Violka przeczytałam na szybko.
Wiem, że Cię te serby teraz denerwują. ALe szkoda nerwów, daj im czas do wiosny. Kupowałaś wszystkie w jednym miejscu i w jednym czasie?
Jutro zajrzę Ci na moje co są kupowane w różnym czasie czy mają identyczny kolor, czy się różnią
Jest to jakieś rozwiązanie i to całkiem niegłupie Tak jak mówiłam, na wiosnę i tak się z warzywami nie wyrobie, więc póki co nie martwie się tym Jednak propozycja Ewy, aby skrzynie umieścić w miejscu rabaty nr10 bardzo do mnie przemawia, tam mogą być dwie, a przy tarasie ziółka, tak jak słusznie podpowiadasz Dzięki Danus
Buziak
o np ziolowa część czyli tymianek majeranek bazylia zielona szczypiorek szalwia przy tarasie nie w grzadkach typowych tylko tak bardziej rabatowo a reszta włoszczyzny schowana
Jazzy a jakaś opcja z tymi skrzyniami na warzywa, że przykładowe dwie, z których na nie będziesz korzystać w sensie szybkiego latania po szczypiorek, byłyby gdzieś dalej a osłonięte, a bliżej przy tarasie, czy wyjściu z kuchni jakaś bardziej ozdobna forma/donica na bieżące warzywka
Danusiu, kupowałam je przez net, też malutkie; dziś już u mnie 3 lata, szaleńczo nie rosną, ale w tym roku poszły
jako solitery są śliczne, u mnie 2 sztuki..
nr 1 i nr 2 11/2014
4/2011
czyli urosły gdzieś 40 cm za 3 lata