Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

SlonecznyOgrod 11:20, 11 wrz 2018

Magleska napisał(a)

Masz rację Daria właśnie dlatego tak mnie tu mało ,bo każdą wolną chwilę wykorzystuje ,by po prostu być u mamy .......

A ćma niestety jest u mnie - jutro znowu będę oprysk robić ,bo wczorajszy deszcz spłukał ......

Buziaki

Zdrówka życzę dla Was i dla mamy, wytrwałości i mimo wszystko pogody ducha.

Ściskam mocno!
kaz742011 15:43, 12 wrz 2018

Ogród jak zwykle cudownie się prezentuje. A z takiego ślicznie zaaranżowanego tarasu to już tylko można siedzieć i go podziwiać .
Iwonka 17:00, 12 wrz 2018

Magleska napisał(a)

Iwonka fajnie ,że zajrzałaś
To połączenie też jest moje ulubione

A miskanty faktycznie dały czadu ,aż boję się co będzie z nimi za rok skoro w 2 sezony tyle urosły
buziaki

Zaglądać będę już teraz regularnie, pewnego dnia padł nam laptop i trochę trwało odzyskanie tego wszystkiego. Mogłam od dzieci sobie zerkać, ale wiesz jakie starsza pani ma przyzwyczajenia Ulubione miejsce (czyli laptop przy barku), kawka a nie jakieś tam z doskoku sprawdzanie neta
Poza tym kochana dopadło mnie przysłowiowe zmęczenie materiału, widzisz, że nawet żadnych zdjęć nie wrzucam, nie mogę już na swój ogród patrzeć. Mam nadzieję, że złota polska jesień może mi to odmieni
Co do miskantów to będziemy pewnie musiały jakąś porządną siekierę zakupić Podobno te kępy mają tendencję do wyrastania w środku, cóż zrobić, będziemy działać jak przyjdzie na to czas
Margerytka40 21:02, 12 wrz 2018

Magleska napisał(a)

przyplacykowa już bez jeżówek z padającymi cisami w tle

Jakie tu masz trawki przed cisami?
sylwia_slomc... 21:05, 12 wrz 2018

Ale Ci się red barony zagęściły
Anusia 21:14, 12 wrz 2018

Magleska napisał(a)

ech zeżarło mi posta ,a tyle się naprodukowałam

bardzo dziękuję ,że zaglądasz jestem u Ciebie na bieżąco .....wiem ,że darń zdzierałaś ,lecę zajrzeć co powstaje
buziaki i zdróweczka dla dzieciaczków i całej rodzinki

Pięknie i trawy tak fajnie wysoko poszły. Moje takie nie są. Nie wiem co zrobiłam nie tak. Może po prostu nie zdążyły dobrze się ukorzenić. no i doszła ta potworna susza. Za to podziwiam u Ciebie.
ElzbietaFranka 22:36, 12 wrz 2018

i taki biedny zeżarty bukszpanik

i trochę lepszych widoczków

Co sie dzieje w tym roku z bukszpanami czytalam na watkach, ze jest zle, ale ze az tak. Dzisiaj widzialam az sie zatrzymalam duza kule bumszpanow w ogrodku przybloku cala zzarta bez lisci.

Madziu pieknie masz skalniaczek pieknie sie rozrasta. Mebelki na tarasie.
Toszka juz pisala odnosnie cisow podpisuje sie. Cisy nie lubia nadmiernego slonca. W tym roku moglo ich slonce spalic po wierzchu jak pisalas, ze w srodku zielone. Moze odbija jak takie slonce to przykryj cieniowka.
Przy cissch trzeba jeszcze uwazac na czerwce.

Pozdrawiam widoczki podbeskidzkie.
DorKa 08:16, 13 wrz 2018

przyplacykowa teraz dużo lepiej wygląda.Taka dostojniejsza Buziaki dla dziewczyny z buszu
sylwik69 11:02, 13 wrz 2018

Nadrabiam zaległości...super u Ciebie !!!,wszystko bujnie rośnie jakby susza Cię ominęła.. Magda stworzyłaś piękne miejsce do odpoczynku,jest klimacik ! dziękuję za wsparcie i macham
Magleska 17:20, 13 wrz 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)

Zdrówka życzę dla Was i dla mamy, wytrwałości i mimo wszystko pogody ducha.

Ściskam mocno!

Dziękuję Daria .........wszystkie życzenia potrzebne .....