Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 11:06, 24 paź 2016

Do góry
czekamy na wianek macham
Anna i Ogród 21:38, 23 paź 2016

Do góry
Wianek i ozdoby - rewelacja
Lawendowy zawrót głowy 21:21, 23 paź 2016

Do góry
butterfly napisał(a)
Dynia mega !!!
Kurcze chciałabym miec czas na takie zabawy... i wianek na drzwi tez bym sobie machnęła... ale doba musiałaby mieć z 50 godz...
Czy ten biały uroczy futrzak to Golden R. ?

Malowanie dyni zajęło mi 10 minut szybko schnie taka farba )) z fotkami 20 scia hihi a wianek tez by mi sie przypadał. Ja Ci zrobie dynie a Ty mi wianek )))) )) buziolki i dzieki /))))). Tak to Goldek R )))) moj Ci ON )
Lawendowy zawrót głowy 21:16, 23 paź 2016

Do góry
Dynia mega !!!
Kurcze chciałabym miec czas na takie zabawy... i wianek na drzwi tez bym sobie machnęła... ale doba musiałaby mieć z 50 godz...
Czy ten biały uroczy futrzak to Golden R. ?
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 19:50, 23 paź 2016

Do góry
anbu - czy zachęci Cię zapewnienie, że naprawdę trudno to zepsuć?

Sebek - wiesz przecież, że wiem I tak tu sobie siedzimy i nam dobrze

AgnieszkoW
- jeśli świeży wianek powiesisz na drzwiach teraz, kiedy na dworze jest wilgotno - dość szybko zrobi się miedziany (choć tak też wygląda dobrze!). Jeśli uda się go wysuszyć w słońcu (teraz już chyba bardziej w domu), zachowa kolor na długo.
PS A ja Ciebie!!!
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 19:31, 23 paź 2016

Do góry
TeresoK - dłuższą chwilę zastanawiałam się, czy odpowiedzieć Tobie krótkim i kurtuazyjnym: "och, nie przesadzaj", czy jednak - jak to mam w zwyczaju - rozpisać się bardzo szczerze...
Niby uczę się hamować wywody i być powściągliwa, ale marnie mi to idzie, bo... taka po prostu nie jestem. Jestem otwarta i lubię ludzi. I zawsze staram się traktować każdego tak, jak sama chciałabym być traktowana. Nie oznacza to jednak, że zawsze jestem miła. Wręcz przeciwnie. Zapewne uśmiechną się teraz pod nosem te osoby, którym dałam się poznać jako stanowcza i jasno wyrażająca swoje opinie zołza Mam jednak pewną zasadę: nie krytykuję osoby, ale postawę, której nie akceptuję. Tak postępuję też w stosunku do moich Dzieci. Kocham bezwarunkowo i z miłością krytykuję złe zachowania, nie mówiąc: "jesteś zła", lecz: "jesteś cudowna, ale tym razem postąpiłaś źle". Wydaje mi się, że na tym polega uczciwość w każdej relacji.
Czy mam czas dla każdego? Niestety nie. Od początku mojej obecności na forum czytałam bardzo dokładnie wszystko, co zawierały wątki, w których bywałam. Starałam się, będąc na bieżąco, brać udział w dyskusjach i poradach. Od jakiegoś czasu nie mogę być tak aktywna, więc wpadam do zaprzyjaźnionych wątków na chwilę, czytam, ale... czasem nawet nie zostawiam śladu, bo nie bardzo lubię pisać: „macham”. Jeśli mam wypowiedzieć się na jakiś temat – wymagam od siebie jego znajomości, a na tę ostatnią niestety nie mam już tyle czasu, co kiedyś. Na ogród (który dziękuje Tobie za komplementy), też mam znacznie mniej czasu. I traktuję go zupełnie inaczej niż 3 lata temu, kiedy pojawiłam się na forum. Tak naprawdę – on nie potrzebuje już Ogrodowiska. Tworzę go dzisiaj zgodnie z własnymi wytycznymi, choć oczywiście podstawę stanowi wiedza, którą zdobyłam tutaj. Po co zatem jestem na forum? Przede wszystkim dla Ludzi, którzy nie są dla mnie wirtualni. Pozdrawiam Was wszystkich i jak zwykle... wybaczcie, że się rozgadałam

Monia - co tam znalazłaś na strychu? Ja kolejny stary podkład. Tak się nakręciłam na wianek z liści, który poleciłam Jazzy, że sama też zrobięW dodatku szperałam w Google i trafiłam na wianek naszej Gabrieli z 2011r. Zobacz, jak pięknie wyglądają... po prostu liście:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/919-ogrod-w-budowie-nieustajacej?page=48

alis - jak tam? Zrobiłaś?

Wiuniu - czy werbena trzyma się Tobie w bukiecie? U mnie zawsze opada bardzo szybko.

Jolu - jest nas tu więcej i fajnie być w tak zacnych szeregach. Uściski, Mistrzyni Białej Dyni

jazzy - na zdrowie

Marzeno - na zdjęciu nie widać niczego, bo problem tkwi poniżej korony. W Tu pokazywałam, jak wyglądało to wiosną, czyli na etapie, na którym miałam nadzieję, że wygrałam walkę:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2070-brzoza-choroby-i-szkodniki?page=3
Dzisiaj jest gorzej. Nowe tunele, pusty i wybrzuszony pień, a szkodniki szaleją na całego. Znowu podejrzewam trociniarkę...

Kacha123
- cieszę się, że wpadłaś. Ja po raz kolejny wzdychałam do Twoich klonów. Na dokładkę dobiłam się ich zdjęciami u Agani i... marzę o klonie palmowym

poli - "less is more"
Ogród w budowie - nieustającej 18:59, 23 paź 2016

Do góry
Zielona napisał(a)
Przepięknie, Gabrielo! Płonący soliter robi wrażenie. Moja koleżanka ma dokładnie takiego samego i też w słusznym rozmiarze, więc wiem, że na żywo wzbudza jeszcze większy zachwyt.

PS Szperałam w Twoich archiwach i znalazłam w 2011r. Twój wianek z liści Chodził mi po głowie taki, a żeby go zwizualizować, wrzuciłam hasło w google. To najładniejszy liściowy wianek, jak znalazła wyszukiwarka

Potęga Ogrodowiska, no proszę.

Nie wiem, czy jest najpiękniejszy, ale łatwy do zrobienia, układa się liście, właśnie te dębowe, na słomianym okręgu, płasko i przywiązuje warstwy sznurkiem. Zaletą jest to, że po zasuszeniu może wisieć długo, a w następnym roku (jak u mnie), albo jeszcze w tym, po pozłoceniu albo posrebrzeniu może robić za wianek bożonarodzeniowy.
Och, żeby tak mieć więcej czasu na cuda wianki w tym roku.
Anna i Ogród 17:58, 23 paź 2016

Do góry
bardzo ładny ten wianek z tą wstążką mu do twarzy macham ciepło
Ogród w budowie - nieustającej 15:17, 23 paź 2016

Do góry
Przepięknie, Gabrielo! Płonący soliter robi wrażenie. Moja koleżanka ma dokładnie takiego samego i też w słusznym rozmiarze, więc wiem, że na żywo wzbudza jeszcze większy zachwyt.

PS Szperałam w Twoich archiwach i znalazłam w 2011r. Twój wianek z liści Chodził mi po głowie taki, a żeby go zwizualizować, wrzuciłam hasło w google. To najładniejszy liściowy wianek, jak znalazła wyszukiwarka
Ogród Magdalenka 15:12, 23 paź 2016

Do góry
noemi napisał(a)

Kradnę pomysł Dziękować

Dziewczyny szukałam pomysłu na wianek… mam go! Teraz tylko po liście …. no niby proste zadanie zobaczymy czy się uda .

Na zdrowie Pokaż, jak uwijesz
Ogród Magdalenka 12:12, 23 paź 2016

Do góry
Zielona napisał(a)
Pińćset? Ło matko!

PS Liście pozbierałaś?
Po moim poście o wianku zaczęłam szukać w necie i zobacz, co znalazłam u Gabrieli. W dodatku na forum Zdjęcie z 2011. Dokładnie o taki efekt mi chodziło.

Kradnę pomysł Dziękować

Dziewczyny szukałam pomysłu na wianek… mam go! Teraz tylko po liście …. no niby proste zadanie zobaczymy czy się uda .
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 23:58, 22 paź 2016

Do góry
Zielona napisał(a)
Pińćset? Ło matko!

PS Liście pozbierałaś?
Po moim poście o wianku zaczęłam szukać w necie i zobacz, co znalazłam u Gabrieli. W dodatku na forum Zdjęcie z 2011. Dokładnie o taki efekt mi chodziło.

Super ten wianek! Wpadło mi w ręce trochę liści... miłorzębu
Może cosik sklecę
Anna i Ogród 19:24, 22 paź 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Mój wianek jesienny zrobiłam taki

Powieszony według wskazówek ogrodowiskowej forumowiczki.

I tak trochę na Halloween

Jakie ładniutkie mniam ))) na cebulki czekam juz u Ciebie ))
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 16:28, 22 paź 2016

Do góry

Ślicznie wygląda ten wianek
Ja z kolei hortensje połączyłam z werbeną w bukieciku
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 13:46, 22 paź 2016

Do góry
Śliczny hortensjowy wianek, muszę zrobić sobie podobny
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 07:26, 22 paź 2016

Do góry
gdy zobaczyłam Twój wianek hortensjowy nabrałam energii! też chcę taki może spróbuję
To właśnie w Tobie lubię- dajesz wiarę, nadzieję i optymizm że może być dobrze

może to tak publicznie nie wypada ale Marto- aj law ju
Typografia ogrodu 23:08, 21 paź 2016

Do góry
blyxa napisał(a)
Fajne te gwiazdki CI wyszły. jak tak rekomendujesz tę folię, to się jej bliżej przyjrzę. Choć mam nadzieję, ze kiermaszu świątecznego w szkole małej nie będzie. Wianek tez fajny wyszedł. Ja na razie helołinowo-jesiennie ale jak się naoglądam na ogrodowisku świątecznych ozdób zaraz zacznę coś kombinować.
łatwo tu się wszystkim zarazić jeszcze tylko chyba chorób nie rozpowszechniamy.u nas w przedszkolu chyba że względów piprawnisciowych jest święto dyni
Foli wdzięczna choć nie tania tym bardziej gdy doliczyć klej i lakier i może przesyłkę...
Typografia ogrodu 22:38, 21 paź 2016

Do góry
Fajne te gwiazdki CI wyszły. jak tak rekomendujesz tę folię, to się jej bliżej przyjrzę. Choć mam nadzieję, ze kiermaszu świątecznego w szkole małej nie będzie. Wianek tez fajny wyszedł. Ja na razie helołinowo-jesiennie ale jak się naoglądam na ogrodowisku świątecznych ozdób zaraz zacznę coś kombinować.
Anna i Ogród 22:25, 21 paź 2016

Do góry
Sylvana napisał(a)
Ale ładnie
Wianek jest z brzozowych witek?
Wstążki super pasują

Sylwia nie mam pojęcia z czego jest ten wianek. Kupiłam w sieciówce jako bożonarodzeniowy ze świątecznymi ozdobami i przerobiłam go bo miałam szyszki i kasztany. I tyle
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 21:17, 21 paź 2016

Do góry
Hortusie na wianek ?! Super pomysł i wykonanie. Świetnie to wygląda. Podsuszyłaś je jakoś specjalnie konserwując że zachowały kolor ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies