Ewuś bardzo ci dziękuję będę miała prośbę do Ciebie, bo tak jeszcze nad tarasową myślę, ale chodzi mi o ten przód rabaty, paprocie i kosmatki mi wypadły,funkii już nie widać, a brakuje mi tu czegoś myślałam o czymś zimozielonym, Ewuś doradź, popatrz
tak myślałam czy cisowe poduszki nie dać, ale nie wiem...
Monia, a może coś co ma owocki teraz, które zdobią....
Poduszki możesz zrobić z irgi np. mają teraz czerwone koralikiI irga też jest zimozielona
Albo irgę szczepiona na pniu, sąsiadka ma cudna parasolka w czerwone korale, sama myślę, że podobną kupię
Agatko dziękuję zdążył jeden kawałek zrobić, a wiosną będzie musiał kopać dalej, zmroziło ziemię, więc wyjścia nie ma, a zostało mu jeszcze tego kopania... pozdrawiam
Monia, wstąpiłam i WOW!!!jakie zmiany. Rabatki wyczesane i jeszcze e-M chętny do roboty. Razem możecie góry przenosić.
Tobie i Sylwii można pozazdrościć e-Mów .
Witam Moniu dawnonie bylam. Przejrzalam piekne masz stipy. W tym roku na przelomie stycznia i lutego zasialam stipy rosly ladnie i czas wysadzania do gruntu rosly ladnie ale nie zakwitly. Stipa bez kwiatu to nie trawa bo efekt jest w zwiewnych kwiatostanach.
Jak nie zmarzna to beda na przyszly rok.
Chcialam zapytac czy te twoje okazy to tego roczne.
Chwalic ogrodu nie bede, bo wszedzie tak samo. Brazowo a teraz szaro buro i ponuro chociaz dzisiaj sloneczko SWIECILO.
Moniu, a Ty nie miałaś tam zaplanowanych do posadzenia rodków i azalii? Tak coś kojarzę z wiosennych rozważań.