Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 19:52, 01 lut 2014

bociek napisał(a)
Siem nie bojam Tylko prosze mnie nie farbowac na blond, bo w blond mi nie do twarzy i moze ucierpiec na tym wizerunek rudej wrednej, a tego za zadne skarby tego swiata nie kcem

Blond to się rozumialo jako oczywista oczywistość
ana_art 19:53, 01 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Bociek bo ci wloski wyprostujemy i wydłużymy rzęski

hahahah
a ja siedzę i milczę...bo co Wy wiecie o syberii
Madzenko powiedz czy ćwiczysz codziennie? ćwiczę od poniedziałku, prawie nie mam już zakwasów yupiiii ale dzisiaj mnie boli noga w biedrze hahaha iść czy poczekać do jutra?
ana_art 19:54, 01 lut 2014

bociek napisał(a)
Siem nie bojam Tylko prosze mnie nie farbowac na blond, bo w blond mi nie do twarzy i moze ucierpiec na tym wizerunek rudej wrednej, a tego za zadne skarby tego swiata nie kcem
a ta ruda wredna to Ty w pracy chyba?
Madzenka 19:54, 01 lut 2014

Pola napisał(a)
Marzenko, macham weekendowo, u mnie terz ciepło +6

Pola czytałam , że nawet było +17. Czy podobnie jak u. Cioci wyrosły krokusy? Moje jeszcze zmarźnięte siedzą w ziemi i pod korą, ale nawet sie nie obejrze i w tych plusach zakwitną.
bociek 19:55, 01 lut 2014

Madzen, proszem, nie strasz mnie farbowaniem bo siem zamkne w sobie

Aneta, u mnie dzisiaj rano bylo -9, teraz -6. Jeszcze wieje. I na przyszly tydzien norweska straszy -18 Sie okaze, ciagle cos zmieniaja. A zaspy w ogrodzie po kolana
bociek 19:57, 01 lut 2014

ana_art napisał(a)
a ta ruda wredna to Ty w pracy chyba?

Gdzie tam, w pracy lagodna jak baranek, za to w domuuuuuu. Klekajcie narody, wrednosc nad wrednosciami. Dlatego Zon taki cichy, ale na razie na kopiec Kosciuszki nie drepta
Madzenka 19:58, 01 lut 2014

ana_art napisał(a)

hahahah
a ja siedzę i milczę...bo co Wy wiecie o syberii
Madzenko powiedz czy ćwiczysz codziennie? ćwiczę od poniedziałku, prawie nie mam już zakwasów yupiiii ale dzisiaj mnie boli noga w biedrze hahaha iść czy poczekać do jutra?

Cel na ten miesiąc 5 razy w tygodniu, ale 2x joga i tylko 3 skalpele wyzwanie. Codziennie nie dam rady bo mam przeciązone stawy i mięśnie. Dziewczyny z netu dają radę 6 razy w tygodniu, ale u mnie ani ten wiek, wytrzymalośc, ani motywacja Do lata mam jeszcze sporo czasu
Dzisiaj po naratach będzie skalpel bez wyzwania
Madzenka 19:59, 01 lut 2014

bociek napisał(a)

Gdzie tam, w pracy lagodna jak baranek, za to w domuuuuuu. Klekajcie narody, wrednosc nad wrednosciami. Dlatego Zon taki cichy, ale na razie na kopiec Kosciuszki nie drepta

I tak ci niekt nie uwierzy !!!
Wiosna w następny tydzień do Ciebie i Any nadejdzie, nie ma opcji!!
agniecha973 20:01, 01 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Bywały takie lata, tylko ostatnie 3-4 sa inne, ja sie nie mogę do tych syberyjskich mrozów przyzwyczaić we Wrocławiu, czas na zmianę aury
Gdy zapowiadają wiatry nawet nie probuj jechać do Szklarskiej ani Harachova... Wyciągi będę zamkniete.. W Szklarskiej śnieg tylko na Puchatku, na innych trasach nie naśnieżaja a naturalnego sniegu niet.... Harrachov zmrożony więc warunki slabe. Nawet w Spindlerovym w tym roku slabiutko ze sniegiem. Zdecydowanie lepsze warunki w Zieleńcu i Czarnej Górze ale brak prądu, powalone drzewa i wichury nie dają nadziei na jazdę...chyba że wróci zima...

Dziś wszystkie wyciągi były czynne tam, gdzie jeździmy. Mam nadzieję, że i jutro będzie ok. Wiatr ma być podobny jak dziś, więc chyba można próbować. My jeździmy do miejscowości Paseky nad Jizerou. I najważniejsze - nigdy w Czechach nie jeździłam w takim tłoku jak na Czarnej. Nawet połowy ludzi nigdy nie ma. Ja jestem taki narciarz, że jak jest dużo ludzi, to dla mnie fatalnie.
Madzenka 20:06, 01 lut 2014

A widzisz. Paseku nie sprawdzałam, nigdy tam nie jeżdziłam...