Haha...zaraz ci pokaze u siebie moje osłony, trochę podobne ale bardziej się przyłożyłam
A jak czytam o planach to w kolejnym sezonie będą wakacje w porównaniu z tym
Cd.( rok później) Kasia: Katka dziecko Ci kradną! Iga rany znowu ta Pani?!!
Nie dam się zabrać, Tato!!! Katka: Spokojnie Kasiu EMuś czuwa Iga: Uffff u taty bezpiecznie udało się
Babuś skoszę, ale daj buzi....
O rany chce się całować na tym wietrze???
eeeee lepiej się odwrócę, może wyryję inicjały w sercu, a niech mają
Michał rany dorośli zajęciu, a tu dziecko kradną, ale nie będę Im przeszkadzał bo mnie odgonią tacy zajęci Igunia:Tatusiu bo to ta Pani chciała mnie zabrać o ta ....widzisz Tatusiu???
Krzyś: Spoko Córcia nikt Cię bez butów nie ukradnie
Już trochę ciemno ale coś tam jeszcze widać.
Na ostatnim zdjęciu choinka przed domem jeszcze zanim zapaliły się na niej światełka a zaraz wrzucę już taką za światłami
Nie wiem jak u was ale u mnie dziś bajkowy krajobraz w ogrodzie i wokół domu. Szkoła że nie ma słońca i czasu mało żeby się nim nacieszyć,. Sprzątanie i przygotowania do świąt wciągnęły mnie kompletnie ale kilka fotek teraz po południu udało mi się zrobić.
Prognozy pogody zapowiadają święta na sporym plusie (+8).
Trzeba się cieszyć tą odrobinką śnieżnego puchu, która jeszcze jest.
Potrzebowałam w ogrodzie wysokich pionowych zimozielonych akcentów. Na cisy w tej roli musiałabym bardzo długo czekać. Wykorzystałam tuje Szmaragd. Dobrze sie sprawdzają w tej roli.
Podokienna od zachodu to jedyna rabata, która zimą prawie całkowicie łysieje. Hortensje podsadzone są funkiami, serduszką i jarzmiankami, a te teraz są w zaniku. Po ścięciu hortensji będzie jeszcze bardziej pusto.