Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

basia3012 00:01, 05 lut 2019

U nas Madziu podobnie. Krzaki się uginają od śniegu. Pięknie jest.
Wiesz Madziu zastanawiam się nad tym, że ja np lubię rośliny ale w ogrodzie. W domu średnio, jakoś nie mam serca i cierpliwości do domowych. Chyba, że prezent to muszę.
Pozdrawiam.
dana1s 07:50, 05 lut 2019

Madziu widzę, że u Ciebie tez biało. W sumie cieszy mnie taki widok za oknem, w końcu luty mamy
Coraz więcej kwiecia masz w domu, ja już nie chcę domowych. Nie mam na to miejsca. Zauważyłam, że bez roślin mam dwa razy więcej miejsca Ale za to z roślinami przyjemniej, prawda?
DorKa 07:59, 05 lut 2019

widzę ,że i u Ciebie sypnęło i dobrze. Wytrzymamy jeszcze parę tygodni, nie więcej
Anitka 08:40, 05 lut 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

O ciekawy pomysł, wtedy by miała ciągle wilgoć...to jest myśl... ja też jeszcze spróbuję. Dzięki

W słoju, ale zamkniętym powinna wytrzymać, bo tak to w lecie trzy razy w tygodniu trzeba podlewać.
Anitka 08:46, 05 lut 2019

Magleska napisał(a)

Anitko bardzo chętnie na tulipany przyjadę ....pooglądam przy okazji więcej Wietnamu
A co do szyby ,to się nie przejmuję ...popsikam raz na czas pianką ,zeskrobię brud takim specjalnym nożykiem i znowu czysta na jakiś czas

Szkoda ,że wcześniej nie wiedziałam ,ze takie xxl rośliny chcesz - po przeprowadzce wydałam w inne ręce ze 2 palmy i jeszcze wielkiego beniamina .....ale będę pamiętać na przyszłość ,jak któreś przekroczą rozmiary przeze mnie akceptowane
Buziaki

U mnie samo się czasami wypala i znów brudzi i mam taką szybę samoobsługową. Nie pamiętam kiedy czyściliśmy.

Czekam wiec cierpliwie jak coś wymiary przekroczy Chyba monstera będzie pierwsza Nieźle Cię zasypało.

Anitka 08:49, 05 lut 2019

Magleska napisał(a)

Widzisz jaka współpraca ....
Ja wychoduję wielkie od Basi ,później zostawię znowu szczepkę małą sobie ,duże do Anitki i będzie roślina się kręcić po rodzinie

Kochana nie napisałaś co ja mam począć później Ale myślę, że to odległe tematy.
Wiolka5_7 09:24, 05 lut 2019

Anitka napisał(a)

W słoju, ale zamkniętym powinna wytrzymać, bo tak to w lecie trzy razy w tygodniu trzeba podlewać.

Też tak myślę
mikina34 09:34, 05 lut 2019

Magleska napisał(a)

Jaka masz tu trawkę? Cudnie wygląda
SlonecznyOgrod 11:07, 06 lut 2019

Pięknie Cię Magda zasypało
Coś jak u mnie, aż się wszystko rozkraczało pod naporem ciężkiego śniegu, otrzepywałam iglaki, trochę też hortensje.

Wiosnę przywołujesz kwiatkami w doniczkach, hiacynty uwielbiam, inne też piękne , nawet strzałkę masz.
Magleska 12:29, 08 lut 2019

anpi napisał(a)
U Ciebie widzę nowa porcyjka śniegu, ale niech się wypada wszystko lepiej w lutymby w marcu już zacząć jakieś porządki w ogrodzie
Twoja tęsknota do zielonego nieźle zaowocowała w domu U mnie to raczej skromnie z doniczkowymi.Swojego czasu miałam bardzo dużo storczyków,ale przez wakacje jakoś podupadały i większa część wypadła już.Przez jakiś czas miałam ziemiórki ,może to też przez to?
Hiacynty podziwiam i to że znosisz ich zapach w domu,ja nie daję rady.W ogrodzie owszem,a teraz na tarasie stawiam żeby przez szybę patrzeć.
Poadrawiam gorąco i szybkiej ciepłej wiosny życzę

Już troszkę śniegu ubyło ,ale jeszcze zimno ....wyszłam na szybki przegląd i w takiej temperaturze nie mam chęci na pracę poczekam ,aż będzie troszkę cieplej
Pozdrawiam cieplutko i czekamy na wiosnę