Lilie to kolejny kwiaty, do których musiałam dojrzeć. Posadziłam je dopier w tym roku, w sumie kupiłam przypadkowo, jak byłam w naszym Ogrodzie Botaniczynym. Mają wielkie pąki i strasznie jestem ciekawe jakie będa kwiaty.
Twoje są cudne!
Aniu witaj dziekuję troszkę się rozrosłam Tak rodki juz są w gruncie i juz się przyjęły wiesz ,ze lilie mają swój spektakl teraz podglądalam je też u Ciebie a zapach w całym dębowym od nich
Znalazłam troszkę czasu i fotnęlam co nieco
Tę rabatę hortensjowo-różaną udało mi się rozplanować według zasad ogrodniczych. Jestem z niej bardzo zadowolona. Cały rok coś na niej kwitnie. Zanikły mi na niej tylko hiacynty, ale liczyłam się z tym, bo mnie ostrzegano na forum
U mnie jeżówki i lilie nie chcą rosnąć niestety.
Z braku czasu wpadam tylko do kilku ulubionych ogrodów Bez obejrzenia m.in. Twojego nie idę spać Najczęściej bez wpisów, ale podziwiam U mnie wszystkie hortki jeszcze w pąkach, kwitną lilie, jeżówki i ostróżki. No i niektóre róże po raz drugi się "pączą" Będą kwiatki
Agatko,, dziękuję za te pozytywne i miłe słowa.
Tak trochę mikołajek już się rozsiewa. W pierwszym i drugim roku, to nie rozsiewał się. A w kolejnym już tak.
Witaj Aniu!
Och z tym czasem często jest krucho.
Jestem ciekawa, gdzie ty tą debolistną posadziłaś ??
Na razie u mnie kwitnie 3 dalie. W tym jedna nowa.
Potem zajrzę do ciebie i zobaczę , jak ci dalie kwitną. .