urodziny ,prezent będzie ekstra

Do świąt nie mam wolnego ...dziś urodziny wnuczki za tydzień wnuka więc wyjściówki ,wigilia u mnie ,czeka mnie kupa roboty:

i czekamy na wiosnę i bzy..pozdrawiam
Połowa działki - czyli mam powoli dość 09:56, 09 gru 2018

Do góry

Z tych palm macie nasiona
Moja glebo terapia 08:42, 09 gru 2018

Do góry
kerii napisał(a)

Zapraszam serdecznie

Może znajdę jakieś fotki piwniczki nie koniecznie pokazujące rośliny, choć większość jednak jest robiona właśnie z nimi w roli głównej

Jak znajdziesz to pokaż.
A jak te rośliny dają radę w tych kamieniach ? Zielsko rośnie ??
Fajnie by było zobaczyć z bliska i dobór roślin .
A na samym wierzchu jakie masz posadzone rośliny ?
Dobrej niedzieli Jolu .
Moja glebo terapia 00:03, 09 gru 2018

Do góry
kerii napisał(a)

Dzięki

Trochę się martwiłam jak to wyjdzie bo to piwniczka miała być najważniejsza i w sumie to ona jest najbardziej reprezentacyjna z całego ogrodu.
A tymczasem jej poświęcili malutki ułamek czasu. A zaczęli od części ogrodu, która dopiero czeka na swoje 5 minut
No ale dobra, taki sobie scenariusz na szybko wymyślili i w sumie nie było źle choć pominęli kilka kwiatów, które ładnie by się mogły prezentować. Z drugiej strony to było tylko 15 min programu więc wszystko być nie mogło

Na ogrodowisku znacie mój ogróg z ujęć, które ja robię i wybieram te, które wg mnie są najatrakcyjniejsze i fajnie się prezentują oni okiem kamery pokazali szersze kadry w których siłą, rzeczy przewinęły się i te miejsca mniej wypieszczone

ale te szersze kadry też superowe
Miejsce z ławeczką pod jablonią świetne
Przerwa na kawę... 23:23, 08 gru 2018

Do góry
Nie wiem jak to się stało ale dopiero dziś okopczykowałam róże. Ziemia w workach mi zamarzła więc trzeba było ją odmrozić w garażu
Jeszcze wczoraj ogród wyglądał tak

Dziś już plucha...
Moja glebo terapia 23:15, 08 gru 2018

Do góry
ewsyg napisał(a)
Witaj Jolu

Trafiłam do Ciebie przez przypadek a tu taka niespodzianka. Ogród podany na tacy w programie " rok w ogrodzie" Oglądałam i przez ekran czułam, że masz tam cudowny mikroklimat. Super miejsce do odpoczynku. Też lubię floksy i mam kilka odmian.
Pozdrawiam i życze dalszych ogrodniczych sukcesów

Miło mi, że Ci się podobało i dziękuję

U mnie floksy mają specjalne miejsce i są prawie wszędzie, lubię je za zapach, za delikatność, długo kwitną i po prostu pasują do mojego ogrodu

Moja glebo terapia 23:06, 08 gru 2018

Do góry
AgataM napisał(a)
Witaj Jolu Ja również miałam przyjemność oglądania Twojego ogrodu w telewizji. Śliczny, naturalny i bardzo zadbany. Podobał mi się Twój spokój i uśmiech. Piwniczka ekstra.
Na samym końcu programu, kiedy mikrofony nie były jeszcze wyłączone, prowadzący chwalił ogród,a Ty opowiadałaś jak powstał skalniak z piwniczką.
Fajnie to wyszło...., bo rzadko się zdarzało usłyszeć podobne rozmowy w innych odcinkach.
Aniołek cuuudny
Pozdrawiam

Witaj
Miło mi że Ci się podobał ogród

Bo ja gaduła jestem i o psach i ogrodzie to mogę nawijać i nawijać ) a u mnie jak pewno w innych ogrodach z każdym kwiatkiem i każdą rabatą wiąże się jakaś historia, którą można opowiedzieć.

A aniołki to ja teraz dziergam i dziergam na zmianę z bańkami

Moja glebo terapia 23:01, 08 gru 2018

Do góry
m_gocha napisał(a)
Obejrzalam również z dużą przyjemnością Chociaż czasami mam takie uczucie oglądając programy Rok w ogrodzie czy Maję, że kamera nie pokazuje istoty ogrodu. Niekiedy prowadzący zbyt dominuje a czasem to właściciel lepiej wie co ma do pokazania aby oglądający mogli poczuć klimat ogrodu
Ciekawa jestem czy Ty jesteś zadowolona ze sposobu pokazania Twojego zielonego raju
U Ciebie Jolu piękna piwniczka i naturalny strumyk do pozazdroszczenia
Ogród zdecydowanie większy niż myślałam
Pozdrawiam uśmiechniętą ogrodniczkę

Dzięki

Trochę się martwiłam jak to wyjdzie bo to piwniczka miała być najważniejsza i w sumie to ona jest najbardziej reprezentacyjna z całego ogrodu.
A tymczasem jej poświęcili malutki ułamek czasu. A zaczęli od części ogrodu, która dopiero czeka na swoje 5 minut
No ale dobra, taki sobie scenariusz na szybko wymyślili i w sumie nie było źle choć pominęli kilka kwiatów, które ładnie by się mogły prezentować. Z drugiej strony to było tylko 15 min programu więc wszystko być nie mogło

Na ogrodowisku znacie mój ogróg z ujęć, które ja robię i wybieram te, które wg mnie są najatrakcyjniejsze i fajnie się prezentują oni okiem kamery pokazali szersze kadry w których siłą, rzeczy przewinęły się i te miejsca mniej wypieszczone

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies