Jesli nie będzie mrozów to zawsze tnę pod koniec lutego aby jeszcze nie pusciły sokow. Więc masz jeszcze czas, ale trzeba sprawdzić zapowiedzi pogodowe, aby nie było zagrożenia silnym mrozem. Zimowe ciecie pozwala mi zawsze dobrze skorygować kształt żywopłotu.
Małgosiu ja się naoglądałam emtamorfoz osób bo trzech miesiącach ćwiczen i mam motywacje. Po miesiącu lepiej się czułam po 1,5 sama widzę efekty, ciekawa jestem jaki będzie fekt po 3
Wyślę. Ci jutro linki abyś sobie obejrzala efekty, może to Cię zmotywuje
Ja moja stipę wyciełam po ubiegłorocznej zimie chyba w kwietniu, pieknie odbiła. Ubiegla zima była dluga ale łagodna, max -15 u nas było. Jst zatem szansa, że tegoroczną też wytrzyma. Mam pony tails.
Bociuś w tm roku nic nie zaklinamy, czekamy niech wiosna sama przyjdzie!
U mnie niemal nie było śniegu w tym roku... Polskę podzielono na pół.... Zabór amerykański na zachodzie i południu (wedle prognoz łagodna zima) i zabór rosyjski w centum i na pólnocnym -wschodzie ( prognozy srogiej zimy)... No cóż musimy powalczyć o jedność!!!
Cel na ten miesiąc 5 razy w tygodniu, ale 2x joga i tylko 3 skalpele wyzwanie. Codziennie nie dam rady bo mam przeciązone stawy i mięśnie. Dziewczyny z netu dają radę 6 razy w tygodniu, ale u mnie ani ten wiek, wytrzymalośc, ani motywacja Do lata mam jeszcze sporo czasu
Dzisiaj po naratach będzie skalpel bez wyzwania
Pola czytałam , że nawet było +17. Czy podobnie jak u. Cioci wyrosły krokusy? Moje jeszcze zmarźnięte siedzą w ziemi i pod korą, ale nawet sie nie obejrze i w tych plusach zakwitną.
Bywały takie lata, tylko ostatnie 3-4 sa inne, ja sie nie mogę do tych syberyjskich mrozów przyzwyczaić we Wrocławiu, czas na zmianę aury
Gdy zapowiadają wiatry nawet nie probuj jechać do Szklarskiej ani Harachova... Wyciągi będę zamkniete.. W Szklarskiej śnieg tylko na Puchatku, na innych trasach nie naśnieżaja a naturalnego sniegu niet.... Harrachov zmrożony więc warunki slabe. Nawet w Spindlerovym w tym roku slabiutko ze sniegiem. Zdecydowanie lepsze warunki w Zieleńcu i Czarnej Górze ale brak prądu, powalone drzewa i wichury nie dają nadziei na jazdę...chyba że wróci zima...