Aż się zalogowałam, żeby pooglądać fotki i... popłakać nad miłorzębem. Dobrze, że jest cały. U nas wieje okrutnie, ale jeszcze nie pada. Jutro ma zacząć... Rośliny gną się, aż boli od patrzenia...
Sylwia - jakiego koloru kwity ma żurawka lime marmelade? Kupiłam jesienią 3szt, żeby podzielić i dorobić się większej ilości, ale miały metkę key lime. Łodygi kwiatowe są jakby różowe.... więc zwątpiłam, co to może być... Pamiętasz kolory kwiatow swoich cytrynowych/limonkowych żurawek?
Klona Twojego obejrzałam. Masz rację - po obserwacji tego, jak rośnie u Ciebie, trudno przyznać, że będzie miał szeroką koronę... No i znowu mam zagwozdkę... a już chciałam klepnąć decyzję o tym, że kupię royal red...
Buki atropunicea wyobraź sobie, że mam

całe 9 sztuk! ale jako liściastą ścianę na długości kilku metrów za domem. Będę je cięła. Obejrzałam Twojego na archiwalnych fotkach i... purpurowa odmiana buka też by była dobra na te moje "przody"... Ech... dylematy... Ciekawe, co powstanie w Twojej głowie

Poczekam cierpliwie, ale znasz mnie

pewnie znowu będę osłem... i... będę tłumaczyła, że na żywo wszystko inaczej wygląda