Dorotko ta choinka to prościzna i szybko się robi tylko trzeba się za nią wziąść!. Ciasto francuskie gotowe,masa makowa z bakaliami z puszki,więc jak się ma produkty ,to idzie biegusiem
Niestety nie oddam Ci pergoli z bramka i płotkiem!Chyba że chcesz wirualnie kopiuj - wklej do ogródkato pozwalam na przymiarkę.A na posiedzenie i marzenia zapraszam do mnie latem...wtedy najromantyczniej przy pergoli!Planuj przyjazd!
Sprostowanie dla Basi: podszywam czyms innym niz alcantara - to przypomina zamsz, proboje znalezc paragon albo cos z nazwa - to chyba super suede z koralik.pl
Alcantara jest sztywniejsza i biala na lewej stronie a to czasem klopot.
Witam Moniu dawnonie bylam. Przejrzalam piekne masz stipy. W tym roku na przelomie stycznia i lutego zasialam stipy rosly ladnie i czas wysadzania do gruntu rosly ladnie ale nie zakwitly. Stipa bez kwiatu to nie trawa bo efekt jest w zwiewnych kwiatostanach.
Jak nie zmarzna to beda na przyszly rok.
Chcialam zapytac czy te twoje okazy to tego roczne.
Chwalic ogrodu nie bede, bo wszedzie tak samo. Brazowo a teraz szaro buro i ponuro chociaz dzisiaj sloneczko SWIECILO.
Ewciu chyba tylko wielkością, jak spotkam to kupię oba Nie lubię zakupów internetowych , ale chyba nie będzie wyjścia...
Obiedkę mam i bardzo ją lubię, ale Szarobródka właśnie oglądam i już wiem że do mnie trafi
Baron Rouge na liście chciejstw, jeszcze go nie mam
Sylwuś kochana, bardzo dziękuję
Pytanie powinno brzmieć czego nie opatulałam Hahahah
Wszystkie nowości i maleństwa( klony palmowe, Abelia, Abeliofylum, Kielichowiec, Bambus niebiański, Derenie Kousa, Leyceseria, Dawidaia Chińska, Ośnieża Karolińska) kaliny, bo nadal mam strach że sarny wejdą, wrażliwce typu Paulownia
Mirciu cieszę się, że Ci się podoba. Moi sąsiedzi korzystają z usług firm ogrodniczych, sami nic nie robią oprócz koszenia. To zupełnie inna bajka niż mój ogród
Dom ma stanąć na tym placyku tak jak są wbite kołki To będzie mikro domek
Monia, a może coś co ma owocki teraz, które zdobią....
Poduszki możesz zrobić z irgi np. mają teraz czerwone koralikiI irga też jest zimozielona
Albo irgę szczepiona na pniu, sąsiadka ma cudna parasolka w czerwone korale, sama myślę, że podobną kupię
Ewuś bardzo ci dziękuję będę miała prośbę do Ciebie, bo tak jeszcze nad tarasową myślę, ale chodzi mi o ten przód rabaty, paprocie i kosmatki mi wypadły,funkii już nie widać, a brakuje mi tu czegoś myślałam o czymś zimozielonym, Ewuś doradź, popatrz
tak myślałam czy cisowe poduszki nie dać, ale nie wiem...
Anulka no to czeka cię przedsięwzięcie w przyszłym sezonie, że ho ho... ja o tyle mam dobrze, że eMuś bardzo techniczny, więc się cieszę po nowym roku z betonem będę kombinować, doniczki chcę, zaraziłam się u Polinki i Iwonki buziaczki