Chyba dobrze kojarzysz, mój pierwszy występ był w 3 odcinku Mai, dawno temu...a w sumie byłam w 43 odcinkach Ale myślę, że chodzi o ten dawny z mojego poprzedniego ogrodu, dawno, dawno temu. Mam go na płytce. Jeszcze wtedy internetu nie było chyba ale płytka jako pamiątka pozostała, mam je prawie wszystkie. Kiedyś będę robić pokazy moich "starych ogrodów" w programach.
Kłaniam się nisko i wciąż nie wierzę, że to naprawdę się dzieje. Ten rok musi być wspaniały. Skoro sama Szefowa odezwała się do mnie to mus zastosować się do rad. Proszę o nie w ilości jak największej. W takim razie w pierwszej kolejności pouzupełniam żywopłoty tam gdzie ich nie ma ( czy pozostać przy tujach czy może pomieszać z innymi gatunkami ?), a później to już sama przyjemność tworzenia pięknych rabat.
Witaj, czuję się wywołana do tablicy. Mój ogród jest podobnej wielkości, zimozielony nieco większy Masz rację, że z każdego miejsca widoki powinny być zachwycające i takie można stworzyć przy pomocy wysokich żywopłotów, a potem kompozycji przed nimi. Pozdrawiam
"Rejs" Piwowskiego- dialog o polskim filmie ))))
Nabiłam sobie guza na czole, kiedy pierwszy raz oglądałam go w kinie. Krzesło kinowe przede mną miało twardy rant ))))))))