Jazzy a jakaś opcja z tymi skrzyniami na warzywa, że przykładowe dwie, z których na nie będziesz korzystać w sensie szybkiego latania po szczypiorek, byłyby gdzieś dalej a osłonięte, a bliżej przy tarasie, czy wyjściu z kuchni jakaś bardziej ozdobna forma/donica na bieżące warzywka
o np ziolowa część czyli tymianek majeranek bazylia zielona szczypiorek szalwia przy tarasie nie w grzadkach typowych tylko tak bardziej rabatowo a reszta włoszczyzny schowana
plan muszę prześledzić na „spokojnie”. Na dziś mam jedynie zapytanie dlaczego ścieżka jest tylko w tym miejscu i tak się kończy?
Czemu nie pociągniesz jej również przez szerokość lub nie powtórzysz ?
plan muszę prześledzić na „spokojnie”. Na dziś mam jedynie zapytanie dlaczego ścieżka jest tylko w tym miejscu i tak się kończy?
Czemu nie pociągniesz jej również przez szerokość lub nie powtórzysz ?
Jest to jakieś rozwiązanie i to całkiem niegłupie Tak jak mówiłam, na wiosnę i tak się z warzywami nie wyrobie, więc póki co nie martwie się tym Jednak propozycja Ewy, aby skrzynie umieścić w miejscu rabaty nr10 bardzo do mnie przemawia, tam mogą być dwie, a przy tarasie ziółka, tak jak słusznie podpowiadasz Dzięki Danus
Buziak
Ścieżka się urywa, bo jeszcze muszę przemyśleć jak ma dokładnie biec Nie wiem też czy będą to takie płyty prostokątne czy może kwadratowe...
Niedługo poprawie
Cium