Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

nawigatorka 21:26, 14 lis 2016

Widzę otwarte umysły.rękawy szaliki... A myślałam że tylko ja widzę w nich materiały na wianki
Podpowiedzieć Wam coś? Sama pierwszy swetrowy wianek robiłam na drutach.też sięgnęłam po nie po 20 latach. Ten wianek u mnie terazbwisi ja drzwiach. Kolejne albo obszywam na maszynie wełna zakupiona z metra a idzie znaleźć na prawdę cudne wełny np włoskie. nawet wstawialam kiedyś taki wianek na FB albo co jeszcze łatwiejsze znaleźć jakiś tani a ladny komin wełniany i zamknąć w nim wianek
Magda70 08:34, 15 lis 2016

No i dziś będę przeglądać swoje stare swetry
albo do lumpka skoczę
Makao_J 08:55, 15 lis 2016

Ja nie spotkałam jeszcze sklepu gdzie można kupić wełnę na metry. Szok

Jednak jak wczoraj kupowałam motki to trochę cena mnie zszokowała. Od 12,00 do 30,00 zł. Najbardziej podobała mi się ta gruba za 30,00. Wydałam 60,00 (bez tej idealnej) i jeszcze muszę dokupić niebieskiej wełny. Znowu szok
AniMa 09:10, 15 lis 2016

Aniu a co zamierzasz tworzyć??? Swetra na wianek czy na siebie??? A może kocyka, bo teraz modne robic "na rękach" koce...(knit blanket)
Dominika11 09:39, 15 lis 2016

widzę, że temat wełniasty
ja w końcu kończę swoje obrazki wyszywane na kanwie gwiazdkami - dorobiłam się ramek i moge teraz pokończyć
sylwia_slomc... 10:32, 15 lis 2016

iwka napisał(a)
i dowód tego że u mnie zima

a najlepsze jest to, że dopiero teraz wiem gdzie postawiłam szpadel haha parę razy chodziłam i nie mogłam znaleźć

Nie dziwię się, żę już na temacie masz klimaty świąteczno skoro Ci tyle śniegu napadało Fajna kula z liści
Ja do tej pory nie odnalazłam dwóch par nożyczek, posiałam na ogrodzie i nie wiem gdzie, ani kiedy
kasja83 08:19, 16 lis 2016

Iwona wełniaście u Ciebie terazCo to za spray miedzianowy o którym piszesz z Gosią,co nie jest fajny??I generalnie co będziesz pryskać miedzianem??
amelia_b 08:38, 16 lis 2016

dzień dobry
iwka 09:47, 16 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Widzę otwarte umysły.rękawy szaliki... A myślałam że tylko ja widzę w nich materiały na wianki
Podpowiedzieć Wam coś? Sama pierwszy swetrowy wianek robiłam na drutach.też sięgnęłam po nie po 20 latach. Ten wianek u mnie terazbwisi ja drzwiach. Kolejne albo obszywam na maszynie wełna zakupiona z metra a idzie znaleźć na prawdę cudne wełny np włoskie. nawet wstawialam kiedyś taki wianek na FB albo co jeszcze łatwiejsze znaleźć jakiś tani a ladny komin wełniany i zamknąć w nim wianek
Asiu Ty masz wyczucie piękna, ja to nawet jakbym kupiła najdroższą wełnę to efekt będzie słaby. Zresztą mój pies ma pierdolca i zawsze się wianków czepia Na noc muszę zdejmować bo rano może go nie być

ooo otwarty umysł to ja mam do ... zbieractwa, wszystko sie przydaje, bo we wszystkim coś widzę i tak właśnie wczoraj wywaliłam całe pudło pierdół, bo jeszcze trochę to garażu nie wejdę
iwka 09:47, 16 lis 2016

Magda70 napisał(a)
No i dziś będę przeglądać swoje stare swetry
albo do lumpka skoczę
ha no dobry pomysł, ja kiedyś w lumpku kupiłam takie wielkie zasłony po 1 i pokrowce na poduchy uszyłam