też mi się podoba ta bordowa,Ona dużo mniejsze kwiaty niż ta popularna żółta.
Zobaczymy jak będzie zimować.
bo miałam raz pełną i ta mi po zimie już zniknęła.
en nachyłek Zagreb mam kilka lat, może z 4.Rośnie ładnie,Kwitnie bardzo długo.Rozrasta się.j
ja swój nigdy niczym nie przykrywałam .A zimy u mnie bywają srogie.I daje radę.mam jeszcze nachyłek rubby Frost,male ten marnie rośnie.
Kosmos jest trochę spory.Tak do kolana ni nawet.A miejscami niższy.
A niektóry wyżej kolana.Wysoki.
To ja może trochę z innej beczki bo pewnie wszyscy piszą z jakimis problemami w zeszłym roku zakładałem trawnik i oczywiście jak większość miałem mega problem z chwastami (chwastnica), z kolei zima wymrozila trawę tak że myślałem że już nic nie odbije...a jednak dzięki Ogrodowisku i poradom Danusi trawnik wygląda pięknie i cieszy oko! Faktycznie najważniejsze sa 3 rzeczy.. nawóz, podlewanie i koszenie dzięki!!
Lilia trąbkowa African Queen, która zakwitnie u mnie pierwszy raz, nie mogę się doczekać aż kwiat całkowicie się rozwinie
wczoraj szczerzyła do mnie swoje zęby
a dziś rozwija swoje wdzięki ...
Zachwycająca Dolce Vita, pogoda zupełnie nie ma wpływu na jej wygląd (deszcze)
następnego dnia...
To bardzo miłe co napisałaś Renatko. Cieszę się że mogłam choć w małym stopniu zrewanżować się za to co dla nas zrobiliście.
Do wykonania swojego pierwszego transferu nie kupiłam nic.
Wykorzystałam papier do ksero, starą ramkę, wikol.
Jak na brak odpowiednich "prepitetów" nie wyszło najgorzej.
To już kolejne.
Twój z pewnością będzie lepszy, koniecznie się pochwal.
Wygląda na to że Twoje rączki tez maja ADHD.
Jola a Ty nie wybierałaś się w tym czasie na jakieś wojaże?
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę na fotki z Rzeszowa. Jak zobaczyłam te obsadzone skarpy to pomyślałam o Tobie i Twojej skarpie