Mój album ma podział na lata i pory roku Mam też podpisy roślin. Akurat na tych, które wybrałam wcześniej nie było tego, ale pokażę teraz, że mam takie
Gosiu to nie ma znaczenia skąd się pochodzi to albo się kocha albo nie.
Ja też długo miałam opory jeżeli chodzi o warzywnik, teraz mam i warzywnik i jagodnik i powstaje mały sad..
Buziaki!
Ewa, ...byłam nieobecna...ale to...do gazet Gardners World się nadaje, nie wiem co napisać, aby nie było głupie, patetyczne, to powiem, jestem cudownie zaskoczona, jak na wycieczce w inne kraje
W pełni zasłużone
Ewo, jesteś jak zwiastun, tego co dobre i nowe..i może nieznane, każdemu pomożesz, bo masz pasję i wiedzę, naprawdę podziwiam Twoją wiedzę różaną, pozdrawiam
a dusza jest w tej fotce...
No pewno, że kochamy !
Moi chłopcy też nie lubią robić w ogrodzie, ale Mały kosi, a Duży robi wszystko co mu zlecę. Jak im się nie chce i odgrażam się, że sprzedam ogród i zostaniemy na amen u Mamy, to od razu dostają chęci i przyspieszenia
Myślę, że miłość do ziemi przychodzi z wiekiem u mnie przyszło ciut przed 30 jakby mi wcześniej ktoś powiedział, że będę stale grzebała i przesadzała z własnej i nieprzymuszonej woli, to bym nie uwierzyła
Irciu ja też czasami nie mam weny na forum, ale po chwili czegoś bardzo mi brakuje, a w zasadzie Kogoś
Mam tak samo, wszyscy wokół mówią na rośliny chabazie i się zastanawiają jak ja mogę spamiętać te wszystkie nazwy.
My to po prostu kochamy
Buziaki!
a przepis masz moj czy inny? Tyle tego swego czasu rozdalam ze już sama nie wiem cos świątecznego dziś zrobiłam - papier do prezentów u nas standardowo szary ale etykietki zawsze inne
W ogrodzie smętnie...bardzo późna jesień. Dzisiaj znów na niebie bura szmata i nawet wyjść z psem mi się nie chce...
Jutro ma być cieplej, pojadę ostatni raz wygrabić bo wierzba już prawie łysa. I ogarnę co mi jeszcze zostało
Pichcę obiad i w przerwach podglądam co u Was
Co myślicie żeby założyć wątek "przy kawie" Pogadamy o wszystkim i gotowaniu i o ozdobach i o renowacjach i przeróbkach i o życiu?
Musimy to skonsultować z Szefową, chyba że nie macie ochoty?
Irciu kochana jesteś!! Huurraa!
Ja też ostatnio oglądam tylko obrazki, jak przyjdzie zima będę na bieżąco
Bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin
Zapraszam i nie znikaj!!
No dobrze...teraz się wszystko wyjaśniMuszę jeszcze tylko pomalować,dopasowując do reszty moich gadżetów betonowych w ogrodzie,czyli coś pod kolor stołu z ławkami.
Tu w surowym stanie,zdjęcia robocze z kwiatkami domowymi,bo donica,a raczej atrapa donicy,( w nią będzie wstawiona plastikowa donica) będzie stała na dworze z sezonowymi kwiatami.Planuję,jeszcze jedną taką i jeszcze jedną mniejszą, troszkę inną,będą stały wzdłuż tarasu
Inspektor nadzoru musi być na każdej budowie... Powolutku pójdzie do przodu, zawsze najgorsze są początki i najpierw musi być brzydko, żeby później było ładnie...