Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród prawie romantyczny

Ogród prawie romantyczny

Napia 10:29, 01 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Aga upał nie miłosierny. Raz wstałam o 4.30 i było super. Codziennie mi się nie chce, ale trzeba będzie chociaż tak jak Ty o 6. Buziaki.

Witaj Iwonko, dzisiaj słońce trochę odpuściło, ale podobno tylko na chwilę. U mnie ranne i wieczorne podlewanie to nietety konieczność
Pozdrawiam serdecznie
Napia 10:44, 01 sie 2014

Bogdzia napisał(a)
Chwasty nie tragedia jak mówi mała Mi duże łatwiej wyrywac więc sie nimi bardzo nie martw , dodatkowo cieniują ziemie i tak predko nie wysycha co tez ma znaczenie jesli wyjeżdżasz.Pozdrówka.

Ja też myślę, że większe łatwiej wyrywać i jaki szybki efekt martwi mnie jednaj coś innego - pojawiła dię stonka, która wcina moje pomidory i tytoń ozdobny codziennie zbieram, ale następnego dnia przybywają kolejne zastępy robactwa. Te pomidory sama wyhodowałam z nasionek, więc zależy mi na nich bardzo. Posadziłam jednak za gęsto, zrobił się busz pomidorowy i teraz drżę, czy nie pojawi się zaraza ziemniaczana.
Mąż zostaje, więc zadba o to,by podlać. Ale pomidorami raczej się nie zajmie
Pozdrówka
Napia 10:45, 01 sie 2014

Gardener27 napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam

Przemku, dziękuję
Prawie Cię nie poznałam
Iwk4 22:46, 01 sie 2014

Witaj Aga, jak tak jesteś w rozjazdach, to chyba nie dasz rady nadrobić czytania wątków. Jak ja opuszczę choć jeden dzień czytania, to mam problem z nadrobieniem. Niektóre dziewczyny szaleją z pisaniem.
Najlepiej czytać od teraz, bo inaczej nie ma szans. Pozdrawiam cieplutko, miłego odpoczynku dalej.
asiach 10:38, 02 sie 2014

Agnieszko,
miłego weekendu życze
katarzynkak 23:07, 02 sie 2014

Hej Aga.
Co słychać? Ogarnełas już ogródek po urlopie? Mi zajeło to cały tydzień przez te okropne upały. Fajnie jest gdzieś wyjechać, ale potem po powrocie tyle pracy czeka :-/

pozdrawiam
Napia 22:37, 13 sie 2014

Długo mnie nie było
Po powrocie, jak to zwykle bywa, mnóstwo spraw do załatwienia na wczoraj, dom, który prosi się o generalne porządki i ogród przypominający nieco zarośnięty busz, słowem wiele pracy Ogarniam powoli całość, ale nie jest to łatwemam wrażenie, że z każdą chwilą pracy przybywa
W ogrodzie zrobiło się kolorowo, nie mam zdjęć z dzisiaj, ale pokażę sprzed 10 dni za wiele się nie zmieniło (nie dotyczy chwastów)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Napia 22:39, 13 sie 2014

Naparstnica

Tytoń ozdobny
Gardener27 22:59, 13 sie 2014

Miło Agnieszko że wróciłaś
Zdjęcia zachwycają Przede mną też wiele pracy w ogrodzie ale kto da radę jak nie my

Pozdrawiam
Napia 09:27, 14 sie 2014

Iwk4 napisał(a)
Witaj Aga, jak tak jesteś w rozjazdach, to chyba nie dasz rady nadrobić czytania wątków. Jak ja opuszczę choć jeden dzień czytania, to mam problem z nadrobieniem. Niektóre dziewczyny szaleją z pisaniem.
Najlepiej czytać od teraz, bo inaczej nie ma szans. Pozdrawiam cieplutko, miłego odpoczynku dalej.

Masz rację, kilka dni nieobecności sprawia, że trudno nadążyć, bo tyle się dzieje. Chciałabym być na bieżąco, ale nie tym razem po prostu nie było internetu Siła wyższa
Pozostaje mi tylko zachować olimpijski spokój i spróbować nadrobić zaległości
Pozdrawiam serdecznie