Pięknie i trawy tak fajnie wysoko poszły. Moje takie nie są. Nie wiem co zrobiłam nie tak. Może po prostu nie zdążyły dobrze się ukorzenić. no i doszła ta potworna susza. Za to podziwiam u Ciebie.
Witaj Dorka Nigrowa bardzo mi się podoba. Chyba kupię sobie Nigrę na urodziny Muszę ożywić rabatę w kąciku działki, a widzę u Ciebie, że to piękne drzewo.
Cyprysiki japońskie dawno temu kupiłam trzy. Miały być 'Filifera Aurea Nana'. W sumie urosły tak bardzo, że prawie "zjadły" bordowego buka. Od paru lat tnę je ostro w kulki. Tylko późnym latem, ponieważ wiosną bardzo lubię te ich żółte sznurki
Zaczynają kwitnąć astry, na razie białe / fioletowe w pączkach /
Nowa pysznogłówka ma pierwszy kwiatek, w rzeczywistości jest ciemniejsza niż na zdjęciu.
Moje żaróweczki ognika, ptaszki będą miały jedzonko
Padam 3 godziny zajęło mi dzisiaj koszenie trawy :/ nie do uwierzenia jak szybko rośnie teraz jutro kolejne prace tzn kancikowanie cd od piątku ponoć ma już padać, także na prace w ogrodzie przez weekend nie ma co liczyć.
Tak Iwonko barierka pozostanie w takim właśnie kolorze. Będzie tłem dla drewnianego okrągłego stolika oraz krzeseł. Meble zostaną pomalowane na kolor biały. To taka kontynuacja ławeczki
Osz trafiłam na wielką inwestycję, Wjazdy muszą Wam zrobić, piszesz, że w sobote otwarcie, chyba tak nie zostawią.
Obrazki mam u Ciebie na bieżąco reszta daleko w tyle, nie do nadrobienia