bosko planuję 50 limek w rzędzie, mam granicę 90 m do zagospodarowania. I trawniczek i jedna strona z głowy no ale to za rok lub jeszzce później heh. Wypadałoby podhodować te moje patyczkowe limki w międzyczasie
Aniu ja go mam od 4 lat w różnych miejscach na moim wygwizdowie, dwa razy myślałam , że suchy umarznięty, a on na maj już z powrotem piękny zieloniutki. Widziałam kulki z niego cięte, piękne...na cmentarzu. Buksom nie dorówna nic, ale trzeba kombinować, cięcie na pewno częstsze niż u bukszpanów, ale w ryzach dałoby się utrzymać. Ja mam moje na żywioł puszczone, jeszcze , ale też ograniczać będę
Kasiolaaa, witaj u mnie Kasiu. Tak to jest pysznogłówka. Ja nie przepadam za pomarańczowym kolorem, ale chętnie oglądam go u innych.
Urszulla ta jeżówka to dziwak nad dziwakami. Zobaczymy co z niej wyrośnie.
Dorota123, mnie jeżówki lubią i dobrze u mnie rosną. Sama nie wiem dlaczego.
Napia, Agnieszko, z niecierpliwością czekam na busz u mnie. Widzę, że roślinki szybko rosną to chyba nie będę musiała długo czekać.
Anitko i Grzesiu dziękujemy...za zaproszenie...za gościnę...córkę podziwiam...wyjątkowa piękność... syna ujrzałam ukradkiem....wszystko u Was gra i jest urokliwe
Piękno, kamień na elewacji, altana, ścieżki, warzywnik ze szkarenką, ogród zimowy są niepowtarzalne i można od Was czerpać mnóstwo inspiracji...począwszy od dachówki, nie wspominając donic i pozostałych obłędnych detali
Anitko zostawiam pamiątkę z Waszego Wichrowego Wzgórza - ogrodu kilka ujęć moimi oczami z pozdrowieniami dla gości