Haniu a ja z cyniami nie zdążyłam tyle co kilka wsadziłam do skrzyni kompostowej i dzięki temu mam choć ciut.
Oczywiście można siać do ziemi tylko musi być nocami ciepło żeby wzeszły. Czasem nawet w czerwcu wysiew.Takie wysiane też można popikować gdzie się chce. Ja mam nasiona dużych dalii i o tych myślałam o takiej zabawie i jako dodatek do rabaty. Małe bym siała jak leci.
Mój młodszy się boi huhusia Co by to nie było
Wczoraj chodził sobie jeż i poszliśmy go szukać to też trochę się cykał, bo jeż ma igły i czy ukłuje???
A ja niedawno byłam w Twojej miejscowości Mam kilka koleżanek , w tym najlepsza z najlepszych psiapsiułek jest od Ciebie Moja przyszywana siostra, moje drugie ja.....
Dla fajnych kobitek z fajnej miejscowości dam nawet ładny obrazek.. zawilce białe wyjątkowe są w tym roku.. coś jest fajnego... oooo i prąd mryga.. chyba jakiego słupa chce wywrócić
Też byłam zauroczona. Bardzo lubię takie naturalne materiały w ogrodzie jak drewno i kamień.
U mnie trochę więcej czasu minęło od szkolnej wycieczki. I człowiek nie zwracał uwagi na ogród. Moja młodsza była na wiosnę i wróciła z okrzykiem "mamuś ale by ci się tam podobało'. I rzeczywiście, podobało mi się bardzo.
Witaj Bardzo podobają mi się te cynie. Mają ciekawe ułożenie płatków. Czy one wysokie rosną?
Planuję w przyszłym roku wysiewać cynie prosto do gruntu. Po kilka nasion w kępce, tak żeby ich już nie pikować. Czy próbowałaś taki sposób?
Pozdrawiam serdecznie