To są hakony na obwódce?! co one żrą?! Urzeka mnie to zdjęcie, trawniczek jak tłuściutki dywanik. Pięknie..
Hortki chcą Ci ławeczkę zeżreć
Iza, jak Ty stacjonarnie kupujesz hortki, to moze kojarzysz mniej wiecej - ile może kosztować w miarę "odchowana" Bobo? Kolo mnie widziałam dziś za 4 dyszki i sie zastanawiam, czy taka cena jest spoko, bo nie mam porównania.
Miałam przychówek w ogródku, młodziaki biegały wszędzie, a mama w pobliżu czuwała nad nimi. Zaglądałam z wnukiem do gniazda jak były jeszcze bez piórek, a za 5 dni biegały już po ogródku.
Polecam ją
To u nas chyba Waszą burzę słychać. U mnie ledwo pokropiło, jak ksiądz kropidłem. Zobaczymy co przyniesie noc, bo ostrzeżenia na komórki z Aert RCB poprzychodziły.
Dziękuję bardzo mi miło. U mnie w ogródku są wszystkie kolory, bo ja lubię kolorowo. Staram się, żeby kolory nie gryzły się ze sobą. Dzielę rabaty na części i w każdej jest jakiś inny kolor.
W takie upały jak teraz to tylko podlewam, w ogródku staram się co dzień coś zrobić tak po troszeczku.
Ja nawet po ulewie to za dwa dni muszę podlewać, bo u mnie taka ziemia że zaraz jest sucho.