Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 22:02, 13 lis 2016

Gardenarium napisał(a)
Ciekawa jestem czy dziś też masz tak ładnie? Śniegu nie ma u Ciebie? Niemożliwe
Palny dekoracyjne czytam i zazdroszczę, ja w lesie jeszcze. Moje mysli tłuką się wokół podkładu, z czego zrobić?

Śnieg sypie sobie spokojnie za szybą Ale dziś wyszedłem z domu jak się rozjaśniało i wyszedłem z pracy po ciemku, więc nawet nie myślę zbytnio o nieprzyjemnej aurze za oknem Co więcej - jest okazja, by camelowy płaszcz przewietrzyć
Co do podkładu - muszę zakupić jakiś duży słomiany, marzy mi się w tym roku giga wianek z dużą ilością ozdób Wstążki, srylion bombek, renifery i inne mikołaje Pewnie podłączę go jeszcze do prądu (czytaj baterii ) i będzie fajnie
Za dwa tygodnie adwent - wtedy ruszę pełną parą ze świętami
Na razie moje myśli krążą też gdzie indziej
Madzenka 22:35, 13 lis 2016

Sebek ja wietrze kieszeń zakupami, ciuchowymi
Na święta przyjdzie jeszcze czas , tak jak piszesz w Adwencie

Grizwoldowo odpalamy 3.12?
Sebek 00:10, 14 lis 2016

Madzenka napisał(a)
Sebek ja wietrze kieszeń zakupami, ciuchowymi
Na święta przyjdzie jeszcze czas , tak jak piszesz w Adwencie

Grizwoldowo odpalamy 3.12?

Jeśli się uda nam pewną rzecz sfinalizować to... wyczyszczę kieszeń do dna i dwóch metrów mułu
3.12 to ja w K. siedzę - nie chcesz wpaść na zakupy ze zniżką? Ale lampki i inne ozdoby na pewno wtedy już będę mieć
Magda70 14:53, 14 lis 2016

Trawy powiązałeś już? Ja muszę do soboty czekać..może się uda. A może chcesz wpaść do mnie i powiązać?? tylko coś tam ponad 50 rozplenic...

Też się zastanawiam nad hortensjami - czy ich nie upierdudać bo mnie wiosną denerwują takie pousychane i porozwalane wszędzie .
Sebek 16:14, 14 lis 2016

Magda70 napisał(a)
Trawy powiązałeś już? Ja muszę do soboty czekać..może się uda. A może chcesz wpaść do mnie i powiązać?? tylko coś tam ponad 50 rozplenic...

Też się zastanawiam nad hortensjami - czy ich nie upierdudać bo mnie wiosną denerwują takie pousychane i porozwalane wszędzie .

Madzia - jeśli wyślesz po mnie kierowcę to czekam
Hortensjom Anabelle ucialem tylko kwiaty - badyle zostawiam, bo jeszcze by mi ruszyły przed zimą i co? Dollary nadal z głowami - nie pamiętam, by u mnie latały po ogrodzie...
AsiaK_Z 19:58, 14 lis 2016

Grizwoldowe przygotowania? Matulu, ja znowu w tyle. Plus taki, że lampki mam W zeszłym roku obiecywałam sobię, że będę wiankować i póki co nic w tym kierunku nie zrobiłam. Czas się wziąć do roboty... tylko kiedy?
Twój ogród wymiziany że hej Macham
Magda70 08:30, 15 lis 2016

Sebek napisał(a)

Madzia - jeśli wyślesz po mnie kierowcę to czekam
Hortensjom Anabelle ucialem tylko kwiaty - badyle zostawiam, bo jeszcze by mi ruszyły przed zimą i co? Dollary nadal z głowami - nie pamiętam, by u mnie latały po ogrodzie...

Kurde...jeden kierowca mi tu potrzebny a drugi koczuje w Szczecinie...
Chyba, że sama po Ciebie wpadnę
frezja 09:24, 15 lis 2016

Sebku, mam pytanie dotyczące chryzantemy. Mam na balkonie jeden duzy okaz, który prawie uschnięty a dołem piękne kwitnące kwiaty. Czy mogę go wysadzić do ogrodu i ...co dalej? pozdrawiam
Sebek 10:37, 17 lis 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Grizwoldowe przygotowania? Matulu, ja znowu w tyle. Plus taki, że lampki mam W zeszłym roku obiecywałam sobię, że będę wiankować i póki co nic w tym kierunku nie zrobiłam. Czas się wziąć do roboty... tylko kiedy?
Twój ogród wymiziany że hej Macham

Za parę dni adwent - idealny czas na przygotowanie dekoracji
Sebek 10:37, 17 lis 2016

Magda70 napisał(a)

Kurde...jeden kierowca mi tu potrzebny a drugi koczuje w Szczecinie...
Chyba, że sama po Ciebie wpadnę

Jeszcze lepiej