Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 14:21, 14 lis 2016

Do góry
Gardenarium napisał(a)
hahaha Szukam siatki do wyławiania liści ze stawu Ktoś przestawił (w domyśle Grześ)

Ale o wianku też myślę mocno. Chyba czas planować. Tylko jaki wianek zrobić skoro wszytko już było? Staram się aby każdy następny był lepszy, ale chyba to błąd, no bo ile można sobie poprzeczkę podnosić?

Co o tym sądzicie?

Ja tam jestem za tym żeby nie podnosić poprzeczki... przecież ten perfekcjonizm nas w końcu zje ... może wtedy sama spróbuję swoich sił

Mnie najbardziej podobają sie w Twoim wykonaniu te klasyczne na świerku
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:31, 14 lis 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)

U nas też wczoraj spray był w użyciu. Obmalowane dwie stare balie, doniczka i bombki do stroika przed dom.
Ogólnie ogarnęło mnie jakieś szaleństwo i przygotowałam kilka dekoracji świątecznych. Na razie upchnęłam je w pokoju komputerowym (nazwanym tak jeszcze w czasach stacjonarnych PC). Na widoku zostały tylko dekoracje z kwiatkami - amarylis, który pewnie przekwitnie do świąt i cyklameny, które pewnie padną Mus będzie kupić nowe w rozsądnym czasie.

masz PW

ozdoby ogladałm w tel. super wyszedł wianek
Coś jeszcze, coś więcej... 22:02, 13 lis 2016

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ciekawa jestem czy dziś też masz tak ładnie? Śniegu nie ma u Ciebie? Niemożliwe
Palny dekoracyjne czytam i zazdroszczę, ja w lesie jeszcze. Moje mysli tłuką się wokół podkładu, z czego zrobić?

Śnieg sypie sobie spokojnie za szybą Ale dziś wyszedłem z domu jak się rozjaśniało i wyszedłem z pracy po ciemku, więc nawet nie myślę zbytnio o nieprzyjemnej aurze za oknem Co więcej - jest okazja, by camelowy płaszcz przewietrzyć
Co do podkładu - muszę zakupić jakiś duży słomiany, marzy mi się w tym roku giga wianek z dużą ilością ozdób Wstążki, srylion bombek, renifery i inne mikołaje Pewnie podłączę go jeszcze do prądu (czytaj baterii ) i będzie fajnie
Za dwa tygodnie adwent - wtedy ruszę pełną parą ze świętami
Na razie moje myśli krążą też gdzie indziej
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:27, 13 lis 2016

Do góry
Mnie się tylko jedno skojarzyło
"Co ja tutaj robię?" uuuuu co ty tutaj robisz.... śpiewająco

Wianek, Danusiu zrób taki jaki najbardziej lubisz, barwy jakie najbardziej lubisz, w końcu ma być dla Ciebie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:45, 13 lis 2016
Do góry
Gardenarium napisał(a)
hahaha Szukam siatki do wyławiania liści ze stawu Ktoś przestawił (w domyśle Grześ)

Ale o wianku też myślę mocno. Chyba czas planować. Tylko jaki wianek zrobić skoro wszytko już było? Staram się aby każdy następny był lepszy, ale chyba to błąd, no bo ile można sobie poprzeczkę podnosić?

Co o tym sądzicie?

Skoro już wszystko było to może natchnienie przyjdzie tak jakoś spontanicznie Danusiu,np.usiądziesz patrząc na ogród z kubkiem gorącej herbatki,Twój wzrok gdzieś tam powędruje coś uchwyci podglądając naturę i pomysł runie jak grom z jasnego nieba

Bukszpanowy piękny pod kołderką złotych liści

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:32, 13 lis 2016

Do góry

Co o tym sądzicie?
Kosolkowa Pasja 19:57, 13 lis 2016

Do góry
Rench napisał(a)
Wianek gustowny U nas nie ma takiej tradycji.
Cyfra cebulowa pokaźna

Nie wiem czy to tradycja?.. Ja uwielbiam na każdą okazję i porę roku Ale jednak zamówienia mam przewaznie tylko na święta.
Mój ogród pod górkę... 19:14, 13 lis 2016

Do góry
Karol99 napisał(a)
Bombki i wianek profesjonalne

Hahaha! Do profeski dużo im brakuje, ale jak na pierwszy raz może być
Mój ogród pod górkę... 19:12, 13 lis 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
wianek jest z podkładem ?czy bez?

PS. musisz go zakonserwowac jakoś żeby sie nie posypał za szybko.

Z podkładem. Idzie na dwór, to go chłód zakonserwuje i nikt go tam nie będzie tykał, to może przeżyje
Mój ogród pod górkę... 19:09, 13 lis 2016

Do góry
Bombki i wianek profesjonalne
Mój ogród pod górkę... 19:08, 13 lis 2016
Do góry
wianek jest z podkładem ?czy bez?

PS. musisz go zakonserwowac jakoś żeby sie nie posypał za szybko.
Mój ogród pod górkę... 19:00, 13 lis 2016

Do góry
Produkcja bombek do stroika wyszła tak

Wianek wyszedł tak ( nie patrzeć na tło, to garaż)

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:24, 13 lis 2016

Do góry
iwka napisał(a)
Faktycznie pisałaś kiedyś że pracujesz na gotowej zaprawie

wianek z mchu śliczniutki nie wiem od czego to zależy ale w ubiegłym roku zrobiłam dwa, jeden cały rok wisiał w domu i zieloniutki jakby przed chwilą robiony, a ten co na dworze wisi żółty się zrobił. Nie zraszałam.

Tak Iwonko, pracuję na gotowej mieszance choć myślę nad białym cementem Dostałam zamówienie na białe gwiazdy, najlepszy byłby gips ale gips nie wyschnie do świąt i będę próbować z tym cementem.

Z wiankiem nie mam pojecia dlaczego tak się stało...Mam od zeszłeych świąt dwa w kuchni pod osłonkami doniczek i pięknie zaschły, cały czas zielone. A może wilgoć na zewnątrz jest sprawcą tego? Ale z drugiej strony mam wszystkie donice na zewnątrz wyłożone mchem i też jest cały czas zielony.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:15, 13 lis 2016

Do góry
Moniq napisał(a)
Piekne betonu, piękny wianek, piekne trawiszcze

Pięknie dziękuję
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:08, 13 lis 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

Piękna prostota, wianek też dechę!!!Podziwiam za metodyczność i cierpliwość w działaniu...

A co do gracka-to ja chciałabym widzieć jak wygląda taki, który z tobą współpracuje

Kasiu, lubię prosto...chyba aż za bardzo

Współpracujący gracek to niekwitnący Ale zaraz pokażę Gracilimusa, który "przeszedł samego siebie"...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:03, 13 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

No, chyba w lutym zeszłego roku nakupilem bombek za 10%ceny

Wianek - kawałek sznurka, mech i beton - a wygląda zjawiskowo Choć świątecznych dekoracji jeszcze nie odwazylbym się wyjąć - co najwyżej w weekend research lampek zrobię, co by sprawdzić czy działają

O jak dobrze, że napisałeś o lampkach! Muszę jeden komplet dokupić na graba.

Wiesz, u mnie taka sytuacja, że dekoracje pozytywnie wpływają na zakupy więc chcąc nie chcąc musiałam coś stworzyć...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:01, 13 lis 2016

Do góry
Faktycznie pisałaś kiedyś że pracujesz na gotowej zaprawie

wianek z mchu śliczniutki nie wiem od czego to zależy ale w ubiegłym roku zrobiłam dwa, jeden cały rok wisiał w domu i zieloniutki jakby przed chwilą robiony, a ten co na dworze wisi żółty się zrobił. Nie zraszałam.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:00, 13 lis 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Paulinka planuję zrobić swój pierwszy wianek i stroik w życiu
Pistolet do kleju na gorąco już kupiłam, trochę bombek na próbę też kupiłam
Ciekawe jak mi wyjdzie

Mirelka a ja myślę, że nie ważne jak wyjdzie...najważniejsze, że Twój! Jeszcze jak razem z Kubusiem będziesz robiła to tylko bić brawa
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:59, 13 lis 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)

Ja kupię już gotowy mchowy wianek i też skromnie udekoruję. Widziałam przed 1 listopada, że już takie wianki były i full ozdób świątecznych.

To prawda, u nas też już w pażdzierniku pojawiły się dekoracje świąteczne.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:57, 13 lis 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Witaj, Twój awatar na innym wątku przykuł moją uwagę - bardzo ładna dekoracja. Zajrzałam do Twojego wątku a tu jeszcze lepsze cuda - wianek z mchem jest boski, bardzo w moim typie

Pozdrawiam

Cześć Angelika
Wianek i betony bardzo dziękują
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies