Ja też nie pochwalam grafitti, zwłaszcza na budynkach w centrum, reprezentacyjnych, szczególnie tuż po odnowieniu elewacji
Jednak jest to pewna forma sztuki. We Wrocławiu są piękne grafitti na przęsłach estakady, ale te są wyjątkowe i z przekazem. W Berlinie, na kawałkach muru berlińskiego też są piękne. No i czytałam o tym, że Chris Brown (ten raper) całą swoją willę wymalował w grafitti (nawet fajnie), ale po skardze jego sąsiadów, dostał nakaz zamalowania ich Uncool...
Witam w sobotę Meldunek pogodowy jest taki, że dzisiaj już tylko siąpi, a woda w rzece opadła Może dzisiaj uda mi się posadzić sadzonki sałat i pietruszki oraz werbeny... Wczoraj tylko przygotowałem donice do nasadzeń jednorocznych, które mam nadzieję pojawią się we wtorek Będę zgapiac od najlepszych, o ile dorwe to co zaplanowalem Jeśli nie to zamienię się w Konrada mickiewiczowskiego i będzie Wielka Improwizacja Macham do Was i idę konserwowac powierzchnie płaskie
Obiecuję, że nie posyłałem! Ale u mnie teraz znów pada, więc chyba ktoś inny Ci go wysłał
Przynajmniej nie kusi Cię, by wyjść do ogrodu tylko pewnie do imprezy się przygotowujesz