Ja kupowałam smalec po 1zł za kostkę, nie męczyłam się ze słoninką, ale słoninkę też wieszam- ptaki ją uwielbiają.
Mam jeszcze jeden schowany wianek z nasionami, ale ptaszki uwielbiają najbardziej słonecznik, który mi się skończył.
Już do wiosny nie daleko, to przedwiośnie tez może być namiastką ogrodowania, trochę w sklepach sie będzie pojawiać roślin i już będzie jakoś lepiej.
Też Cię zasypało z niedzieli na poniedziałek tak jak mnie?
Był śnieg, potem w sobotę była wiosna, w niedzielę była jesień a w poniedziałek znów niezła zima. Zasypało grubą warstwą i to dopiero teraz pierwszy raz tej zimy taki duży śnieg i taki, który się nie stopił po jednym dniu.
Zauwarzyła, że te starsze hortensje jak już się rozrosną i muszą utrzymac tyle kwiatostanów to są mniejsze, ale szkoda je tak ogołocić, bo nie każdy ma taki dorodny krzak, w takiej ilości kwiatostanów jest siła.
Szykuję się do wiosny, mam plany na nowe rośliny, ale z kupnem się wstrzymuję jeszcze, póki co wysiewam nasionka, a że pół domu mam puste to parapety wolne są i teraz tam produkcja trwa, niektóre juz wzeszły.
Zobaczcie jak u mnie biało.
Aniu dziękuję za odwiedzinki. Z ogrodem dopiero zaczynam przygodę. Więc roslin jeszcze duuuuzzzzzooooo brakuje. Ale i tak się już cieszę za etap w którym już jesteśmy. A najbardziej kocham słoneczko o poranku.
Kasiu zgadzam się z Tobą, niech się teraz worek ze śniegiem wysypie, a nie później jak juz będzie kolorowo w ogrodzie.
Ja ze względu na choróbsko nic nie robiłam, a teraz się nie da bo biało jest wszędzie.
My tez przed feriami, ale moje dzieci są już prawie dorosłe. Z chęcią pojechali by na narty, ale w tym roku to się nie uda...
Cieszę się, że podobają Ci się moje zdjęcia. Dziękuję!
Kochana jesteś, mam nadzieję, że kiedyś uda się spotkać. Może w tym roku?
Buziaki!!
Kasiu dziękuję!
Było naprawdę uroczo, ale z tego co widzę dalej za oknem mamy biało i to bardzo.
Tedi też szaleje na podwórku, ale w śniegu przychodzi do domu jak Yeti
Zobaczymy, może przyjdzie zwyczajnie o czasie i będzie wiosną, a nie latem jak w zeszłym roku
Ano fali śniegu nie mam.A ten co był jest w reszkach raczej .
Zaraz idę i zobaczę ile to masz śniegu .Luty to jeszcze zima .Śnieg ma prawo być
Wiosna coraz bliżej.Utęskniona już dla nas.
U mnie taka zima
W sklepiku chciałam kupić wszystko
Córka przekonała mnie, że w Polsce na pewno są takie w sprzedaży / nie ma /.
Poprosiłam o zrobienie zdjęć z nazwami, zrobiła te, a potem się zbuntowała.
Bo pokazałam ze trzydzieści doniczek do sfotografowania