Agnieszko witaj.Miło mi ,że zajrzałaś do mnie.Zapraszam, zapraszam jeszcze..
O fajnie to ujęłaś,, martwa natura .Tak jakoś sama wyszła.Czasami tak lubię coś ułożyć
Dorotko to prawda ten nachyłek Zagreb Kwitnie chyba od czerwca.
Już wprawdzie szczątkowo.Ale coś jeszcze z kwiatków ma.
I ja uwielbiam takie polne kwiaty w bukietach. To dary natury
O to bardzo niecodzienna poza zdjeciowa. Oryginalna i wymagająca sprawności dziewczyny i siły chłopaka .Na tych rękach klęczy dziewczyna..Fiu, fiu!
Ale na pewno będzie niesamowite!!
Powodzenia w zrealizowaniu tej fotografii.
Pokażesz, ją kiedyś ?? Może i ja się coś nauczę zaczerpnę ?
Wacławie, to bardzo miłe.Ale przyznaj,że takich osób do których i ty się zaliczasz jest już maleńko.Szkoda.Bo kartka i życzenia odręcznie pisane są niepowtarzalne i milsze i chętniej jeszcze raz się czya patrzy na nie , niż na wszech popularne i wygodne smsy.
To cieszę się ,że zaglądasz i będziesz.
Ja ostatnio zaglądałam do ciebie..ale w tych sprawach doradztwa nasadzeń nie zabierałam głosu.Niech mądre głowy ci mądrze doradzą.
Ja wszystko robię sam, dobrze,żle, różnie.Najwyżej coś potem zmieniam.
Fajnie,że chociaż od sąsiada masz pigwy.To bardzo bogate w witaminy owoce
Aniu masz super pigwę. Powiedz mi proszę jakie ma u ciebie warunki. Ja mam jedną dorosłą ale nigdy nawet nie kwitła. Choć ładne z niej drzewko to zaczyna mnie wkurzać. Kupiłam jeszcze maluszka odmianowe go, szczepionego i po cichu liczę na niego.