Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Do raju daleko - u Ewy 14:26, 22 lis 2018

Do góry
Muszelka napisał(a)
Taki ogrodowy album może mieć cztery rozdziały: Wiosna, Lato, Jesień, Zima.

Mój album ma podział na lata i pory roku Mam też podpisy roślin. Akurat na tych, które wybrałam wcześniej nie było tego, ale pokażę teraz, że mam takie

Miłkowo - sezon 2016-2022 14:10, 22 lis 2018

Do góry
dana1s napisał(a)
Irciu jesteś wreszcie
Z przyjemnością podglądam Twój ogród i cieszę się kiedy nam to umożliwiasz na bieżąco. Nie znikaj więcej!
Buziaki!

Miłe to, dziękuję
a jeszcze 15.11 było tak
rudbekia od Danusi
dalia z Niemiec od przyjaciółki

Miłkowo - sezon 2016-2022 14:01, 22 lis 2018

Do góry
BasiaLT napisał(a)
Jejku ale u ciebie rewolucja!! Szok normalnie.

Basia, nie rewolucje, tylko podcinanie dojrzałego ogrodu, bo...igły, szyszki, cień, grabienie itd

takie hałdy z 7 sosen czarnych, a w perspektywie ma być z jeszcze hym...28
dziś juz tylko 14

mój laptop ledwo dycha, pora na odnowę
...uDany ogród 13:44, 22 lis 2018

Do góry
Gosialuk napisał(a)
A ja ze wsi pochodzę i też nie myślałam, że kwiatkami będę się zajmować. Dopiero jak działkę kupiliśmy to mnie naszła chęć ukwiecania. Ale na warzywnik dalej nie mam ochoty.

Gosiu to nie ma znaczenia skąd się pochodzi to albo się kocha albo nie.
Ja też długo miałam opory jeżeli chodzi o warzywnik, teraz mam i warzywnik i jagodnik i powstaje mały sad..
Buziaki!

...uDany ogród 13:24, 22 lis 2018

Do góry
Milka napisał(a)
No ja po 30...ale wiem, że niektórzy brzydzą się...mam taką bratówkę ze wsi, uwielbiam ją, a ona tylko zgiełk, światła i smród miasta, ot

Irciu ja mam takie dwie bratówki i jeszcze szwagierkę
Dzięki Bogu tutaj mnie wszyscy rozumieją

Do raju daleko - u Ewy 13:17, 22 lis 2018

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Obiecałam, więc wstawiam zdjęcia z mojego albumu o ogrodzie. Wprawdzie miałam to zrobić wcześniej, ale lepiej późno niż wcale

Ewa, ...byłam nieobecna...ale to...do gazet Gardners World się nadaje, nie wiem co napisać, aby nie było głupie, patetyczne, to powiem, jestem cudownie zaskoczona, jak na wycieczce w inne kraje
Doświadczalnia bylinowo-różana 13:15, 22 lis 2018

Do góry
Anda napisał(a)

Dziękuję Jeszcze chyba nikt mnie tak nie nazwał To bardzo miłe, bardzo się cieszę

Dla Ciebie moje pierwsze foto z kwiatkiem Lady Emma Hamilton. Scięłam ją dzisiaj wraz z Summer Song, bo na dworze już chyba nie zakwitną.

W pełni zasłużone
Ewo, jesteś jak zwiastun, tego co dobre i nowe..i może nieznane, każdemu pomożesz, bo masz pasję i wiedzę, naprawdę podziwiam Twoją wiedzę różaną, pozdrawiam
a dusza jest w tej fotce...
...uDany ogród 13:14, 22 lis 2018

Do góry
Milka napisał(a)
Mówisz kochamy, chyba tak...ale moja córa mówi, oj stale to robić na okrągło, jakie to nudne i upierdliwe, ha ha

No pewno, że kochamy !
Moi chłopcy też nie lubią robić w ogrodzie, ale Mały kosi, a Duży robi wszystko co mu zlecę. Jak im się nie chce i odgrażam się, że sprzedam ogród i zostaniemy na amen u Mamy, to od razu dostają chęci i przyspieszenia
Myślę, że miłość do ziemi przychodzi z wiekiem u mnie przyszło ciut przed 30 jakby mi wcześniej ktoś powiedział, że będę stale grzebała i przesadzała z własnej i nieprzymuszonej woli, to bym nie uwierzyła

...uDany ogród 12:59, 22 lis 2018

Do góry
Milka napisał(a)
Danusiu, ja to taki elf, duży ha ha, co czasami znika, ale w moim sercu jest forum i ludzie tu pokazujący pasję, w codziennym życiu nie ma tego, ci co maja ogrody, jak z nimi rozmawiam ..mają mnie za guru, że tyle wiem, pamiętam nazwy roślin, a dla nas forumowiczów to pikuś przecież

Irciu ja też czasami nie mam weny na forum, ale po chwili czegoś bardzo mi brakuje, a w zasadzie Kogoś
Mam tak samo, wszyscy wokół mówią na rośliny chabazie i się zastanawiają jak ja mogę spamiętać te wszystkie nazwy.
My to po prostu kochamy
Buziaki!

Typografia ogrodu 12:56, 22 lis 2018

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Smacznego. To taka moja ogrodowiskowa tradycja. Będę piec na poczatku grudnia. W sam raz na oczekiwanie adwentowe

Czekam Asia na twoje dekoracje
a przepis masz moj czy inny? Tyle tego swego czasu rozdalam ze już sama nie wiem cos świątecznego dziś zrobiłam - papier do prezentów u nas standardowo szary ale etykietki zawsze inne
Ukojenie 12:53, 22 lis 2018

Do góry
zoja napisał(a)
Rozowa chryzantema dzis:

Cyknelam z flashem idac do ptasich karmikow.

Coś niesamowitego, możesz być dumna...a pazurki od roku i ja mam, ale Twoje zawsze wyjątkowe
...uDany ogród 12:52, 22 lis 2018

Do góry
W ogrodzie smętnie...bardzo późna jesień. Dzisiaj znów na niebie bura szmata i nawet wyjść z psem mi się nie chce...
Jutro ma być cieplej, pojadę ostatni raz wygrabić bo wierzba już prawie łysa. I ogarnę co mi jeszcze zostało
Pichcę obiad i w przerwach podglądam co u Was
Co myślicie żeby założyć wątek "przy kawie" Pogadamy o wszystkim i gotowaniu i o ozdobach i o renowacjach i przeróbkach i o życiu?
Musimy to skonsultować z Szefową, chyba że nie macie ochoty?

...uDany ogród 12:34, 22 lis 2018

Do góry
Milka napisał(a)
Danusiu, mam zaległości, nie odrabiam, bo forum to przyjemność, a nie kara...
Ale widziałam piękne fotki, nową budowlę i cudne klimaty zapowiadające piękny domek, no i psiak, który wie, jak na zimę należy się zachować

Irciu kochana jesteś!! Huurraa!
Ja też ostatnio oglądam tylko obrazki, jak przyjdzie zima będę na bieżąco
Bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin
Zapraszam i nie znikaj!!

...uDany ogród 12:30, 22 lis 2018

Do góry
pestka56 napisał(a)
Gdzie masz ją posadzoną? Bo jakoś nie wyśledziłam dotąd

Kasiu rośnie na pergoli o tutaj

Za drzwiami do ogrodu... 12:20, 22 lis 2018

Do góry
No dobrze...teraz się wszystko wyjaśniMuszę jeszcze tylko pomalować,dopasowując do reszty moich gadżetów betonowych w ogrodzie,czyli coś pod kolor stołu z ławkami.
Tu w surowym stanie,zdjęcia robocze z kwiatkami domowymi,bo donica,a raczej atrapa donicy,( w nią będzie wstawiona plastikowa donica) będzie stała na dworze z sezonowymi kwiatami.Planuję,jeszcze jedną taką i jeszcze jedną mniejszą, troszkę inną,będą stały wzdłuż tarasu

Moja działka na Dębowym Lesie 11:58, 22 lis 2018

Do góry
anabuko1 napisał(a)

Fiona oczywiście z nami zwiedzała swój nowy teren

Inspektor nadzoru musi być na każdej budowie... Powolutku pójdzie do przodu, zawsze najgorsze są początki i najpierw musi być brzydko, żeby później było ładnie...
Ogród Basi 11:57, 22 lis 2018

Do góry

Ogród Basi 11:55, 22 lis 2018

Do góry

Ogród Basi 11:49, 22 lis 2018

Do góry

Za drzwiami do ogrodu... 11:47, 22 lis 2018

Do góry
anpi napisał(a)

Super ta szafka wyszła...wyglada na to, że łóżka mamy takie same, widzę po fragmencie... a zagadka dalej pozostanie zagadką...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies