Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:49, 03 sie 2014

Do góry
Sebek, mam prośbę, możesz do mnie poratować w kwestii identyfikacji roślinki?
Kupione rok temu drzewo miało być ambrowcem, ale coś mi nie wygląda...
Tak w połowie strony jest fotka. Z góry dziękuje!!
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2867-ogrod-wsrod-pol-i-wiatrow?page=52

Ogródek Iwony 18:48, 02 sie 2014
Do góry
Iwk4 napisał(a)

Na pewno zrobicie, bo to nie jest trudne, a Sebek nawet umiescił instrukcję wykonania na forum, więc nawet przedszkolak z tą instrukcją by zrobił.

Iwonko instrukcja cirkadełka już dawno skopiowana i wklejona w notatnik.Wszystko już było zakupione w tamtym roku.W tamtym roku sporo w ogrodzie zrobiliśmy i już nie było sił na dalsze prace więc zostawiliśmy to na ten rok...a zimą złamałam dość poważnie nogę więc prace wiosenne całkiem się przesunęły a tyle zamierzałam...ale to nie ucieknie
Pozdrawiam i miłego dalszego weekendowania

p.s tutaj skwar niesamowity,nie ma czym oddychać
Ogródek Iwony 16:56, 02 sie 2014

Do góry
Aniulka napisał(a)
Zdolny ten Twój mężuś Pochwały dla niego Moja pompka,kratka metalowa,kasta budowlana w garażu,już w tamtym roku przymierzaliśmy się do ciurkadełka i tak zeszło Wiosna zrobimy

Na pewno zrobicie, bo to nie jest trudne, a Sebek nawet umiescił instrukcję wykonania na forum, więc nawet przedszkolak z tą instrukcją by zrobił.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:40, 01 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
I pomyśleć, że wiosną zakładałem tą rabatę z własnych sadzonek, które pozyskałem wiosną lub jesienią...

Wspaniała rabata!
A fotki robisz piękne!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:43, 01 sie 2014

Do góry
Sebek pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:37, 01 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja bym nie zbierał, bleeee Będę je poic trucizną dzisiaj albo innym smakołykiem

a co innego przy okazji nie oberwie?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:33, 01 sie 2014

Do góry
OK Jestem mocno nieczasowy i na maxa zmęczony, ale wrócę do normalności niedługo na razie buziam
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 22:04, 01 sie 2014

Do góry
Gocha napisał(a)

Gosiu tak wyczytałam tu na forum a i Sebek mi tak doradzał. Jak kazali tak robię , słucham się. Pozdrawiam

Też tak zrobię..będę teraz odkładac gazety buziaki
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 18:42, 01 sie 2014

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Małgosiu czy ja dobrze widzę pod korę kładziesz gazety? No cały czas człowiek czegoś fascynującego się dowiaduje

Gosiu tak wyczytałam tu na forum a i Sebek mi tak doradzał. Jak kazali tak robię , słucham się. Pozdrawiam
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:13, 30 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Nalot niesamowity, ale mnie ciekawi jakim cudem Anabelki stoją sztywno u Ciebie?

Też sie zapytuję o sztywność Anabelek
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:03, 30 lip 2014

Do góry
Bogdziu, Magda70, Malkul, Łuki, Wilcza Góra, Barbara, Sebek, Nicole,Leon pozdrawiam Was i nawet nie wiecie jak miło czyta si Wasze wpisy.

Dla Was dzisiejsza Magical moonlight i perovskia po deszczach

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 14:30, 30 lip 2014

Do góry
popcarol napisał(a)
Małgoś, czytałam że planujesz przechować vertigo, daj znać koniecznie czy dało to skutek! A może w mieszkaniu by dała radę? cudna jest! i ciut droga żeby traktować jak jednoroczną...

Droga bardzo nie jest u nas na RZgowskiej u pana - tego od kwiatow balkonowych i jednorocznych są po 10 zł, Sebek pisał ze u nich po 60 zł...
ale jak sie uda przechowac i za rok miec ja w dobrej kondycji to warto próbowac
Pozdrówki !
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:46, 30 lip 2014

Do góry
Zbiorowe całuski i tulaski

Sebek- ale mnie zaszczyt kopnął YUPIII, Merci

Dziewczyny- odnośnie melonów
ja się tu doktoryzowałam: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=42&t=865&hilit=melon
polecam w wolnej chwili

ps. Kusi mnie też własny arbuz

ps2. bakłażany tez w tym roku rosną na razie tylko były kwiaty do owocu daleko pewnie

Magda- winorośl mam i pod folią i w gruncie.
Wszystko sadzone w tym roku, więc na pierwsze owoce ze 3 lata trzeba poczekać.

MałaMI- czyli jednak tojesć pożegnam przyszłej wiosny.
Kancikownia przy płytkach chodnikowych???????????????????? O matko oświeć mnie

ps. Współczuję utraty bylin, przykro mi bo wiem jak to boli.

Magda70-wbrew pozorom słucham

Mama Magda-pokazywałas u siebie te nektarynki? Ciekawam ich

Aleks- mąż oberwał pstryczek
Ps. Ja sama nie mogę się przyzwyczaić do braku bałaganu na ogrodzie.

Anax-ja ciachałam cos ok. 15 cm chyba ale są cudnie gęste za to.

ane3ka –świat jest mały , witam w moich progach
Ogród z perspektywą na przyszłość 11:44, 30 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ogród widziany innym okiem również wygląda bosko Kosodrzewina z trawami warta kopiowania

dzieki Sebekps.niezły avatar
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:31, 30 lip 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

U nas po 60 zł... I gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie?
Widzisz Sebek tak ten świat skonstruowany, że nie ma ani litości ani miłosierdzia
Z Mają 09:49, 30 lip 2014

Do góry
zaznaczam,

Dzięki Sebek za linki
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:23, 30 lip 2014

Do góry
Jak zwykle przepięknie Widzę, że najbardziej lubimy gdy hortensje zielenieja, a myślałem, że tylko mi starzejące się kwiatki podobają Teraz najlepiej je wykorzystać na wianek, bo ładnie się zasychają, potem są już niezbyt ładne... Macham
Ogród z perspektywą na przyszłość 09:11, 30 lip 2014

Do góry
Ogród widziany innym okiem również wygląda bosko Kosodrzewina z trawami warta kopiowania
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:07, 29 lip 2014

Do góry
Nie mam czasu na ogród, nie mam czasu na fotki... nie mam czasu na siedzenie u Was.. ale u siebie przeczytałam wszytko.. kwitną u mnie dwa lotosy.. boski widok.. ale fota brak.. mam tylko z teefonu. Telefon sie ładuje.. a ja też idę załadować sie do spania.
Dużo jeżówek mam w tym roku beznadziejnych Dużo leży po deszczach... nie tylko jeżówek.. ogród od 2 tygodni sie rządzi swoimi prawami... ja tylko skosiłam trawnik.. przy pomocy Terci.. we dwie.. A reszta leży odłogiem... Na foto wybieram to co jakoś wygląda.. reszta nie wygląda... chyba, że jak półdupek za krzaka.. trudno ... los tak chciał.
Macham wszystkim, zaraz popatrzę na konkretne zapytania.

Madżen - keidyś prosiłaś o wysokość Pikollino.. mi powyżej kolana, a normalnie do kolana.. bo nie pamiętam czy odpisałam.

Mira - byłam u Danusi.. na pierwszej stornie i ostatniej Nazwy mam zapisane w katalogu.. wiec jak potrzeba to czytam..

Julka - moje jeżówki potrafią sie położyć.. ale podwiązuję do prętów zbrojeniowych i stoją.. teraz nie mam keidy, nie mam prętów, wiec połowa leży.

Sebek - za rok chcą 3 zł od worka zielska pobierać.. jak tak, to będzie ognicho.. a rabaty mimo woli nie będzie.. u mnie to kilkadziesiąt worków miesięcznie lub lepiej.. mam ich w nosie... i podejrzewam, że w takim układzie nie tylko ja ...

Magda- ostatnio u mnie tylko natura...

Ogród niby nowoczesny ale... 17:03, 29 lip 2014

Do góry
No tak, u ALiny był w ub. roku. Dzięki Sebek. To ja już się chyba wstrzymam z tymi czosnkami, mam 200 szt. w ziemi.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies