Sok z pigwowca też mam, ale ze zwykłym cukrem Też na oborniku
Czytałam o promiennikach, sama nie wiem. Chciałam maty elektryczne montowane pod podłogą w razie czego i kominek kocham żywy ogień. To jedyna rzecz której mi obecnie brakuje. Uwielbiam siedzieć i gapić się w ogień a w święta u nas była wojna kto bliżej kominka
Własnie szperam w necie szukając bardzo wąskiego i płytkiego wkładu a wpadł mi w oko piec żeliwny.
Do tej pory o takim nie myślałam, bo portal to moje wielkie marzenie ale on też jest niczego sobie.
Na ceglanej ścianie wyglądałby całkiem ładnie
ale Kasia pewno zna wszystkie małe wkłady i zaraz coś mi podpowie.
Czyli taki domek idealny ja własnie o takim marzę. Taki skrojony na miarę. Dla mnie i M dół czyli jakieś 40m2, po dobudowaniu sypialni i piętro dla chłopców lub wnuków zależy jak się szybko uwiniemy z budową
Dzień dobry,
czy ktoś mógłby mi pomóc rozpoznać chorobę? Klon francuski, drzewko kupione w szkółce w zeszłym tygodniu - było już w tym stanie. Na liściach szary nalot, który można zdrapać paznokciem. Końcówki liści pociemniałe - z czasem robią się suche i kruche. Od spodu widać też ciemne plamy - odchodzące od końcówek.
Ewciu miło mi bardzo i cieszę się, że się odezwałaś
Ja kocham cegłę, starocie, mosiądz, szydełkowe robótki i białą porcelanę. I w taki sposób zamierzam wykończyć mój dom.
Ja się nie przejmuję wypowiedziałam tylko swoją opinię, każdy ma swój gust i to jest w nas piękne, bo jesteśmy niepowtarzalni
Co do dachu nie mam pojęcia, na dzień dzisiejszy, czym będzie pokryty ale mam nadzieję że wkomponuje się do ogrodu
Kiedyś robiłam sobie takie zestawienia
to przedmioty, które od lat gromadzę i wykorzystam we wnętrzach