Drodzy moi czas na życzenia, ponieważ później mogę nie mieć możliwości, chcę Wam w przededniu Nowego Roku życzyć szczęścia, zdrowia i wszelkiej pomyślności, żeby spełniły się wszystkie Wasze marzenia.
A dzisiaj bawcie się i zapomnijcie o wszystkich przykrych i złych momentach, tak żebyście tanecznym krokiem weszli w ten nowy 2019 rok.
Pozdrawiam i do zobaczenia za rok
Kasiu tak zrobiłam z mniej wrażliwymi, resztę zostawiłam, bo już głoszą u nas mróz... i wierz tu prognozom
O E-mach będę dalej czytać i z pewnością wykorzystam ich pozytywny wpływ w moim ogrodzie.
Kochani kolejny rok za nami. Czas podsumowań i rozliczeń. Życzę Wam by te podsumowania wychodziły zawsze na Waszą korzyść, a Nowy Rok niósł nowe spełnione marzenia i nowe przyjaźnie do grobowej deski. Byście nigdy nie zapominali co jest w życiu ważne, by życie nie przeciekało przez palce. Kolejny rok to kolejna cyferka w naszym wieku, będą wśród nas Tacy co i okrągła się z przodu pojawi. Moc życzeń dla Wszystkich i dla Nich już dzisiaj również. Uściski i wieczorem bawmy się razem, a o północy wznosząc szampana pomyślmy o sobie ciepło
a w kwietniu 2018 zmieniły miejscówkę i trochę odbiło się to na ich bujności ale i tak cieszyły latem i jesienią. Upchane są na wąskim pasku jak widzisz Niestety zaginęła mi fotka z ich jesiennej odsłony. Musiałabym w wątku poszukać.
Pszczółko, karmnik ten sam. Duży, w kształcie domu, z kominem
Wiosną na jednej ze "ścian" wieszam maleńką doniczusię ze zwisającymi kwiatkami. W przemijającym sezonie kwiatki były czerwonego koloru, niby pelargonie.
Na nadchodzący sezon przygotowałam białą "doniczkę" (z nakrętki po paście do zębów) z białymi kwiatuszkami. Ot, bawię się
Z okazji Nowego Roku życzę wszystkim samych dni bez trosk i zmartwień,
czasu na wypoczynek i na zabawę,
życia w miłości, przyjaźni i szczęściu
oby każdy dzień Nowego Roku przynosił tylko radość i uśmiech
a najskrytsze marzenia znalazły urzeczywistnienie.
A gdy już spełnią się Wasze marzenia dorzućcie garść nowych,
bo marzenia są po to żeby je realizować a nie odkładać na później.
I jeszcze…niesamowitego, niezapomnianego i niepowtarzalnego Sylwestra!!!