Też byłam zauroczona. Bardzo lubię takie naturalne materiały w ogrodzie jak drewno i kamień.
U mnie trochę więcej czasu minęło od szkolnej wycieczki. I człowiek nie zwracał uwagi na ogród. Moja młodsza była na wiosnę i wróciła z okrzykiem "mamuś ale by ci się tam podobało'. I rzeczywiście, podobało mi się bardzo.
Witaj Bardzo podobają mi się te cynie. Mają ciekawe ułożenie płatków. Czy one wysokie rosną?
Planuję w przyszłym roku wysiewać cynie prosto do gruntu. Po kilka nasion w kępce, tak żeby ich już nie pikować. Czy próbowałaś taki sposób?
Pozdrawiam serdecznie
Kontynuuję prace w ogrodzie.
Nie znalazłam stołu takiego jak oczekiwałaś ale na wszystkie spozierałam.
Uświadomiłaś mi że ja potrzebuje kilku stołów do ogrodu. Szok że ja dobrowolnie na to nie wpadłam - no i mam problem bo skąd takie wziąść.
Pokażę Ci później co nafociłam bo to chwilkę potrwa, na razie jeszcze zobaczę kto u mnie bywał jak mnie nie było
Dziękuję za takie porównanie, to dla mnie ogromny zaszczyt, bo to mój ulubiony ogrodnik (po nieżyjącym Geoffie Hamiltonie). Byłam obecna w Londynie podczas 50 lecia jego ogrodnictwa - miał wspaniałą wystawę.
Byłam i widziałam, że doradców miałaś znakomitych.
Chyba też widziałam że posadzony.
Ten buk i mi się bardzo podoba, ja jednak na etapie wycinki i na razie nic wielkiego nie sadzę.
W ogrodzie u Vivy spodobał mi się bardzo no ale w tym ogrodzie wszystko mi się podoba.
Viva nie pogniewa się - pokażę jak to u niej wygląda - na skraju rabaty
/ przejrzałam zdjęcia - ach jak cudowny ten ogród/