Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Mój ogród pod górkę... 08:32, 07 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

I dobrze! Rekonesans pinterestowy zrobiłem i wiesz co? Z lampą nad schodami trafiłaś idealnie - trendy jest cooper, biel i chyba czerń Także w tych kolorach planuj ozdoby
https://pl.pinterest.com/sebastiancholew/xmaswinter/

Ja w tym roku dużo nowych ozdób raczej kupować nie będę (tylko na wianek z hamerykańskim stylu! ) - zostanę przy turkusie, srebrze i bieli. Odejmę złoto z zeszłego roku chyba

Umawiamy się z dziewczynami na giełdę do Tychów, by takowe zakupy poczynić? Wrocławianki już zorganizowane, to może i Śląsk z Zagłębiem się ogarnie

600 cebul - o jeżu malusieńki!

Kiedy, kiedy???W tygodniu pędzicie?
Typografia ogrodu 08:27, 07 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Stroik skończony.jeszcze wianek będzie do kompletu
Inspirowany jest kolorami które i u nas gościły na święta przez ostatnie lat.choć to nie dla nas

Kurczę....ale fajne!!!Ty Aśka jesteś...moc w Tobie drzemie jak nic.
Od nowa ... na przekór wszystkim 16:37, 06 lis 2016

Do góry
amelia_b napisał(a)
Zgadzam się z Ewką że piękna kolekcja traw Iwonko lenia to i ja mam też najgorsze że domowego również, nie tylko ogrodowego buziaki
moim najgorszym leniem jest domowy, jak ja nie lubię po domu się krzątać. Teraz niestety taka pora, że trzeba coś będzie robić. Wyskoczyłam dzisiaj do lasu po liście. Zrobiłam wianek i okazało się że tych liści mogłoby być dwa razy tyle
Typografia ogrodu 14:41, 06 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Inspirowany jest kolorami które i u nas gościły na święta przez ostatnie lat.choć to nie dla nas

Podgrzewasz atmosferę i wzmagasz me pożądanie
Typografia ogrodu 14:36, 06 lis 2016

Do góry
Mój ogród pod górkę... 10:46, 06 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

I dobrze! Rekonesans pinterestowy zrobiłem i wiesz co? Z lampą nad schodami trafiłaś idealnie - trendy jest cooper, biel i chyba czerń Także w tych kolorach planuj ozdoby

Ja w tym roku dużo nowych ozdób raczej kupować nie będę (tylko na wianek z hamerykańskim stylu! ) - zostanę przy turkusie, srebrze i bieli. Odejmę złoto z zeszłego roku chyba

Umawiamy się z dziewczynami na giełdę do Tychów, by takowe zakupy poczynić? Wrocławianki już zorganizowane, to może i Śląsk z Zagłębiem się ogarnie

Też wczoraj wisiałam na P do późnej nocy. Myślę właśnie o kolorach z lampy
A ja muszę design choinkowy zmienić i chyba będzie minimalistycznie
Na giełdę jestem bardzo chętna!
Z cebul się cieszę, bo jeszcze nie przyszły, kolejny raz się będę z nich cieszyć już po posadzeniu. Jeszcze bardziej wiosną
Mój ogród pod górkę... 10:31, 06 lis 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Róże jeszcze kwitną, a ja od wczoraj zaczęłam myśleć o dekoracjach świątecznych

Ogródkowe perypetie:) 07:02, 06 lis 2016

Do góry
abiko napisał(a)
no właśnie.. wyjazd w stronę Sylwi, jak co roku po dynie i chryzantemy.
Ustawione przed wejściem, w tym roku wybrałam kolor czerwieni i pomarańczu.
Jeszcze wianek do zmiany na hallowinowy

Ślicznie, energetycznie, tak lubię
A dalia wyjatkowa, super niespodzianka
Pszczelarnia 12:56, 04 lis 2016

Do góry
Urszulla napisał(a)
Ewo, Twój wątek sobie zostawiam na zimowe wieczory

Ja swój nie. Ale dokumentuję online.

I tak: był wianek listopadowy, dynie i przetwórstwo jabłeczne. Nasz ogród oprócz litrów miodu, naręczy kwiatów do wazonów, dostarcza nam co roku również wiele jabłek - zaczynamy produkcję napoju jabłecznego. Dam znać jak wyjdzie i co wyjdzie.

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 11:33, 04 lis 2016

Do góry
Witam się serdecznie. Piękny masz ogród, cudownie się Ciebie czyta. Niesamowite begonie! Piękny wystrój przed domem- wianek i dynie. Zachęciłaś mnie, żebym też coś zrobiła jesiennego.
Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016 22:06, 01 lis 2016

Do góry
Mam nadzieję, ze pogoda na dzisiejsze świeto dopisała? Bo w Szczecienie lało.

Piekny energetyczny wianek.
Kosolkowa Pasja 01:06, 01 lis 2016

Do góry
Wianek gustowny U nas nie ma takiej tradycji.
Cyfra cebulowa pokaźna
Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa 23:13, 30 paź 2016

Do góry
Sylwia, przeczytałam wątek Przez Toszkę myślę o połączeniu u mnie tymianku i lawendy
Pięknie u Ciebie będzie, gdybym tak ja pomyślała o ogrodzie w czasie budowy No ale nic czasu nie cofnę.
Czekam do środy na wiśnie Też je brałam pod uwagę na mój pasek przy płocie.
Ściskam mocno w ten trudny, melancholijny czas. Wianek dla męża przepiękny i bardzo wzruszający jest Twój wpis Buziaki.
Anna i Ogród 20:46, 30 paź 2016

Do góry
Sylvana napisał(a)
Ooooo....to mój jakoś łagodnie przechodził...bez gorączki i krostek było mało....współczuję....smaruj krostki żeby wysychały....Tanno hermal w płynie u nas się sprawdziło (osusza i łagodzi swędzenie).

Katkak napisał(a)
Aniu cudny ten wianek zrobiłaś. Mój Filip też miał bostonkę, ale u Niego bez wysypki na rękach i stopach się obeszło.

To na prawdę łagodnie bostonkę przeszły dzieciaki. Ja wiem że zakończy się to wszystko schodzeniem skóry z rąk i stóp właśnie.
Synek szwagierki zaczął chorować z miesiąc temu i dziś jeszcze mówiła że skórka wciąż mu jeszcze schodzi. Jej teściowa się tym zaraziła i mówi że to koszmar bo tak bolą ją krosty że chodzić nie może. Wiem tylko że niestety tak jak i na ospę super leku nie ma. Kupiłam dziś Pudroderm na wysuszenie krostek i kazano podawać calcium by złagodzić świąd.
Anna i Ogród 20:21, 30 paź 2016

Do góry
Aniu cudny ten wianek zrobiłaś. Mój Filip też miał bostonkę, ale u Niego bez wysypki na rękach i stopach się obeszło.
Moje ukochane miejsce na ziemi 20:12, 30 paź 2016

Do góry
Wczoraj stworzyłam pierwszy wianek na groby.

Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 20:00, 30 paź 2016

Do góry
Marta pokazałaś cudowne jesienne fotki!!!
Piękna ta Twoja jesień.

Wianek zrobiłam oczywiście
Ogródkowe perypetie:) 14:51, 30 paź 2016

Do góry
no właśnie.. wyjazd w stronę Sylwi, jak co roku po dynie i chryzantemy.
Ustawione przed wejściem, w tym roku wybrałam kolor czerwieni i pomarańczu.
Jeszcze wianek do zmiany na hallowinowy

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa 10:48, 29 paź 2016

Do góry

Jeden wianek jest zawsze inny,wyjątkowy dla mojego męża.Jeszcze nad nim pracuję.Ten czas gdy pochylam się nad wiankami jest czasem pełnym wspomnieniem i mimo że upłynęło 19 lat zawsze mam łzy w oczach.Mój syn ma dziś urodziny i tak mnie "wzięło"
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 11:09, 24 paź 2016

Do góry
brzoza z tym trawiastym tłem godnie sie prezentuje wianek wiadomo że cudny , hortki w stadium wybarwienia są tez cudne
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies