Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

malgorzata_s... 00:00, 14 lis 2016

Złoto na trawniku piękneU mnie w Beskidach biało a ja wolę złoto. Pozdrawiam.
Rumianka 12:25, 14 lis 2016

Gardenarium napisał(a)

Najgustowniej ubrana ogrodniczka...- Szaliczek, rękawiczki, kalosze i pojemnik...Wszystkie dodatki dostosowane do jesiennej kolorystyki...Bravo Ty...Danusiu... A ogród zachwyca jak zawsze...Pozdrawiam
Pszczelarnia 13:29, 14 lis 2016

Danusiu, miło Cię widzieć. Piękny ogród i piękna ogrodniczka w tych kolorach.
eda 13:37, 14 lis 2016

Gardenarium napisał(a)
Co ja tutaj robię?

szukam pąków ciemierników ? hii ja dzisiaj szukałam liście też częściowo pograbione no i pąki są choć nieśmiałe jeszcze czekamy na słońce to jeszcze wysuną się z ziemi buziaczki Danusiu miłego
BasiaLT 13:56, 14 lis 2016

Rumianka napisał(a)
Najgustowniej ubrana ogrodniczka...- Szaliczek, rękawiczki, kalosze i pojemnik...Wszystkie dodatki dostosowane do jesiennej kolorystyki...Bravo Ty...Danusiu... A ogród zachwyca jak zawsze...Pozdrawiam

Że pojemnik, szaliczek i rękawiczki to jeszcze ale gdzie dostałaś takie boskie wypasione buciki w takim kolorze?
14:10, 14 lis 2016
Gardenarium napisał(a)

naturalnie rudo

ren133 14:21, 14 lis 2016

Gardenarium napisał(a)
hahaha Szukam siatki do wyławiania liści ze stawu Ktoś przestawił (w domyśle Grześ)

Ale o wianku też myślę mocno. Chyba czas planować. Tylko jaki wianek zrobić skoro wszytko już było? Staram się aby każdy następny był lepszy, ale chyba to błąd, no bo ile można sobie poprzeczkę podnosić?

Co o tym sądzicie?

Ja tam jestem za tym żeby nie podnosić poprzeczki... przecież ten perfekcjonizm nas w końcu zje ... może wtedy sama spróbuję swoich sił

Mnie najbardziej podobają sie w Twoim wykonaniu te klasyczne na świerku
Kasiek 16:22, 14 lis 2016

Dla mnie najwazniejsza jest radosc w tworzeniu, perfekto juz dawno odlozylam na bok

Gardenarium 18:27, 14 lis 2016

BasiaLT napisał(a)

Że pojemnik, szaliczek i rękawiczki to jeszcze ale gdzie dostałaś takie boskie wypasione buciki w takim kolorze?

Na Amazonie w USA

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 18:28, 14 lis 2016

ren133 napisał(a)

Ja tam jestem za tym żeby nie podnosić poprzeczki... przecież ten perfekcjonizm nas w końcu zje ... może wtedy sama spróbuję swoich sił

Mnie najbardziej podobają sie w Twoim wykonaniu te klasyczne na świerku

No i właśnie dziś Pani Iwonka (pozdrawiam) podsunęła mi fotkę z fajnym pomysłem. Chyba na bank go wykorzystam Naturalne gałęzie

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies