Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 21:16, 30 sty 2014

Marzenko cieszę się bardzo szczególnie, że bez wazeliny
Marlenaa 22:01, 30 sty 2014

ana_art napisał(a)

To prawda projekt Danusi i moje wykonanie. W wyniku śledzenia ogrodowiska dodałam do projektu trochę innych roślin. Mój ogród nie jest duży, czasami mnie to denerwuje, ale z drugiej strony łatwy do ogarnięcia. Wierzę, że każdy kto chce prędzej czy później też będzie się cieszyl ładnymi widokami

Może i nie duży, ale wszystko jest na swoim miejscu i nie musiałaś roślin tir-em przywozić
wadol 20:16, 31 sty 2014

ana_art napisał(a)
grzebie w zielonkawym, ale mizerność widzę

ale jak mizerność!!! trawnik Ana trawnik! mój ukochany widok.
BarbaraM 08:21, 01 lut 2014

Co Ty piszesz Ania,że z pstrokatymi ciężko.
Ale nawklejałaś. W dodatku piękne.
emila 19:11, 01 lut 2014

Aniu, bardzo oglądam Twój ogród, czy umiałabyś wymieniś zasadzone u Ciebie roślinki z podziałem na rodzaj stanowiskana którym rosną słoneczne , cień.
ana_art 19:45, 01 lut 2014

emila napisał(a)
Aniu, bardzo oglądam Twój ogród, czy umiałabyś wymieniś zasadzone u Ciebie roślinki z podziałem na rodzaj stanowiskana którym rosną słoneczne , cień.

kochana wszystkie moje roślinki rosną póki co albo w słońcu albo delikatnym półcieniu dookoła mnie nie ma drzew, a moje jeszcze malutkie dają delikatny cienik
bociek 19:46, 01 lut 2014

Cebulowa Krolowa, ile Ty masz posadzonych tych cebul tak wszystkich? Ile tysiecy?
I ile sadzisz na metr. Musze przeanalizowac kwestie cebulowa na trawiasta, bo tam oprocz krokusow nic a wiosna lyso... I tak se kombinuje, zeby zrobic tulipanowo...
wiunia 19:47, 01 lut 2014

Anetko masz u siebie wiele traw, podpowiedz mi proszę czy wszystkie trzeba ciąć czy można wyczesać te wyschnięte zeszłoroczne jak zaczną wychodzić młode listki? Mam miskant ML, turzycę włosistą, buchanana i carex morrowi silver scepter(to też turzyca), kostrzewę siną, i chyba jakąś rozplenicę ale nie pamiętam jaką pliss o pomoc, niedługo wiosna i trzeba pomyśleć o tym a hakone jak się traktuje zimą? Jakoś nie ufam temu co piszą w necie na ten temat
ana_art 20:03, 01 lut 2014

bociek napisał(a)
Cebulowa Krolowa, ile Ty masz posadzonych tych cebul tak wszystkich? Ile tysiecy?
I ile sadzisz na metr. Musze przeanalizowac kwestie cebulowa na trawiasta, bo tam oprocz krokusow nic a wiosna lyso... I tak se kombinuje, zeby zrobic tulipanowo...
a kto by to zliczył mam fioletowo biało pod brzozami, jak przekwitną wyłażą tam trawy właśnie, pod domem gdzie miskanty też nawtykane są tulipy. Nie potrafię powiedzieć ile na metr, na pewno gęsto... w tym roku mam nadzieje na premierę szachownic, no chyba ze nie wyjdą
Madzenka 20:04, 01 lut 2014

Carexa mrrowi nie tnij, powyrywaj ręcznie wymarżnięte źdźbła.