Ja też nie pochwalam grafitti, zwłaszcza na budynkach w centrum, reprezentacyjnych, szczególnie tuż po odnowieniu elewacji
Jednak jest to pewna forma sztuki. We Wrocławiu są piękne grafitti na przęsłach estakady, ale te są wyjątkowe i z przekazem. W Berlinie, na kawałkach muru berlińskiego też są piękne. No i czytałam o tym, że Chris Brown (ten raper) całą swoją willę wymalował w grafitti (nawet fajnie), ale po skardze jego sąsiadów, dostał nakaz zamalowania ich Uncool...
Widziałem na pinterest i od razu się mi mój egzamin przypomniał Ogólnie jestem za, ale tylko na jakichś zniszczonych obiektach. A na ustnym był to dla mnie akt wandalizmu i nieodpowiedzialne zachowanie. Dodatkowo nie wygląda ładnie To tak na szybko mi do głowy przyszło
Tak w ogóle to dziękuję za podsuniecie filmów, bo nie wiedziałem co oglądać A tak to mam jak na tacy
Sebek Nowej Zembli mam 5 sztuk i tylko jedna jest idealnie foremna reszta jest różna i kształt i ilość kwiatów wszystko je różni, a niby jedna odmiana, jedno miejsce i ta sama pielęgnacja...
Naprawdę marzę ,żebyś miał rację Sebek .. To by było najlepsze z możliwych rozwiązań....ale ja mam poważne obawy ,że to jednak przemrożenie..a mam zwykle taxus baccata...
U mnie jeden pienny cis ma zielone przyrosty, a drugi właśnie też brązowe....Ale wydaje mi się, że mam po prostu dwie różne odmiany - to ten z brązowymi zawsze jest ciemniejszy i ma drobniejsze igły... Może po prostu one tak mają?
Chyba deszcz poszedł do ciebie, nawet tu i ówdzie widać niebo.. hosty podziel, ale ostrożnie by jak najmniej zniszczyć liści, bo to nie najlepszy moment na dzielenie.. mogą trochę padnać, ale sie pozbierają... ja te swoje też keidyś w szczycie sezonu przesadzałam i dzieliłam, a teraz jakie ładne.. to te co mi Sebek kazał wydrzeć z jałowca, bo przyjedzie i sam to zrobi...
Piękne som Sebek buziam mocno Kawałek jest zawsze twój
A te mi przysłałą Irenka, też w sezonie wegetacyjnym.. maciupkie kłącze.. i jest potwór powyżej kolan.. Irenka - buziam też
I jak koncert życzeń to i Finkę Szałwia prawie kwitnie i dzwonki też wysokie i z pąkami
Piękne zwarte kupki.... zobaczymy jaka będzie, już się nie mogę doczekać