Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 19:54, 16 maj 2014

Mathildis napisał(a)

Piękne widoki...
zapisałam w kalendarzu od 20 znów trzymać kciuki

Będzie mi miło
Gabisia 20:51, 16 maj 2014

Sebek napisał(a)

Widziałem na pinterest i od razu się mi mój egzamin przypomniał Ogólnie jestem za, ale tylko na jakichś zniszczonych obiektach. A na ustnym był to dla mnie akt wandalizmu i nieodpowiedzialne zachowanie. Dodatkowo nie wygląda ładnie To tak na szybko mi do głowy przyszło
Tak w ogóle to dziękuję za podsuniecie filmów, bo nie wiedziałem co oglądać A tak to mam jak na tacy

Ja też nie pochwalam grafitti, zwłaszcza na budynkach w centrum, reprezentacyjnych, szczególnie tuż po odnowieniu elewacji
Jednak jest to pewna forma sztuki. We Wrocławiu są piękne grafitti na przęsłach estakady, ale te są wyjątkowe i z przekazem. W Berlinie, na kawałkach muru berlińskiego też są piękne. No i czytałam o tym, że Chris Brown (ten raper) całą swoją willę wymalował w grafitti (nawet fajnie), ale po skardze jego sąsiadów, dostał nakaz zamalowania ich Uncool...
Sebek 22:45, 16 maj 2014

Gabisia napisał(a)

Ja też nie pochwalam grafitti, zwłaszcza na budynkach w centrum, reprezentacyjnych, szczególnie tuż po odnowieniu elewacji
Jednak jest to pewna forma sztuki. We Wrocławiu są piękne grafitti na przęsłach estakady, ale te są wyjątkowe i z przekazem. W Berlinie, na kawałkach muru berlińskiego też są piękne. No i czytałam o tym, że Chris Brown (ten raper) całą swoją willę wymalował w grafitti (nawet fajnie), ale po skardze jego sąsiadów, dostał nakaz zamalowania ich Uncool...

Ahhh sąsiedzi
Sebek 09:12, 17 maj 2014

Witam w sobotę Meldunek pogodowy jest taki, że dzisiaj już tylko siąpi, a woda w rzece opadła Może dzisiaj uda mi się posadzić sadzonki sałat i pietruszki oraz werbeny... Wczoraj tylko przygotowałem donice do nasadzeń jednorocznych, które mam nadzieję pojawią się we wtorek Będę zgapiac od najlepszych, o ile dorwe to co zaplanowalem Jeśli nie to zamienię się w Konrada mickiewiczowskiego i będzie Wielka Improwizacja Macham do Was i idę konserwowac powierzchnie płaskie
Madzenka 11:58, 17 maj 2014

Czekam na Wielką Improwizjacje. Twój deszcz teraz u mnie .
Sebek 14:47, 17 maj 2014

Obiecuję, że nie posyłałem! Ale u mnie teraz znów pada, więc chyba ktoś inny Ci go wysłał
Przynajmniej nie kusi Cię, by wyjść do ogrodu tylko pewnie do imprezy się przygotowujesz
Juzia 15:59, 17 maj 2014

To ja poślę Wam trochę słonka!!!
Sebek 16:40, 17 maj 2014

Będę wdzięczny
Bogdzia 22:00, 17 maj 2014

To we wtorek znów kciuki. Pozdrówka.
Madzenka 10:00, 18 maj 2014

Sebek napisał(a)
Obiecuję, że nie posyłałem! Ale u mnie teraz znów pada, więc chyba ktoś inny Ci go wysłał
Przynajmniej nie kusi Cię, by wyjść do ogrodu tylko pewnie do imprezy się przygotowujesz

Dokładnie tak było, bo zwykle zamiast pichcić dłubię w ogrodzie