Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

sylwik69 12:49, 19 paź 2018

To fakt "Moja Anglia" to żródło inspiracji,chętnie tam zaglądam i szkoda,że tak daleko mieszkam..
Jesień wyjątkowa u Ciebie
ElzbietaFranka 22:22, 19 paź 2018

Madziubedac wczoraj u ciebie na watku przypomnial mi sie dylemat jaki mialas z posadzeniem drzew, i nikt nie pomyslal o tych debach.

Nie mialam pojecia ze sa kolumnowe. Przypadkiem wyniuchalam u ogrodnika.
Od razu do telefonu i zrobilam rozpoznanie jak rosnie a kolorowe jesienne liscie mnie urzekly i dalam zadatek. Nastepnego dnia pojechalam i kupilam przywiezli na miejsce. Jeszcze kupilam klony "Red sunset".
Zobacz w necie jakie ladne.

Jak masz miejsce to kup deba on waski 1,5 m w pelnej szerokosci.

Madziu w kazdym razie widoczki piekne. Czantoria to w Ustroniu, Skrzyczne, Klimczok w Szczyrku.
Johanka77 20:37, 20 paź 2018

Magleska napisał(a)

Cześć! Jestem

Nie dam rady chyba nadrobić, tylko focisza oglądam. Lubię tu spacerować.

Bardzo mi zaimponował Twój front! Kawał dobrej roboty i dobrego projektu! Bomba!!!
eVka 21:10, 20 paź 2018

Mówisz, że Dissectum kupiłaś, wygooglowałam to i jest... bossski!!! Chcę go. Duży kupiłaś? Mogę wiedzieć ile kosztuje?
Magleska 08:37, 21 paź 2018

lutroja napisał(a)
Pięknie ci wszystko urosło

dziękuję ale Tobie też porosło super,pięknie .....

u mnie mały ogródek , nie mam miejsca na wszystkie chciejstwa
a od wczoraj pogoda barowa .....w sumie to chyba dobrze ,że trawska powiązałam

Magleska 08:41, 21 paź 2018

sylwik69 napisał(a)
To fakt "Moja Anglia" to żródło inspiracji,chętnie tam zaglądam i szkoda,że tak daleko mieszkam..
Jesień wyjątkowa u Ciebie

Sylwia dziękuję ....... od wczoraj już jesień barowa .....zimno ,pada -ale może i dobrze ,bo roślinki napiją się porządnie
a Moja Anglia ach i och ......jest niesamowita
ponuro mgliście i deszczowo

Magleska 08:45, 21 paź 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Madziubedac wczoraj u ciebie na watku przypomnial mi sie dylemat jaki mialas z posadzeniem drzew, i nikt nie pomyslal o tych debach.

Nie mialam pojecia ze sa kolumnowe. Przypadkiem wyniuchalam u ogrodnika.
Od razu do telefonu i zrobilam rozpoznanie jak rosnie a kolorowe jesienne liscie mnie urzekly i dalam zadatek. Nastepnego dnia pojechalam i kupilam przywiezli na miejsce. Jeszcze kupilam klony "Red sunset".
Zobacz w necie jakie ladne.

Jak masz miejsce to kup deba on waski 1,5 m w pelnej szerokosci.

Madziu w kazdym razie widoczki piekne. Czantoria to w Ustroniu, Skrzyczne, Klimczok w Szczyrku.

Elu ten klon też faktycznie piękny.....ale buki ach ....

tak sobie myślę ,że jak moje wisienki nie odżyją ,to będę mieć miejsce na kilka drzew ,które chciałabym mieć
trawy powiązałam

Magleska 08:49, 21 paź 2018

Johanka77 napisał(a)

Cześć! Jestem

Nie dam rady chyba nadrobić, tylko focisza oglądam. Lubię tu spacerować.

Bardzo mi zaimponował Twój front! Kawał dobrej roboty i dobrego projektu! Bomba!!!

Dziękuję Asiu bardzo miło mi to czytać

i nie ma co nadrabiać .....zastanawiałam się ,gdzie dęba posadzić .....obrazkowo wystarczy nadrobić

Kasiolaaa 08:54, 21 paź 2018

Madziu wiesz jakie bym chciala foto zebys wlazla za siatke na koncu podworka od łąki kogos i zrobila foto calego tylu z tarasem w oddali zawsze to nowe spojrzenie
Magleska 08:57, 21 paź 2018

effka napisał(a)
Mówisz, że Dissectum kupiłaś, wygooglowałam to i jest... bossski!!! Chcę go. Duży kupiłaś? Mogę wiedzieć ile kosztuje?

Ewa dziękuję
nie kupiłam dużego .....kosztował 60 zł .....nie mam miejsca ,żeby pozwolić mu dużemu urosnąć .....ale to przebarwienie jesienne mnie urzekło
na wiosnę troszkę roszad na skalniaku będę robić -na pewno wszystkie hosty wylecą( brzydkie tu są ) -będzie więcej rozplenic ,rudbekii (porozsadzam własne ) kloniki ,iglaczki zostają ......zastanawiam się ,czy lawendy nie eksmitować .....tak ,żeby dominowały kolory -bordo,czerwienie ,pomarańcze i żółte
sesja Dissectum dla Ciebie narazie d....nie urywa ,bo listki pogubił