Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

jolka 08:49, 03 sie 2014

Sebek, mam prośbę, możesz do mnie poratować w kwestii identyfikacji roślinki?
Kupione rok temu drzewo miało być ambrowcem, ale coś mi nie wygląda...
Tak w połowie strony jest fotka. Z góry dziękuje!!
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2867-ogrod-wsrod-pol-i-wiatrow?page=52

Madzenka 10:13, 03 sie 2014

Sebek odpocznij trochę!!
Sebek 11:18, 03 sie 2014

Witam wszystkich w ten piękny dzionek Przez ostatnie dni dużo się u mnie działo, ale już wracam do Was z nowymi siłami Teraz znajdę czas na odpoczynek i pooglądanie co tam u Was Ale na razie odpowiem na pytania i postaram się rozpatrzyć Wasze prośby w terminie nieprzekraczającym Waszej cierpliwości

Za komplementy odnośnie rabat wszystkim dziękuję W głowie ich ulepszenia planuję od dawna, ale na razie ich nie realizuję Zapraszam na zmiany późnym latem
Sebek 11:26, 03 sie 2014

jula81 napisał(a)
Sebku nasz kochany
Apeluję o więcej zdjęć do Twojej wizytówki!
Bo muszę(i nie tylko ja) latać,szukać po stronach by przypomnieć sobie gdzie co masz
A wizytóweczka Twa mimo pięknych zdjęć nadal skromna
Pozdrawiam z samego ranka

Wizytówka może dziś zmieni oblicze - jak mnie natchnie Choć jak wybrać z tylu tysięcy zdjęć kilkadziesiąt?
Sebek 11:33, 03 sie 2014

Ozz napisał(a)
Sebku co tam u Was? Wadowice podobno mocno zalane?

Miałem to szczęście, że nie miałem okazji widzieć tych nawałnic - Mama za to jechała samochodem do domu podczas apogeum tych ulew - jakby nie terenówka to by popłynęła ulicą... Wadowice z tego co widziałem na zdjęciach okropnie zalane, 1.5 metra wody stało w firmach, domach i instytucjach - o piwnicach nie wspominam... Moje parę połamanych badylków to nic w porównaniu z tym co ludzie potracili...
Sebek 11:34, 03 sie 2014

agatanowa napisał(a)

a co innego przy okazji nie oberwie?

Jak pryska się wieczorem to pszczółki nie obrywają, a innych owadów wcale mi nie żal
Gardenarium 11:44, 03 sie 2014

Dzionek rzeczywiście piękny, wczesnym rankiem popodlewałam rośliny w donicach, teraz rozpoczyna się skwar, na szczęście cienistych zakątków u mnie nie brakuje.

Pokaż proszę w jakich miejscach najbardziej lubisz siedzieć i popijać (co popijać pozostawiam w niewiedzy)Kawy raczej nie pijasz

Instagram Ogrodowiska
Sebek 11:56, 03 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Sebek odpocznij trochę!!

Odpocznę na emeryturze - o ile jej dożyję... Bo nim na nią będę przechodzić to pewnie podwyższą wiek emerytalny do setki... A tak na serio to spokojnie - w tym tygodniu mam nadzieję już na pełen chillout
Sebek 12:02, 03 sie 2014

Gardenarium napisał(a)
Dzionek rzeczywiście piękny, wczesnym rankiem popodlewałam rośliny w donicach, teraz rozpoczyna się skwar, na szczęście cienistych zakątków u mnie nie brakuje.

Pokaż proszę w jakich miejscach najbardziej lubisz siedzieć i popijać (co popijać pozostawiam w niewiedzy)Kawy raczej nie pijasz

Danusiu - mój ogród niestety jest tak usytuowany, że na każde miejsce sąsiedzi mają wgląd - na mnie również...Dlatego w ogrodzie siedzę tylko i wyłącznie na huśtawce, ale to w przerwie między pracą w nim... Marzył mi się leżak, ale po co mi? Macham i idę zobaczyć co tam u Ciebie nowego
Gardenarium 12:03, 03 sie 2014

U mnie nowy III wątek, w którym jeszcze nie byłeś, zastanawiam się dlaczego...

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies