Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Blaski i cienie nowego życia 10:18, 21 paź 2018

Do góry
Ula, ten kwiatuszek przyjmij wraz z życzeniami wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia marzeń
Buziaki
Ogród z wilkiem zamkn. 10:17, 21 paź 2018

Do góry
kasiek napisał(a)
Ależ Ci bujneły rosliny - szok! A klony przebarwiające sie na tle tych skałek są po prostu bajeczne!

Kasiu dziękuję ......zaczynam spisywać plan ,co na wiosnę będę ulepszać
klony uwielbiammmmm

buziaki
Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 10:15, 21 paź 2018

Do góry
kasiek napisał(a)

I tak powinno pozostac. Prostota i ladnie dobrane szlachetne naturalne kolory. Idealnie wpisuja sie w barwy ogrodu.
Kamien do wnetrza, jesli to kamien, a nie gips robiony na kamien, bo ten szybko sie rozpadnie na zewnatrz, tak drobno poszatkowany wprowadzil balagan i wyglada pretensjonalnie i nienaturalnie, pomimo ze kamien i sam w sobie jest ladny, ale czy TU? Czy taki efekt chcialas uzyskac?
Blaski i cienie nowego życia 10:12, 21 paź 2018

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Ula zdrówka, słoneczka i deszczu ile potrzeba , niech Ci kwiatki pięknie kwitna a Twój piękny uśmiech zawsze gości na buzi.

Dziękuję za pamięć. Smacznego

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 09:57, 21 paź 2018

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Świetnie w tych trawach wygląda
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 09:56, 21 paź 2018

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Skąd ja tego rdZewiaczka znam prawda, że śliczny? Mój obecnie w różowych wysokich chryzantemach tonie z żółtym oczkiemuwielbiam go
Ogród Muszelki 09:51, 21 paź 2018

Do góry
Tydzień temu wstawiałam zdjęcie z aleją brzozową, która prowadzi do mojego ogrodu. Dzisiaj wygląda bardziej kolorowo

Pięknej niedzieli Wam życzę!

Szmaragdowy Zakątek 09:40, 21 paź 2018

Do góry
Ale wybrałam sobie pogodę na sadzenie róż !!! Wczoraj całe do południa lało, a ja z łopatą w ręku, w strugach deszczu, biegałam po „Szmaragdowym” i kopałam dołki pod róże które dotarły do mnie na początku tygodnia.
Zamówiłam sobie (już jakiś czas temu, z wysyłką po 15 października, więc dotarły zgodnie z planem) trzy różyczki: PINK BABYFLOR, PEPITĘ i LARISSĘ. Przyjechały do mnie pięknie zapakowane, śliczne różane okazy tylko, że z gołym korzeniem, więc nie mogły zbyt długo czekać za zadołowanie w docelowym miejscu.
Posadziłam je razem z kupioną w Skierniewicach trawką MOUDRY…mam nadzieję, że będzie ładnie.

W związku z powyższym przedstawiam wszystkim odwiedzającym nowe mieszkanki „Szmaragdowego”

Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 09:16, 21 paź 2018

Do góry
Moja działka na Dębowym Lesie 09:15, 21 paź 2018

Do góry
Kasia_CS napisał(a)

Ja dzięki uprzejmości Ani z florib mam zamówioną, bo połączylyśmy w jedną przesyłkę

O to tak jak i my z Anią.
To też dobra szkółka.Kupowałam kiedyś u nich też

Jesień o tysiakach barw
Borowikowe przebarwienia

JP II- lecie cały był bielszy kwiat.Teraz pręga różowa bardziej widoczna.

Wszystkiego po trochu 09:11, 21 paź 2018

Do góry
naturalne rdzewiaczki

namiastka lasu ciągle słabo obsadzony bo sucho tam okrutnie

Ogród z wilkiem zamkn. 09:06, 21 paź 2018

Do góry
Kasiolaaa napisał(a)
Madziu wiesz jakie bym chciala foto zebys wlazla za siatke na koncu podworka od łąki kogos i zrobila foto calego tylu z tarasem w oddali zawsze to nowe spojrzenie

hahaha Kasiu pada.... dziś nie dam rady spełnić Twego życzenia ......a na tarasie już posprzątane .....przygotowania do zimy
tylko takie mam

Moja działka na Dębowym Lesie 09:04, 21 paź 2018

Do góry
Taką dekorację zrobiłam jeszcze

Wszystkiego po trochu 09:03, 21 paź 2018

Do góry
tajemniczo

Ogród z wilkiem zamkn. 08:57, 21 paź 2018

Do góry
effka napisał(a)
Mówisz, że Dissectum kupiłaś, wygooglowałam to i jest... bossski!!! Chcę go. Duży kupiłaś? Mogę wiedzieć ile kosztuje?

Ewa dziękuję
nie kupiłam dużego .....kosztował 60 zł .....nie mam miejsca ,żeby pozwolić mu dużemu urosnąć .....ale to przebarwienie jesienne mnie urzekło
na wiosnę troszkę roszad na skalniaku będę robić -na pewno wszystkie hosty wylecą( brzydkie tu są ) -będzie więcej rozplenic ,rudbekii (porozsadzam własne ) kloniki ,iglaczki zostają ......zastanawiam się ,czy lawendy nie eksmitować .....tak ,żeby dominowały kolory -bordo,czerwienie ,pomarańcze i żółte
sesja Dissectum dla Ciebie narazie d....nie urywa ,bo listki pogubił

Ogród z wilkiem zamkn. 08:49, 21 paź 2018

Do góry
Johanka77 napisał(a)

Cześć! Jestem

Nie dam rady chyba nadrobić, tylko focisza oglądam. Lubię tu spacerować.

Bardzo mi zaimponował Twój front! Kawał dobrej roboty i dobrego projektu! Bomba!!!

Dziękuję Asiu bardzo miło mi to czytać

i nie ma co nadrabiać .....zastanawiałam się ,gdzie dęba posadzić .....obrazkowo wystarczy nadrobić

Ogród z wilkiem zamkn. 08:45, 21 paź 2018

Do góry
ElzbietaFranka napisał(a)
Madziubedac wczoraj u ciebie na watku przypomnial mi sie dylemat jaki mialas z posadzeniem drzew, i nikt nie pomyslal o tych debach.

Nie mialam pojecia ze sa kolumnowe. Przypadkiem wyniuchalam u ogrodnika.
Od razu do telefonu i zrobilam rozpoznanie jak rosnie a kolorowe jesienne liscie mnie urzekly i dalam zadatek. Nastepnego dnia pojechalam i kupilam przywiezli na miejsce. Jeszcze kupilam klony "Red sunset".
Zobacz w necie jakie ladne.

Jak masz miejsce to kup deba on waski 1,5 m w pelnej szerokosci.

Madziu w kazdym razie widoczki piekne. Czantoria to w Ustroniu, Skrzyczne, Klimczok w Szczyrku.

Elu ten klon też faktycznie piękny.....ale buki ach ....

tak sobie myślę ,że jak moje wisienki nie odżyją ,to będę mieć miejsce na kilka drzew ,które chciałabym mieć
trawy powiązałam

Ogród z wilkiem zamkn. 08:41, 21 paź 2018

Do góry
sylwik69 napisał(a)
To fakt "Moja Anglia" to żródło inspiracji,chętnie tam zaglądam i szkoda,że tak daleko mieszkam..
Jesień wyjątkowa u Ciebie

Sylwia dziękuję ....... od wczoraj już jesień barowa .....zimno ,pada -ale może i dobrze ,bo roślinki napiją się porządnie
a Moja Anglia ach i och ......jest niesamowita
ponuro mgliście i deszczowo

Ogród z uśmiechem 08:39, 21 paź 2018

Do góry
jolanka napisał(a)
Obiecane zdjęcia zakupów drzewkowych;)
Na razie przywiązane przy śmietniku bo nie chcę aby wiatr je przewrócił.
Dąb Green Pillar sztuk 2 i buk Dawych Gold sztuk 1

Ale fajne zakupy! Ten dąb wpadł w oko, ciekawe czy u mnie by pasował choć wolałabym coś niższego trochę, ale muszę o nim więcej poczytac ')
Ogród z wilkiem zamkn. 08:37, 21 paź 2018

Do góry
lutroja napisał(a)
Pięknie ci wszystko urosło

dziękuję ale Tobie też porosło super,pięknie .....

u mnie mały ogródek , nie mam miejsca na wszystkie chciejstwa
a od wczoraj pogoda barowa .....w sumie to chyba dobrze ,że trawska powiązałam

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies