Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Sebek 10:39, 06 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
haha doprawdy.choć Ty byles pierwszy już dawno temu

Teraz mam czas, to sobie robię listę A w grudniu jeśli dobrze pójdzie będę przez jeden weekend przed świętami w domu, więc ile z niej zrealizuję to... nie wiem Właściwie za tydzień już chyba wieniec adwentowy ogarnę

Najważniejsze to mieć plan!
KasiaWB 11:52, 06 lis 2016

z tym krawężnikiem to Sebek ma rację pamiętam jak mi to doradzał już w pierwszych postach mojej obecności na Ogrodowisku
Asia, może byś założyła taki wątek jak samemu ułożyć nawierzchnię ? ścieżkę itd. a może już jest, a ja nie znalazłam? wiem, że dałabym radę sama coś małego ułożyć, ale nie wiem jak się do tego zabrać ) chcę w jednym miejscu ułożyć sobie opaskę przy domu długości jakieś 3 metry, bo jak tego nie zrobię w tym miejscu to nie ruszę z nową rabatą )) Na razie chodzę i się przyglądam )))
Pozdrawiam
Jagodaa 12:22, 06 lis 2016

Też bym chętnie poryła w ogródku pod nową rabatę, ale nie mam na razie gdzie . Do tego poM mocno mi skrzywił mój superlekki szpadel i lada moment się złamie .
nawigatorka 13:51, 06 lis 2016

Sebek napisał(a)

Teraz mam czas, to sobie robię listę A w grudniu jeśli dobrze pójdzie będę przez jeden weekend przed świętami w domu, więc ile z niej zrealizuję to... nie wiem Właściwie za tydzień już chyba wieniec adwentowy ogarnę

Najważniejsze to mieć plan!
i w ogrodzie i w dekoracjach.ja swoje dekoracyjne plany też na papier przelała bo później myśli uciekają
A teraz robię właśnie stroik na stół ale nie dla siebie
nawigatorka 13:54, 06 lis 2016

KasiaWB napisał(a)
z tym krawężnikiem to Sebek ma rację pamiętam jak mi to doradzał już w pierwszych postach mojej obecności na Ogrodowisku
Asia, może byś założyła taki wątek jak samemu ułożyć nawierzchnię ? ścieżkę itd. a może już jest, a ja nie znalazłam? wiem, że dałabym radę sama coś małego ułożyć, ale nie wiem jak się do tego zabrać ) chcę w jednym miejscu ułożyć sobie opaskę przy domu długości jakieś 3 metry, bo jak tego nie zrobię w tym miejscu to nie ruszę z nową rabatą )) Na razie chodzę i się przyglądam )))
Pozdrawiam
ale ja tylko krawezniki układam.bruku już nie później wsypujemy kamień i już.najlepiej uczyć się na praktyce i pamiętać że zawsze najtrudniejszy jest pierwszy krawężnik.przy każdej robocie.
U nas przy płocie pryskamy.krawężnik i tak niewiele by dał bo chwasty by nie przerosły co prawda ziemia ale wplotlyby się w siatkę.już czyscilam kiedyś ją z tego i dziękuję.trzeba je niszczyć już przy samej ziemi.
nawigatorka 13:56, 06 lis 2016

Jagodaa napisał(a)
Też bym chętnie poryła w ogródku pod nową rabatę, ale nie mam na razie gdzie . Do tego poM mocno mi skrzywił mój superlekki szpadel i lada moment się złamie .
o ten nowy.a ja się nad nim zastanawiałam ale M mi odradzil.też mam firmy na F ale zwykły.już nie raz się wykrzywil (łyżka znaczy)jest też tak zespawany nawet i ma dadane wzmocnienie i już dwa lata temu wrozylsm mu koniec a on się nie poddaje. A zrobił już sporo
nawigatorka 14:36, 06 lis 2016

Stroik skończony.jeszcze wianek będzie do kompletu
Inspirowany jest kolorami które i u nas gościły na święta przez ostatnie lat.choć to nie dla nas
Kacha123 14:41, 06 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Stroik skończony.jeszcze wianek będzie do kompletu
Inspirowany jest kolorami które i u nas gościły na święta przez ostatnie lat.choć to nie dla nas

Podgrzewasz atmosferę i wzmagasz me pożądanie
nawigatorka 14:47, 06 lis 2016

Kacha123 napisał(a)

Podgrzewasz atmosferę i wzmagasz me pożądanie
mam się bać?
amelia_b 14:54, 06 lis 2016

Co raz bliżej świeta...