Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4"

Ogródek Iwony 09:49, 14 sie 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Też cieplutko Cie pozdrawiam Aga.
Dla Ciebie kwiatek z mojego ogródka - jedyna dalia, która zimę u mnie przetrwała, zakwitła właśnie. Mus dokupić na drugi rok, ale już w różowych barwach.

Piękne te dalie Moje też nie przetrwały zimy, ale teściówka miała dużo i chętnie się podzieliła Muszę im tylko porobić zdjęcia
Pozdrawiam ciepło
Ogród prawie romantyczny 09:27, 14 sie 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Witaj Aga, jak tak jesteś w rozjazdach, to chyba nie dasz rady nadrobić czytania wątków. Jak ja opuszczę choć jeden dzień czytania, to mam problem z nadrobieniem. Niektóre dziewczyny szaleją z pisaniem.
Najlepiej czytać od teraz, bo inaczej nie ma szans. Pozdrawiam cieplutko, miłego odpoczynku dalej.

Masz rację, kilka dni nieobecności sprawia, że trudno nadążyć, bo tyle się dzieje. Chciałabym być na bieżąco, ale nie tym razem po prostu nie było internetu Siła wyższa
Pozostaje mi tylko zachować olimpijski spokój i spróbować nadrobić zaległości
Pozdrawiam serdecznie
Ogród na glinie 09:18, 14 sie 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Poszukam tej kredy. Popytam się.

ja kupiłam anser kreda malarska
Pomysł na ogród 09:17, 14 sie 2014

Do góry
Witaj Skula. Podczytywałam cię, jak jeszcze nie byłam zarejestrowana na O. Wkurzałeś się wtedy, że nikt nie chce pisać itp. Cieszę się, że nie obraziłeś się i jesteś, podoba mi się twoja wędzarnia. Ogród trochę w męskim stylu, ale tak też jest fajnie. Byłam ciekawa, jak obsadziłeś rabatkę przed domem, bo nie chciałeś bukszpanów itp. Fajnie wyszło.
Pozdrawiam cię i zaznaczam wątek.
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 09:00, 14 sie 2014

Do góry
Witam, miłego dnia życzę
U mnie całą noc podlewało ogródek (wreszcie), ale na piaskach wsiąknęło.
Posadzę dziś moje nowe zakupy.
Ogród na glinie 08:55, 14 sie 2014

Do góry
Poszukam tej kredy. Popytam się.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:51, 14 sie 2014

Do góry
Przeczytałam wszystko, znowu mądrzejsza jestem. Zaglądnęłam też do wysyłkowych cebul i jest tego tyle, że nie wiem jaki kolor wybrać. Na razie tylko tulipany chcę, bo to pierwsze cebule w moim ogrodzie.
Ogródek Agam 08:29, 14 sie 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Aga, dziękuję za zdjęcia rabatki. Sama sie zastanawiałam nad trzmieliną na obwódkę. Fajnie to wygląda. Trochę już ukorzeniłam. W takim razie muszę dorobić sadzonek. Pięknie u ciebie.
Trawki w bukszpanach ma Ana-art.

Moja trzmielina z patyczków ukorzeniona. Musisz często czubki ucinać to będzie ładnie się rozkrzewiać. Moja po dwóch latach jest całkiem całkiem . Ogród Any znam na pamięć, nie mogę za często zaglądać do niej bo doła łapię .
Ogródek Iwony 08:27, 14 sie 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Polar Bear to też hortki godne polecenia. Podobne bardzo do limek, stoją sztywno. Wkleiłam u siebie kwiat jednej i drugiej. Zobacz sobie

Pozdrówka

Dzięki Kasiu, obejrzałam sobie. Przy okazji wiem, że Miśki to Polar Bear.
Ogródek Agam 08:15, 14 sie 2014

Do góry
Aga, dziękuję za zdjęcia rabatki. Sama sie zastanawiałam nad trzmieliną na obwódkę. Fajnie to wygląda. Trochę już ukorzeniłam. W takim razie muszę dorobić sadzonek. Pięknie u ciebie.
Trawki w bukszpanach ma Ana-art.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:04, 14 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a wczoraj nie pokazywałam jeszcze frontu...

Front mnie tak zachwyca, że fotki musiałam zacytować. I tek podglądam, czy więcej rabatki ukrywanej pokażesz. Może doczekasz się kamyczków. Choć Aniu wiesz, że wszyscy lubią fotki przed i po.
Kolory cudne. Te różowe mnie urzekają
Lawendowy zawrót głowy 07:58, 14 sie 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Ja w tym roku też mam hortensje po raz pierwszy. I też chodzę wkoło nich i chucham na nie. I ciągle patrzę, czy kwiatuszki się rozwijają i w jakim tempie Fotek żadne kwiatki tyle nie mają, co moje hortki.

Iwka Ja tez w roku mam pierwszy raz wszystko hihi mam 5 roslinek łacznie z przekwitajacymi juz surfiniami i tez cały czas z luboscia je pstrykam a sasiedzi jak na nienormalna na mnie patrza bo oni maja busz kwiatów i ani jeden foty
Kosolkowa Pasja 07:45, 14 sie 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Olu, pędzisz ze swym wątkiem, ze przegapiłam 100. Więc spóźnione życzenia pięknego ogródka
Wianuszki śliczne teraz muszę się cofnąć 4 dni wstecz. Ciekawe, ile to stron?

Osiemnaście Dziękuję
Lawendowy zawrót głowy 07:40, 14 sie 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Iwka one stoja takie bidulki na srodku pustego placu maja dopiero 3 duze kwiaty i 3 jeszcze malutkie ale bardzo sie z niej ciesze

Ja w tym roku też mam hortensje po raz pierwszy. I też chodzę wkoło nich i chucham na nie. I ciągle patrzę, czy kwiatuszki się rozwijają i w jakim tempie Fotek żadne kwiatki tyle nie mają, co moje hortki.
Ogród z łezką 07:31, 14 sie 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Mam nadzieję, że teraz już mi nic nie przeszkodzi i wkleję wreszcie te hortki...
Limka i miś, potem vanilka

Witaj Kasiu.
Nie znałam tej hortensji. Dobrze wiedzieć. Czy ona od razu jest biała? I taka zostaje? Jaka jest wysoka?

Gdzieś wyczytałam, że uczyłaś matematyki. Jeszcze pracujesz w zawodzie? Wykonujemy wspólny zawód w takim razie. Ja uczę w gimnazjum i w podstawówce. Pozdrawiam.
Kosolkowa Pasja 06:13, 14 sie 2014

Do góry
Olu, pędzisz ze swym wątkiem, ze przegapiłam 100. Więc spóźnione życzenia pięknego ogródka
Wianuszki śliczne teraz muszę się cofnąć 4 dni wstecz. Ciekawe, ile to stron?
Ogród na glinie 22:49, 12 sie 2014

Do góry
Mazan napisał(a)
Malgosik

Teraz intensywność chorób grzybowych może wzrastać z prostej przyczyny. Skraca się długość dnia, wzrasta wilgotność, pojawiają się duże różnice temperatur, czyli na grzyby, drogie Panie, na grzyby. Także te na roślinach. Czy róże masz dobrze odżywione dowiesz się po wielkości i trwałości kwiatów, ilość pąków zależy od hormonów, których poziom wzrasta wraz z długością dnia. To można wywołać pobudzając roślinę.

Pozdrawiam

Mazan Dzięki za porady.
Dzięki Tobie nasze ogrody będą zdrowe

Iwk4 kreda szkolna to z dodatkami jest, nie nadaje się.
Zdaje się że w sklepie zoologicznym można jeszcze kupić taką naturalną kredę. Więcej info w dziale herbicydy.
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 21:32, 12 sie 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ups Przybyłam, a tu cisza...

Ano ups

walczę z darnią i chwastami w każdej wolnej chwili i na ogrodowisko już nie zostaje mi nic... a wolnych chwil przy rocznym dziecku i domu na głowie jak na lekarstwo... już nawet nigdzie nie zaglądam i ze wszystkimi niemalże wątkami jestem do tyłu

Pozdrawiam!
Ogród na glinie 21:05, 12 sie 2014

Do góry
Malgosik napisał(a)

Tu nie tylko dziewczyny się pojawiają
Ja kupiłam przez internet anser kreda malarska.
A na poprzednie pytanie już Cię moja poprzedniczka poinstruowała.

A czy może być taka kreda szkolna, jak do tablicy ?
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 20:58, 12 sie 2014

Do góry
Ups Przybyłam, a tu cisza...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies