Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ice dance"

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 13:13, 23 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Jola, rozumiem ten strach Ja się zaczynam bać moich Ice Dance

polinka uwolnic Cię od tego strachu? ja mała ale duzych roślinek się nie boje
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 13:03, 23 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)

tylko ja samotna, bez lęków
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 13:02, 23 cze 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Wiesz moja lawenda tak urosła ze zaczynam sie jej bac ()

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:39, 23 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Aga, patrz się, patrz na gracki w donicach bo w niedzielę idą pod nóż a raczej pod siekierkę Ice Dance po deszczach tak szaleją na Baronowej, że za chwilę będą większe od Red Barona...

jeśli mogę cos podpowiedzieć, to genialnie dzieli się trawy ręczną piłą do drewna...leciutko i bez wysiłku
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:36, 23 cze 2015

Do góry
jalos napisał(a)
nie mogę się napatrzeć na gracki w donicach - cudowne... Baronową już chwaliłam, znów przyszłam ją obejrzeć.

Aga, patrz się, patrz na gracki w donicach bo w niedzielę idą pod nóż a raczej pod siekierkę Ice Dance po deszczach tak szaleją na Baronowej, że za chwilę będą większe od Red Barona...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:25, 23 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Mam tak samo z Ice Dance. Rośnie jak szalone a to dopiero drugi sezon u mnie...Co będzie dalej?

Będzie to co u mnie Potffórr
Na szczęście można ja dzielić i odmładzać
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:18, 23 cze 2015

Do góry
Mam tak samo z Ice Dance. Rośnie jak szalone a to dopiero drugi sezon u mnie...Co będzie dalej?
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:05, 23 cze 2015

Do góry
Izolda na powiększenie plam roślin miejsca już nie ma, ale za to miskanty są posadzone między topiarami, na razie malutkie i powoli się zbierają, ale może na jesieni jakoś to będzie wyglądać. Właśnie o taki efekt mi chodziło, aby miskanty złagodziły troszkę ostre kanty topiarów... no, ale trzeba poczekać tym bardziej, że do dwóch dociera znacznie mniej słońca. Bardzo dziękuje za odezwę w sprawie, poobserwuje do jesieni, jak nie to w końcu od czego jest łopata

Ewelino kupiłem okazyjnie duże szałwie, ale nie spodziewałem się, że aż tak porosną, efekt bardzo mi się podoba, muszę tylko różową szałwie dosadzić w jedno miejsce, aby bardziej pasowało.
Ice Dance w tym roku pokazało mi swój prawdziwy urok, chociaż jego tempo wzrostu jest troszkę martwiące ma już pół metra i dalej idzie w górę
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 08:25, 23 cze 2015

Do góry
Łukaszu świetnie jest! Różanka i na niej szałwia to wow!
bardzo podoba mi się też to ujęcie gdzie ice dance jest między stożkami z żurawkami w tle. Bardzo fajnie widać naturę ice dance
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 00:33, 23 cze 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Piękne kulkowisko
Jakie trawki planujesz?

Jeśli pytasz o kulkowisko, to pod murem, tam gdzie sporo cienia, myslalam żeby dać carexy silver sceptre lub ice dance, może też hacone przy samym murze, a dalej, bliżej trawnika np. kostrzewe ametystową april green, no i futro
Pewnie będę musiała sobie to jakoś poustawiać i ograniczyć ilość gatunków
W ogrodzie Lorki za zakrętem 23:43, 22 cze 2015

Do góry
aga_podlasie napisał(a)
Jeśli kupujesz przez Internet to mogę Ci podać fajną stronkę, kupowałam tam niedawno ML i carexy ice dance, stipe i pare innych trawek i przyszly naprawde ładne i dobrze zabezpieczone.
Fotografuj czesto Larisse, mam na nią chrapkę już kolejny rok, tylko miejsce dla niej muszę obmyślić.

to ja poproszę namiar, bo pewnie to nie ostatnie moje zakupy trawkowe
W ogrodzie Lorki za zakrętem 23:22, 22 cze 2015

Do góry
Jeśli kupujesz przez Internet to mogę Ci podać fajną stronkę, kupowałam tam niedawno ML i carexy ice dance, stipe i pare innych trawek i przyszly naprawde ładne i dobrze zabezpieczone.
Fotografuj czesto Larisse, mam na nią chrapkę już kolejny rok, tylko miejsce dla niej muszę obmyślić.
Ogród pod trzema dębami 23:05, 22 cze 2015

Do góry
Racja z carexami, u mnie tylko Ice Dance ruszyły, a już Silver Sceptre stoi od 1,5 miesiąca w miejscu. Amazony tez jakoś dziwnie brązowe i nie chcą się zabudować.

Zeszłoroczna werbena i u mnie ma już kwiaty, on prawie, wyraźne paki . A siewkami mam zamiar zając się w tym tygodniu. Przepisuje w puste miejsca.
Co z tym ogródeczkiem począć 15:28, 22 cze 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)
A druga strona mniej więcej cos takiego
Za limkami ,kulki podsadzone białymi hortkami ogrodowymi (moja donicowa kompozycja)
I tam bym widziała cos wyższego ,jakieś dwa drzewka (będzie tam 4 m miejsca )

I pytanie do was
Jakie drzeko ?
I co dac przed Limki ?

Przed limki carexy , ice dance , lubią cień i ładnie zasłonią nogi limek albo po całości obwódka z bukszpanu , pięknie wyglądają limki wychylające główki zza obwódkę
Drzewa , może graby ?

choć lubię takie jednorodne nasadzenia i przez cały pas pociągnęłabym limki …czy będzie za dużo ?
Połowa działki - czyli mam powoli dość 19:26, 21 cze 2015

Do góry
Laurowiśnia --- tak rośnie a dam sadzonkę a trawkę ice Dance zrobię zdjęcie dopiero To wyślę
Połowa działki - czyli mam powoli dość 12:37, 21 cze 2015

Do góry
Halinko pięknie ci dziękuję za pochlebstwa hi,hi babcia odwzajemnia pozdrowienia Przepisy na szkodniki bardzo przydatne .Mszyc to ja miałam zatrzęsienie i troszkę turkusia podjadka Pisze troszkę bo zeżarł mi tylko troszkę lisci truskawek i pierwszą kwitnacą róze klasztorną O dziwo jadł tylko płatki tej róży .Juz go nie ma zawdzięczam to kretom które w zimie poryły sobie do nich korytarze i skutecznie je skonsumowały ,po czym sobie kulturalnie odeszły .W ubiegłym roku miałam tych chrząszczy zatrzęsienie zbierałam w słoiki ,a tylko jeden taki znosi 50 jaj lokując je w naszej ziemi.Po wykluciu natychmiast się parzą i zjadają wszystko co mają pod pyskiem . Koniec z turkusiem ,mszyce opanowałam ale połamałam troszkę gałęzi bo płukałam jej w misce naginając .Innych szkodników na razie nie mam ale jestem czujna bo jedna z róz ma zawsze taki siwy nalot nie wiem co to ale chyba szara pleśń .Zadziałam przepisem od ciebie zanim sie zacznie Ta róża łapie go po pierwszym kwitnieniu a potem przenosi na inne. Wczesniej tego nie miałam dopiero po wprowadzeniu tej rózy do mego ogrodu .U ciebie tak kolorowo a zmian co niemiara .Azalie piękne ,lubię je bardzo .Bodziszki uwielbiam ,pomimo ich pokładania mają cudne kwiatuszki.Mam tylko jeden krzaczek i choć mam wyrzuty ze ci przysporzę kłopotu z ich wysyłką to tym razem nie odmówię Halinko Oczywiście koszty pokryję .Tylko że ja nie mam co ci wysłać .O mam !może chcesz hortensję ukorzenione i to juz nawet solidnie mam anabel i nie wiem jaką Moze ty rozpoznasz chyba phantom ale nie jestem pewna Wszystkie sa białe a potem rózowieją Nie przemarzają i zawsze kwitną .Moze jeszcze coś znajdę .Trawki ice dance? a jak wyglądają ? jestem zapominalska bo pewnie je znam tylko pustka w głowie .Jesli masz nadmiar to też poproszę .Umówimy się na priv w poniedziałek bo teraz musze lecieć do babci .Dziękuje Halinko i przepraszam ze tak ekspresowo przeleciałam twój watek nadrobie go w pracy .Buzka i fajnej niedzieli zyczę
W Kruklandii 19:37, 20 cze 2015

Do góry
popcorn napisał(a)
Justynko, super Co to za trawy? Ta ostatnia to Ice Dance, te powyżej to te same??

To wszystko Gold Fountain's.
Pokazywałam Małgosi jak wyglądają w słońcu i w cieniu.
W Kruklandii 19:08, 20 cze 2015

Do góry
Justynko, super Co to za trawy? Ta ostatnia to Ice Dance, te powyżej to te same??
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 07:46, 20 cze 2015

Do góry
Drugi z czosnkiem --- 100 gr czosnku rozetrzeć w 5 l wody Po 24 godzinach gotuj 15 min I podlewać jak ostygnie --- przędziorek I mszyca

Mszyca mączniek 1 łyżeczka sody 1/3 szkl oleju jadalnego Odmierzyć 2 łyżeczki mikstury + 1 szklanka wody pryskać kwiaty kilka razy w sezonie

To są przepisy z forum część a z czosnkiem I soda to ponoć stary przepis Sprawdż na swoim teranie I swoich kwiatkach I zobzczysz .Ja mam mało róż to latam w rękawicach wperw je oczyszczę co mogę a potem leję jak tylko zobaczę że są POMAGAPozdrówka ślę słoneczne Napisz jak potrzebujesz kffiotków mogę wysłać bodziszka niebieskiego trawę Ice dance . laurkę BUZIOLE I Pozdrówka Babuni
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 21:28, 19 cze 2015

Do góry
NN i królowa śniegu

Tegoroczne stipy - Kasiu chciałaś fotkę (na 2giej róża Acropolis)

NN i młode przyrosty na Ice Dance

Wielkokwiatowa do wykopsania i jarzmianka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies