Ostatnio widziałam takie oświetlenie w ogrodzie, wydaje mi sie, że fany by pasowało do minimalistycznego stylu. Co myślicie? Mnie się strasznie podobają te księżycowe kule
I te klony mają duży plus za to, że późno zrzucają liście jesienią.
Oj, to szkółka zawaliła. Obawiam, się, że już Artemis nie mają i dlatego Ci inną wysłali, a teraz nie wysyłają Ja zamawiałam nich Minervę i przyszła szybciutko.
Mam za zbyciu Leosie, ale to pewnie humoru Ci nie poprawi. Nie da się przemalować na biało
Ma jeszcze być ciepło jakiś czas to zdążysz jeszcze ta róże posadzić. Aguś, może trzeba być takim "grzecznie upierdliwym" klientem
Róże u mnie ani myślą o zimie. Oj to niezbyt dobrze.
Pojechał do "sanatorium" tzn. do teściów na weekend jak wyjeżdżaliśmy i już drugi miesiąc tam się kuruje Ma tam jak w raju, specjalna kuchnia domowe a nie sucha karma jak u nas, częste kąpiele, które uwielbia, spanie pod kocykiem z dziadkiem na sofie i całodzienne nim zainteresowanie Ale niech się dziadki choć psem nacieszą, bo nasze dorosłe albo nastoletnie dziecko to już swoim życiem żyją.
Każda pora roku ma swój urok. I ta z liśćmi i bez liści.
Agnieszko nie wiem jaki ci on jest. Ma róże wielkości listków, starsze - duże, młodsze - mniejsze, taka ciemna zieleń. Ale jak chcesz to zamówienie przyjęte
Teraz rzeczywiście widać tzw. "ramy" ogrodu i to ile w mim iglaków mam posadzonych. Ja teraz mam wrażenie, ze staje się taki "teatralny". Bardziej uwidaczniają się różnorodne kształty, bryły i faktura roślin. Ja widzę przez okna w domu prawie całą część ogrodu za domem i zależało mi, żeby w zimie mieć na czym oczka zawiesić. I chyba mi się udało
Danusia
- bardzo doceniam i jest mi niezmiernie miło że zachwyca nawet szefową ten mój kompaktowy ogród herbaciany. No a faktem jest że klony bardzo podkreślają subtelny nastrój i klimat tego miejsca.
Ula,
- cieszę się że do mnie przyszłaś w odwiedziny aby pospacerować po jesiennym ogrodzie i herbaciarni.
Czyli liście nie są na drzewach konieczne
Choć jest jeszcze ich trochę na niektórych drzewach. Buki ich jeszcze sporo mają. I te zwyczajne, z których żywopłot jest zrobiony i te odmianowe. Magnolia też jeszcze liście posiada.