no widzisz, bo to fajne zestawienie, moje belsy też są pożarte ale nie tylko one są takie 'głodne' bo w innych donicach mam kocankę która też się niesamowicie rozrosła...
niestety one mają dość wiotkie gałązki a olbrzymie kwiaty. Moje 'stare' narazie sterczą, ale u mnie od dawna nie padało, jak popada to położą się pod cięzarem kwiatów.
Ale Pinki też ładnie się przebarwiają i też mają wielkie kwiaty. Vintage u mnie jeszcze nie kwitną, co gorsza widzę że jest tylko chyba jeden krzak i to rośnie w cieniu giraffe, która sięga już do dachu pergoli czyli ma ponad 2 metry...
Jakoś w tym roku jeżówki u mnie marne
Koniecznie szukaj miejsca na hortki bo nie można mieć ogrodu choćby bez jednej sztuki. Ja ciągle zastanawiam sie co posadzić przy gazonach zamiast rh, czy pociągnąć vanilki, czy dać róże a może trawy z kosmosami. OT rozterki ogrodnika
Kochana te 'stare' mają troszkę sztywniejsze pędy,a le obawiam się że mimo to jak popada ( a dawno u mnie nie padało) to też się położą... niestety, bo mają stosunkowo wielkie kwiaty do grubości łodyżek. Jedyny sposób to chyba palik i podwiązywanie każdego pędu...