Zaglądać będę już teraz regularnie, pewnego dnia padł nam laptop i trochę trwało odzyskanie tego wszystkiego. Mogłam od dzieci sobie zerkać, ale wiesz jakie starsza pani ma przyzwyczajenia Ulubione miejsce (czyli laptop przy barku), kawka a nie jakieś tam z doskoku sprawdzanie neta
Poza tym kochana dopadło mnie przysłowiowe zmęczenie materiału, widzisz, że nawet żadnych zdjęć nie wrzucam, nie mogę już na swój ogród patrzeć. Mam nadzieję, że złota polska jesień może mi to odmieni
Co do miskantów to będziemy pewnie musiały jakąś porządną siekierę zakupić Podobno te kępy mają tendencję do wyrastania w środku, cóż zrobić, będziemy działać jak przyjdzie na to czas
Pięknie i trawy tak fajnie wysoko poszły. Moje takie nie są. Nie wiem co zrobiłam nie tak. Może po prostu nie zdążyły dobrze się ukorzenić. no i doszła ta potworna susza. Za to podziwiam u Ciebie.
i taki biedny zeżarty bukszpanik
i trochę lepszych widoczków
Co sie dzieje w tym roku z bukszpanami czytalam na watkach, ze jest zle, ale ze az tak. Dzisiaj widzialam az sie zatrzymalam duza kule bumszpanow w ogrodku przybloku cala zzarta bez lisci.
Madziu pieknie masz skalniaczek pieknie sie rozrasta. Mebelki na tarasie.
Toszka juz pisala odnosnie cisow podpisuje sie. Cisy nie lubia nadmiernego slonca. W tym roku moglo ich slonce spalic po wierzchu jak pisalas, ze w srodku zielone. Moze odbija jak takie slonce to przykryj cieniowka.
Przy cissch trzeba jeszcze uwazac na czerwce.
Nadrabiam zaległości...super u Ciebie !!!,wszystko bujnie rośnie jakby susza Cię ominęła.. Magda stworzyłaś piękne miejsce do odpoczynku,jest klimacik ! dziękuję za wsparcie i macham